Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כרטיס,ונחשתי שזה נשמר על זכרון המכשיר (16GB).

כנראה שבאמת זה היה על הסים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ezuf , יש לך את הגיבוי המדובר של הודעות ה SMS מלפני חודשיים?

למשל ב TITANIUM BACKUP?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש שם איזו הגדרה שכתוב בתיאור שלה "בזמן שימוש בוויז השתק מוזיקה" או משהו כזה. אני זוכר את זה מלפני משהו כמו שלושה חודשים שהיה לי וויז.

אין, בחיי :oops:

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו,יש לי את המכשיר המדובר כמעט 5 חודשים,ומעולם לא ביצעתי שום גיבוי,החלפת רום,שדרוגים למיניהם וכל מיני התעסקויות :)

אז לא,אין לי שום גיבוי לצערי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלום אנשים,

אני מבקש המלצה לאפליקציה ללוח שנה נוח

וגם לאפליקציה לשיחות שמציגה בצורה נוחה את אנשי הקשר המועדפים

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

אני מחפש 2 אפליקציות לגלקסי נוט 1:

1. אפליקציית מיילים מומלצת (לא לג'ימייל, אלא לעבודה, כמו exchange)

2. אפליקצייה לפתיחת קבצי pararsolid (x_t)

מכירים?

פורסם

מישהו יכול להביא מדריך לעשות ROOT לנקסוס 4? ראיתי שיש ב XDA , מומלץ לפעול לפיו?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לגבי הנקסוס -כל מה שנאמר בXDA - אתה יכול לסמוך. אני סומך עליהם תמיד.

לגבי לוח שנה - אני מסתדר עם הלוח של אנדרואיד, לכן אין לי המלצה. :-)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה נפלה החלטה משפחתית להתקדם לדור חדש של טלפונים (כרגע, עם טמבלפונים...:oops: )

הטלפון שעומד על הפרק וישרת אותי, את אבי ואת סבא וסבתא שלי (3 מכשירים סה"כ) הוא כנראה הסמסונג גלקסי מיני 3.

היינו היום בחנות דור-מובייל ברמת גן, ולטענתם אין עברית כלל במכשיר (שכחתי לשאול איזו גירסת אנדרואיד מותקנת עליהם), ועלות התקנת עברית מלאה - 99 ש"ח. אין אחריות מבחינתם על המכשיר במידה ואני אתקין עברית בעצמי והמכשיר יתקע...בלי שום קשר, אין לנו כוונה לרכוש את המכשירים שם לאור ההתייחסות הלא רצינית מצידם כשהיינו בחנות (וזאת בניגוד להמלצות היפות שהם קיבלו בזאפ).

כשהסתכלתי באתר של איליין, ישנה אפשרות לבחור בין גרסת 4.1.1 עם תמיכה בעברית אבל תפריטים באנגלית ללא עלות נוספת, או אותו הדבר רק עם עברית מלאה תמורת 149 ש"ח.

חבר שקנה גלקסי 3 (לא המיני) בבודפשט, אמר שהוריד בקלות מגוגל מקלדת עברית, וכשהוא חזר לארץ "פרץ" את המכשיר באמצעות מדריך אינטרנט כלשהו כך שגם התפריטים יהיו בעברית.

שאלותיי הן בעצם (ונא להיות עדינים איתי, אני ממש לא מבין בכל ענייני האנדרואיד, אבל יש לי הבנה טכנית ויכולת ממוחשבת):

1) מה החנויות עושות כדי להתקין עברית? האם הן מתקינות רום אחר? משתמשות באפליקצית מור-לוקל 2? משהו אחר?

2) ברור לי שאני אוכל לעשות זאת בעצמי. מה הסיכוי האמיתי שמשהו ישתבש בתהליך או לאחר זמן מה של שימוש במכשיר?

3) בהנחה ואני עושה זאת בעצמי, מה הדרך האולטמטיבית (הלכתי לאיבוד בין כל המדריכים באינטרנט)?

