Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BUBU 501

SHMOLIKKK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגשנו את הרכב הנ"ל בסיור שהיה ביום שבת האחרון במזכרת בתיה (אוסף מכוניות המירוץ של חיקה ברנשטיין )

חיקה ז"ל קיבל אותו במתנה ולפי מה שהבנתי מבנו של חיקה, הרכב הנ"ל הוא היחידי שיוצע למכירה מכיוון שהוא לו פרי ידיו של חיקה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
לא, זה לא בדיחה... ראיתי את הרכב הזה בארץ. האם מישהו יודע לתת פרטים?[/QUOT

איזה רכב מצחיק הוא היה אצלי כ 3 חודשים אני עשיתי לו מנוע וחשמל רכב מיוחד במינו מנוע דומה למנוע של ווספה .

אני חושב שבזמנו אשתו של חיקה נתנה אותו למישהו שאני נמנע לספר את שמו.

אבל אני שיפצתי לו מנוע וחשמל שהוא הגיע אליי היה לו הרבה בעיות.

התמונות בקישור זה תמונות שלי זה אני

פורסם
לא, זה לא בדיחה... ראיתי את הרכב הזה בארץ. האם מישהו יודע לתת פרטים?[/QUOT

איזה רכב מצחיק הוא היה אצלי כ 3 חודשים אני עשיתי לו מנוע וחשמל רכב מיוחד במינו מנוע דומה למנוע של ווספה .

אני חושב שבזמנו אשתו של חיקה נתנה אותו למישהו שאני נמנע לספר את שמו.

אבל אני שיפצתי לו מנוע וחשמל שהוא הגיע אליי היה לו הרבה בעיות.

התמונות בקישור זה תמונות שלי זה אני

bhc

ניב ! כבר אמרתי לך שאתה תותח?

הבובו עדיין נימצא בסדנא של חיקה ז"ל והוא למכירה, כפי שהבנתי מאורי בנו של חיקה לכלי אין ולא היה רישוי ישראלי.

ד"א בא לך לקחת פרוייקט של שיפוץ מכני וחשמל לווספה VBB150 62 שלי, בתשלום כמובן.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...