Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה את הגדרת צלילות קול. היא גורמת למיק להפוך רגיש יותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קספר, אין לי דרך לשלוט על הדיבורית חוץ מmute והווליום שאני שומע את הצד השני.

רועי, איפה אני מוצא את הגדרת צלילות הקול?

פורסם
תודה חברים! :-)

אייל - יש מקום שמסביר איך לשנות את הפרמטר המהולל הזה?

אחרי חפירה עמוקה, מעלה את הפאץ'.

שימו לב, אני לא אחראי לכלום!

רק למכשירים פתוחים עם CWM.

מחייב רוט.

הבנתי שזה מתאים לכל מכשירי סמסונג עם JB.

Enable-Heb-Arb.zip

פורסם

איפה השרשור הגדול גדול של האנדרואיד? לא מוצא אותו... :/

עברתי לגלקסי 4 מאייפון 4, איך אפשר להעביר את כל אנשי הקשר בצורה מהירה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מהיכן קנית את המכשיר?

לספקיות הסלולר (למעט פלאפון) יש מכשירים שמיועדים לבצע העברה כזאת (של אנשי קשר, הודעות, תמונות, קבצים וכו')

לחברת פלאפון יש אפליקציה עם תשלום חודשי שמגבה לך את אנשי הקשר, ובמכשיר החדש אתה יכול לשחזר אותם דרך האפליקציה שלהם.

לחנויות פרטיות בארץ אין את המכשירים האלה, וזה חבל כי במדינות אחרות דווקא יש להם את המכשירים

גילוי נאות: אני עובד של החברה המפתחת והמייצרת של המכשירים האלו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ניסית לסנכרן את האנשי קשר שלך מהאייפון לגוגל?

אם זה אפשרי, אז סנכרן לגוגל, ומהגוגל חזרה לסמסונג.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב אני בבעיה, רציתי להתקין לאח שלי רום לנקסוס 4.

הורדתי את הtoolkit למכשיר מפה http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688

עשיתי פתיחת bootloader

עשיתי root

התקנתי CWM

המכשיר עלה, התקנתי rom manager, הורדתי cyanogenmod והתקנתי.

אחרי שהמכשיר התקין, ואיתחל את עצמו, המכשיר נתקע במסך העלייה, איפה שהגלגל הכחול של הסינוג'ן מוד מסתובב.

מתוך מחשבה שזה יעזור, נכנסתי לריקאברי ועשיתי פירמוט data/factory reset.

מעכשיו המכשיר עולה אבל כאילו הרום ריק, מופיע מסך שגיאה שחסר קובץ של gapps ואי אפשר להתקדם משם.

רציתי להעביר רום חדש למכשיר ולהתקין אותו, אבל אין לי אפשרות להגיע למצב שהמחשב רואה את הפלאפון כמקור ניתן להעברת קבצים. הרום לא עולה עד הסוף, ובמסך הfastboot אי אפשר להעביר קבצים.

אני אובד עצות. למישהו יש רעיון מה לעשות לפני שהמכשיר הולך למעבדה?

פורסם

בfastboot אשפר להעביר קבצים בעזרת פקודת push.

תוריד GAPPS ותעביר למכשיר. תעשה ווייפ להכל ותתקין את הרום מחדש. מיד לאחר מכן תתקין גם את GAPPS.

בהצלחה.

*להבא: גיבוי של המכשיר לפני כל פעולת צריבה. חשוב חשוב חשוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בדיוק לפני כמה דקות חפרתי קצת בתוך תיקיות המכשיר דרך CWM וגיליתי התקנה של cyanogen

וגם של הgapps.

התקנתי בלי הgapps והכול עלה כמו שצריך.

ואז הבנתי איפה הייתה הבעיה. הrom manager המסריח הזה הוריד לי gapps בשביל 4.1.2

כאשר אצלי היה צריך 4.2.2.

בכל מקרה תודה רבה!

פורסם
איפה השרשור הגדול גדול של האנדרואיד? לא מוצא אותו... :/

עברתי לגלקסי 4 מאייפון 4, איך אפשר להעביר את כל אנשי הקשר בצורה מהירה?

ככה.

מה שאני עשיתי כשהעברתי אנשי קשר מנוקיה לאנדרואיד, זה סינכרנתי את התוכנה של נוקיה עם אאוטלוק ( באייטיונס יש לך גם אופציה של סינכרון עם אאוטלוק) . מתוך אאוטלוק עשיתי ייצוא לקובץ csv.

לאחר מכן פתחתי google contacts בדפדפן. יש שם אופציה בשם import. בחרתי את קובץ csv שייצאתי קודם, ייבאתי אותו לgoogle contacts, ומשם הוא כבר הסתנכרן לבד עם המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה, אך ישנו פתרון פשוט מאוד שחבר פורום ללא גישה לאוף שלח לי לה''פ wonderdin

לגבות את אנשי הקשר ב- Icloud.

להתחבר לחשבון, להיכנס לאייקון של האנשי קשר, ייש למטה גלגל שיניים, לבחור שם Select all ואז ללחוץ שוב על ההגדרות ולבחור export vcard, את הקובץ ששומרים מעבירים בעזרת חיבור למחשב לגלאקסי, ואז נכנסים למנהל הקבצים שלך בגאלקסי (נמצא בתפריט) ומקישים עליו.

לי זה עבד מעולה!

תודה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הייבוא אפשר לעשות גם לgoogle contacts, ואז זה עובר למכשיר לבד.

ייתרון - לא צריך לדאוג לאנשי קשר שנמחקו במידה והמכשיר מתקלקל/מפורמט/מחליפים רום/הולך לאיבוד/נגנב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברתי השבוע מאייפון 4 לנקסוס 4.

באייפון כשקיבלתי SMS או הודעה בוואטס טפ המסך נדלק, ישר קפצה הוגעה ונשארה באמצע מסך עד שמפעילים את המכשיר.

בנקסוס לא נדלק כלום ורק כשאני לוחץ על כפתור הכיבוי/הדלקה יש אייקון קטן בשורה למעלה בצד.

יש איזה אפליקציה/ווידג'ט לעשות את זה יותר כמו באייפון?

• תוכן חדש...