4) אין חשיבות היסטרית לתפריטים בעברית. האם בהתקנת מקלדת עברית בלבד, היא תהיה בהכרח מיושרת לימין?

5) בהתקנה מלאה של עברית, אני מניח שעדין יש אפשרות לשנות את שפת התפריטים במידת הצורך, נכון?

6) האם יש המלצה ספציפית למקום רכישת המכשירים?

תודה!

פורסם
שלום חברים,

בשעה טובה נפלה החלטה משפחתית להתקדם לדור חדש של טלפונים (כרגע, עם טמבלפונים...:oops: )

הטלפון שעומד על הפרק וישרת אותי, את אבי ואת סבא וסבתא שלי (3 מכשירים סה"כ) הוא כנראה הסמסונג גלקסי מיני 3.

היינו היום בחנות דור-מובייל ברמת גן, ולטענתם אין עברית כלל במכשיר (שכחתי לשאול איזו גירסת אנדרואיד מותקנת עליהם), ועלות התקנת עברית מלאה - 99 ש"ח מיותר. אתה יכול לעשות לבד.. אין אחריות מבחינתם על המכשיר במידה ואני אתקין עברית בעצמי והמכשיר יתקע... אם העברית תותקן ע"י בעל שכל נורמלי, אין סיבה שהמכשיר ייתקע. אין קשר ישיר בין העברית לתקיעות. אם הצריבה נעשית חאפר, אז ככה זה ייראה.בלי שום קשר, אין לנו כוונה לרכוש את המכשירים שם לאור ההתייחסות הלא רצינית מצידם כשהיינו בחנות (וזאת בניגוד להמלצות היפות שהם קיבלו בזאפ).

כשהסתכלתי באתר של איליין, ישנה אפשרות לבחור בין גרסת 4.1.1 עם תמיכה בעברית אבל תפריטים באנגלית ללא עלות נוספת, או אותו הדבר רק עם עברית מלאה תמורת 149 ש"ח. תקנה מכשיר ללא עברית, הזול יותר, ותתקין לבד. זה פשוט.

חבר שקנה גלקסי 3 (לא המיני) בבודפשט, אמר שהוריד בקלות מגוגל מקלדת עברית, וכשהוא חזר לארץ "פרץ" את המכשיר באמצעות מדריך אינטרנט כלשהו כך שגם התפריטים יהיו בעברית.

שאלותיי הן בעצם (ונא להיות עדינים איתי, אני ממש לא מבין בכל ענייני האנדרואיד, אבל יש לי הבנה טכנית ויכולת ממוחשבת):

1) מה החנויות עושות כדי להתקין עברית? האם הן מתקינות רום אחר? משתמשות באפליקצית מור-לוקל 2? משהו אחר? מור לוקלה 2 לא עוסדת על כולם ולא עובדת על כל הרומים. מה שהם עושים זה התקנה חאפר של רום עבריף ולא תמיד הרום מתאים למכשיר. דוגמא: מתקינים רום של גלקסי אייס על גלקסי ג'יו.

2) ברור לי שאני אוכל לעשות זאת בעצמי. מה הסיכוי האמיתי שמשהו ישתבש בתהליך או לאחר זמן מה של שימוש במכשיר?אם תעקוב אחר ההוראות אין סיבה שיקרה משהו לא בסדר.

3) בהנחה ואני עושה זאת בעצמי, מה הדרך האולטמטיבית (הלכתי לאיבוד בין כל המדריכים באינטרנט)? אם אתה טוב באנגלית: www. xda-developers.com

4) אין חשיבות היסטרית לתפריטים בעברית. האם בהתקנת מקלדת עברית בלבד, היא תהיה בהכרח מיושרת לימין? לפעמים אין פונטים בעברית בכלל, מה שיצריך צריבת פונטים. ואם אתה צורב כבר פונטים, עדיף שתתקין גם עברית על הדרך.

