Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא WIPE, פורמט.

וברור שאתה חייב לעשות את זה לפני ולא אחרי כן?

והמהדרין מוחקים גם תיקיות בשם ANDROID SECURE.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם פורמט לא יעזור. הרום שנצרב הוא רום דפוק עם Radio Rejection - המכשיר לא מאפשר חיבור לאף רשת. צריך לצרוב רום חדש, שלא מכיל Radio Rejection. הרומים שמכילים אתזה הם בודדים ביותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כנראה שנעלת את המכשיר. תמצא את הרום המקורי, ותצרוב אותו דרך אודין. לאחר הצריבה תבצע מחיקה כללית (WIPE) ואז תחזור ותדווח.

מה זאת אומרת הרום המקורי? זה שהגיע עם המכשיר? מדובר ברום פרוץ, כי קניתי את המכשיר פרוץ.

יש לך המלצה לרום שאמור לעזור?

והמחיקה הכללית - הכוונה ל-FACTORY RESET? האם לאחריה אפשר לעשות ריסטור מה-NANDROID ולקבל את הרום שלי בחזרה? (זה שעבד בסדר גמור בחודשים האחרונים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכל בעלי הsgs2 - למה אתם שמים לעצמכם את כל הרומים הקיקיוניים האלה, כשיש ג'לי בין רשמי למהדרין של סמסונג, שהכל עובד בו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
FR לא משפיע על הND. אני ממליץ לצרוב את הלייטנינג. השבוע ראיתי אותו אצל חבר - הוא יפה ויציב.

http://iandroid.co.il/forum/topic66940.html

אני רואה שזה ICS, האם אני צריך להתקין GAPPS מתאים?

אחרי שהוא מותקן אני אמור לקבל סיגנל מיד? או שרק אחרי FR?

לא עדיף להתקין באמת JB רשמי של סמסונג ל-S2?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברור שעדיף.

כל הCM האלו מיועדים למכשירים שלא מקבלים גרסאות חדשות אבל נורא בא לך גם אם זה על חשבון יציבות/דרייברים ודברים שלא עובדים.

אבל אם יש את המקור, למה לחפש צרות?

במקרה שנורא מדגדג לך באצבעות בכל זאת, חפש רום שמבוסס על סמסונג ולא CM/AOSP וכו'.

פורסם

מחפש אפליקציה מומלצת לניהול תזמון פרופילי צלצולים.

(תכל'ס צריך לתזמן מצב שקט/רטט לX זמן מוגדר מראש ע"פ שעת סיום/ טיימר)

תודה. 8)

פורסם
גם פורמט לא יעזור. הרום שנצרב הוא רום דפוק עם Radio Rejection - המכשיר לא מאפשר חיבור לאף רשת. צריך לצרוב רום חדש, שלא מכיל Radio Rejection. הרומים שמכילים אתזה הם בודדים ביותר.

לפני שהתחלתי עם מחיקות, פורמטים וצריבות, פשוט עשיתי ריסטור לתיקיית ה-EFS דרך האפליקציה repair GSII, וזה פתר את הבעיה ב-5 שניות וריסטרט אחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני רואה שזה ICS, האם אני צריך להתקין GAPPS מתאים?

אחרי שהוא מותקן אני אמור לקבל סיגנל מיד? או שרק אחרי FR?

לא עדיף להתקין באמת JB רשמי של סמסונג ל-S2?

תודה

רוני, אתה חייב לבצע WIPE לפני הפעלת המכשיר בפעם הראשונה לפני הפעלת המכשיר.

וכן, אתה יכול להתקין את ה-JB המקורי. לגבי GAPPS - אמור להיות ברום שנתתי. אם אין, תתקין. זה לא מסובך.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
רוני, אתה חייב לבצע WIPE לפני הפעלת המכשיר בפעם הראשונה לפני הפעלת המכשיר.

וכן, אתה יכול להתקין את ה-JB המקורי. לגבי GAPPS - אמור להיות ברום שנתתי. אם אין, תתקין. זה לא מסובך.

זה בסדר, תסתכל למעלה - הקליטה חזרה והכל פועל כרגיל. אין לי שום כוונה אחרי הסיפור הזה לעדכן שוב. אני נשאר עם ה-rootbox 3.2 (שהוא JB) שעבד בסדר גמור עד עכשיו. לא צריך עוד הרפתקאות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מחפש אפליקציה מומלצת לניהול תזמון פרופילי צלצולים.

(תכל'ס צריך לתזמן מצב שקט/רטט לX זמן מוגדר מראש ע"פ שעת סיום/ טיימר)

תודה. 8)

Automateit אפליקציה שיוצרת "חוקים": כשקורה משהו X האפליקציה עושה Y. החל מלשים את הטלפון על שקט בלילה/איזה שעה שאת רוצה ועד.. עד... לא יודע, רק התחלתי לשחק איתה אבל היא מדהימה.

*היא מגיעה עם 6 חוקים "מובנים" שפעילים, אחד מהם הוא "שקט בלילה" ששם את הטלפון שלך על מצב שקט בשעות מסויימות (לילה? :-) ) אבל אתה יכול או ליצור חוק נוסף או לשנות את זה הקיים.

בהצלחה.

**קרדיט ל maxcher שהסב את תשומת ליבי לאפליקציה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אנצל את השרשור לטובת משהו מוזר שראיתי היום, גלקסי S2 במקור של רשת פלאפון פשוט לא מתחבר לרשתות אלחוטיות. כשלוחצים על "המתג" הוא כאילו מנסה לעבור לon חושב כמה רגעים וחוזר לOff. הורדתי רום אחר (היה 2.3.5 או משהו דומה) וצרבתי 4.1.2 והבעיה עדיין לא הסתדרה.

יש למישהו רעיונות? זה לא המכשיר שלי ככה שזה בטח לא עניין של חיים ומוות, אבל עדיין עזרה לא תזיק.

פורסם
זה בסדר, תסתכל למעלה - הקליטה חזרה והכל פועל כרגיל. אין לי שום כוונה אחרי הסיפור הזה לעדכן שוב. אני נשאר עם ה-rootbox 3.2 (שהוא JB) שעבד בסדר גמור עד עכשיו. לא צריך עוד הרפתקאות...

רוני אני שמח שהסתדר :)

לגבי הWIFI - נתקלתי בבאגים כאלה. תעשה WIPE למכשיר ותראה מה יהיה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אני צריך שתעשו לי סדר בפריצת סמסונג I9070 כי אני מכיר HTC בלבד.

הוספתי תמונת מצב של המכשיר כרגע במצב סטוק.

השלב הראשון זה לצרוב קרנל נכון?

אם כן, אני יכול להשתמש במדריך הבא? http://techdraginfo.blogspot.com/2012/10/how-to-root-samsung-galaxy-s-advance.html

(ראיתי מדריכים שמונעים ספירה של צריבות, שווה להתעסק עם זה?)

במדריך כתוב שצריך להחזיר את ה-baseband המקורי, אבל מכיוון שהוא שייך לסלובקיה, השאלה היא האם אני יכול להוריד אחד מעודכן יותר שמתאים לישראל ולצרוב אותו? למשל את זה בתמונה השניה...

בנוסף, רציתי לדעת אם הוא מחזיר את הגרסה הקודמת, איך לא נעלם לו הרוט?

ולאחר כל זה ונגיד והתקנתי רקברי. איך אני עובר לאנדרואיד גרסה 4.2.2? צורב קרנל של ג'לי ואחרי זה רום ג'לי וזהו?

SC20130419-084927.jpg

andro.png

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...