Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה לכל המברכים. אכן נושא כאוב שרבים מאיתנו יכולים להזדהות איתו.

ברור לי שמגרשי הרכב צריכים להתפרנס. השאלה היא איך אתה מתפרנס. על ידי זה שאתה נותן שירות הוגן, שקוף, ואמין או ע"י כל מיני טריקים ושטיקים. יש הרבה אנשים שמתפרנסים ביושר ויש כאלה שבעזרת מגוון בתחבולות גורמים לך לשלם יותר ממה שהציגו לך בהתחלה. סוחרי רכב הם באופן מובהק בקטגוריה השניה. כל המשחק עם ההיסטורית טיפולים שהוא ידע שלא ממש קיימת ובכוונה משך את הזמן ולא הציג, כל המשחק הזה של "המכונית שלך גמורה, טוטאל לוס, לא שווה לי בכלל לקחת אותה אבל אני אעשה לך ג'סטה ואני אשלם לך 65% מתחת למחירון". לאורך כל הדרך אתה מקבל תחושה שעושים עליך סיבוב וזה פשוט גועל נפש.

תודה עבור כל ההצעות.

לגבי ההצעות לצימר, נשמע מפתה אבל נראה לי שהנופש הבא שלנו יהיה במלונית של איכילוב...:roll: אחרי זה יעבור הרבה זמן עד שנצא לנופש נוסף.

xbox ועדשות אכן אופציות לא רעות בכלל וישקלו בחיוב. :mm_yeah:

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

הייתי אומר לנציג המכירות שאני מוכן לקחת ממנו את הרכב בחינם, וזה רק כי אני מרגיש נחמד היום ושהצעה נדיבה כזו לא תחזור.

או לחלופין לצחוק הרבה על טיפשותו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...