5) בהתקנה מלאה של עברית, אני מניח שעדין יש אפשרות לשנות את שפת התפריטים במידת הצורך, נכון? בהחלט.

6) האם יש המלצה ספציפית למקום רכישת המכשירים?תחפש חנות עם המלצות טובות, תוודא שהם מדברים אליך יפה ויש להם סבלנות על כל שאלה שצצה, ותוודא גם אחריות ושיש לך למי לפנות במקרה ש...

תודה!

באדום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה זה "להתקין עברית"?

או שאתה מתקין רום עם תמיכה תפריטים בעברית או שאתה מתקין מקלדת שכותבת בעברית.

לפני שאני ממשיך אני רוצה להתייחס למכשיר שאתה רוצה: כל מכשיר, כולל הS3 מיני, שמגיע עם אנדרואיד 4.0.0 או יותר גבוה (4.1.1 בS3 מיני), מגיע עם האפשרות לתפריטים בעברית מובנית במכשיר בלי הצורך "להתקין" או "לצרוב" שום דבר.

*מצורפת תמונת מסך של גלאקסי נקסוס שנקנה בקנדה ומריץ רום סטוק.

לגבי "להתקין עברית":

יש להבדיל, כמו שציינתי קודם, בין מקלדת בעברית (שלא מגיעה עם מכשירים) לבין תפריטים בעברית (לגבי זה פירטתי מוקדם יותר).

1. מקלדת בעברית: המקלדת היא אפליקציה פשוטה - מורידים מפליי סטור, מתקינים, מסמנים V באפשרויות 'שפה ומקלדת' ושלום על ישראל, אתה יכול לכתוב בעברית. לגבי יישור לימין: החל מאנדרואיד 2.3.7 (או 2.3.6, לא זוכר בדיוק) גם עניין היישור לימין נפתר. לפני כן הייתה תופעה של עברית שמופיעה משמאל לימין (רק בכותרות באפליקציה של ג'ימייל, המיילים עצמם מופיעים נכון) ומספרים, שכשמשולבים עם טקסט בעברית, מופיעים מימין לשמאל. כלומר: אם אני אכתוב "המונית עלתה לי 40 שקלים" זה יופיע כ"המונית עלתה לי 04 שקלים". יש לציין שהבעיה תופיעה רק במכשיר עצמו, במכשיר המקבל המספר יופיע נכון. כמו כן, אם שלחו לי הודעה שאומרת "המונית עלתה 40 שקלים" על המכשיר של היא תופיע כ"המונית עלתה 04 שקלים" בעוד שעל המכשיר ממנו ההודעה נשלחה היא כמובן תופיע באופן תקין. כאמור, מאז אנדרואיד 2.3.7 (או 2.3.6) הבעיה לא קיימת.

2. תפריטים בעברית: שוב, בכל מכשיר שמריץ אנדרואיד 4.0.0 האפשרות להציג את התפריטים בעברית קיימת ללא צורך בהתעסקות. במכשירים שמריצים אנדרואיד מוקדם יותר (1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 וכן הלאה) יש צורך להתקין רום ("גרסא" של מערכת ההפעלה) שתומכת בהצגת תפריטים באנגלית.

כדי להתקין רום אחר, אתה נדרש "לעשות רוט" (לפרוץ) את המכשיר כדי לקבל גישה לקבצי המערכת דרך מערכת הריקוברי (שאותה אפשר להקביל לביוס בווינדוס) ודרך שם להתקין רום אחר (תחשוב על זה כמו ווינדוס XP, שם נדרשת לגרסא "מיוחדת" כדי להציג את התפריטים בעברית לעומת ווינדוס 7 שבו העברית כלולה בכל הגרסאות).

איך עושים את זה? רועיבף הסביר.

לגבי אחריות: רוט מסיר אחריות יצרן ולכן החנויות לא יטפלו במכשיר ש"הותקנה עליו עברית" במסגרת אחריות, לכן הם גובים תשלום עבור ה"התקנה" כדי להיות בטוחים שזה נעשה "כמו שצריך" (גם על זה רועיבף הסביר אז אני לא ארחיב). עם זאת, יש לברר אם הסרת האחריות חלה רק על רום "עברי" או שמא גם על התקנת מקלדת. [אם הם רוצים לגבות כסף על התקנת אפליקציה חינמית מהפליי סטור, תבין עם מי יש לך עסק. רמז- אתה לא רוצה שיהיה לך איתם עסק].

*קח בחשבון שגם אם תתקין את הרום בהצלחה והמכשיר יעבוד נהדר אבל אחרי שלושה חודשים ייקרה לו משהו בלי קשר לרום שהתקנת (וזה קורה לפעמים) האחריות שלך עדיין לא תכובד, כי מבחינתם 'הפרת את תנאי השימוש'. מה גם שאפילו אם תחזיר את הטלפון למצבו המקורי עדיין אפשר לדלות מידע ולגלות שהתעסקת עם הרוט, הריקוברי והרומים.

אם יש לך עוד שאלות. shoot

Screenshot_2013-05-09-01-30-37[1].jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire קח בחשבון שסמסונג מסתירה את העברית לבקשת סאני. וזה בכל העולם.

או שמתקינים רום עם מולטילנג, או שמתקינים פאץ' שחושף את העברית והמקלדת(לא התקנה של משהו-פשוט שינוי פרמטר) או התקנה של מורלוקל.

פורסם

מסתירה את העברית?

אתה רוצה להגיד לי שסמסונג מסתירה את העברית במכשירים שיש בהם עברית מובנית שאותם היא מוכרת לשוק הישראלי? למה זה טוב? כדי שסאני תעשה עוד 100 שקל על מכשיר? אני לא מבין את ההגיון. ומה, אם כך, אם ייבוא מקביל? האם גם אצלהם העברית מוסתרת?

WTF? לאן הגענו? :x

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על התשובות!

טוב, אז היום הייתי בELINE. קודם כל הבחור שם היה הרבה יותר חביב.

כששאלתי שאלות דומות, הוא ענה שמהכשירים שהם נותנים עם עברית מלאה, זה בעצם התקנה של רום אחר (הוא לא ידע להגיד לי איזה) והמכשירים ללא עברית מלאה, ניתן להוריד אליהם שפה עברית לטובת כתיבה וקבלה של הודעות וכיוצב' בלי תפריטים.

שאלתי אותו גם לגבי עדכון גרסת אנדרואיד במכשירים עם העברית מלאה והוא אמר שאין בעיה לעדכן בבוא היום – היש דברים בגו או שהוא טועה? (וכן, אני יודע שהמיני ייתמך רק עד 4.2.2) כי הבנתי שאם יש רום אחר, אז העדכונים לא בהכרח עובדים...או שאני טועה?

אני בטוח שאני יכול לעשות את זה לבד, ותודה על התמיכה..השאיפה היא לפשט את הדברים כמה שניתן ולהותיר את המכשיר מקורי עד כמה שניתן בלי יותר מדי צורך להתעסק בו. למרות שמקצת קריאה בפורום XDA נשמע כאילו הרומים האחרים נוטים להיות יותר טובים...(ונדמה לי שבמקרה של המיני מצאתי התייחסות רק לרום אחד שם שאולי יתן את העברית בהכל..)

לגבי ה'מור לוקלה 2' – אז אתה אומר בעצם שהאפליקציה מתקינה רום אחר?! או שהיא מבצעת תרגום לתפריטים?

גם הבחור בחנות היום אמר שהוא לא בטוח שהיא תעבוד על המיני.

גם פונטים צריך עכשיו להוריד?!

אייל – על איזה פאץ' אתה מדבר?

אז יש המלצות לחנויות טובות במרכז? :-D

תודה!

• תוכן חדש...