Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט מסתירה את העברית.

ובכל העולם לא רק בישראל.

הרי זה הרעיון לא?

אחרת איך בנדוב וסאני ימכרו ב 600 שקל יותר מכולם?

כל גרסת הפצה של סמסונג היא ללא עברית במקלדת ובתפריטים. סאני פותחים את המקלדת ואת השפה.

אבל העם היושב בציון לא פראייר..למעשה XDA. בכל רום מקוסטם העברית פתוחה.

בכל מקרה גם בלי להתקין רום, אפשר לשחרר את העברית עם MORELOCAL2.

או בפורום של IANDROID - יש את הפאץ' שמפעיל את העברית.

הנה שרשור שמתייחס ל S3

http://iandroid.co.il/forum/topic79380.html

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה על התשובות!

טוב, אז היום הייתי בELINE. קודם כל הבחור שם היה הרבה יותר חביב.

כששאלתי שאלות דומות, הוא ענה שמהכשירים שהם נותנים עם עברית מלאה, זה בעצם התקנה של רום אחר (הוא לא ידע להגיד לי איזה) והמכשירים ללא עברית מלאה לא הבנתי, עם תפריטים בעברית או בלי? או שחלק מהמכשירים מגיעים עם וחלק אחר בלי?, ניתן להוריד אליהם שפה עברית לטובת כתיבה וקבלה של הודעות וכיוצב' בלי תפריטים זאת המקלדת, כמו שאמרתי לך, אפליקציה חינמית בפליי סטור.

שאלתי אותו גם לגבי עדכון גרסת אנדרואיד במכשירים עם העברית מלאה והוא אמר שאין בעיה לעדכן בבוא היום – היש דברים בגו או שהוא טועה? הוא צודק במאה אחוז, גם אם המכשיר יתמך רק עד 4.2.2 יהיה אפשר להתקין רום לא מקורי (פורט - סוג של העתקה ממכשיר אחר) של המכשיר אבל היהיה מבוסס גרסאת אנדרואיד גבוהה יותר. כך על הדיזייר שלי היה מותקן רום של 4.0.1 (וכן, אני יודע שהמיני ייתמך רק עד 4.2.2) כי הבנתי שאם יש רום אחר, אז העדכונים לא בהכרח עובדים...או שאני טועה? העדכונים שלא עובדים הם עדכוני OTA (Over The Air) שהם בעצם עדכונים אוטומטיים ש"נדחפים" למכשיר. עם זאת, אתה עדיין תוכל לעדכן לגרסא חדשה יותר פשוט ע"י התקנת רום אחר, חדש יותר

אני בטוח שאני יכול לעשות את זה לבד, ותודה על התמיכה..השאיפה היא לפשט את הדברים כמה שניתן ולהותיר את המכשיר מקורי עד כמה שניתן בלי יותר מדי צורך להתעסק בו. למרות שמקצת קריאה בפורום XDA נשמע כאילו הרומים האחרים נוטים להיות יותר טובים...(ונדמה לי שבמקרה של המיני מצאתי התייחסות רק לרום אחד שם שאולי יתן את העברית בהכל..)

לגבי ה'מור לוקלה 2' – אז אתה אומר בעצם שהאפליקציה מתקינה רום אחר?! או שהיא מבצעת תרגום לתפריטים?

גם הבחור בחנות היום אמר שהוא לא בטוח שהיא תעבוד על המיני. לא יודע מה מור לוקאל עושה

גם פונטים צריך עכשיו להוריד?! מה פונטים עכשיו? עברית מסתכמת ב:1. רום 2. מקלדת. זהו. אין פונטים

אייל – על איזה פאץ' אתה מדבר?

אז יש המלצות לחנויות טובות במרכז? :-D

תודה!

באדום.

חוץ מזה, במחשבה שנייה, אם אתה רוצה לא להתעסק עם המכשיר קנה (לעצמך, אני מניח שלשא בני המשפחה עברית תהיה יותר קריטית)מכשיר עם רום יצרן מקורי, בלי תפריטים בעברית, תוריד מקלדת ותהנה מהמכשיר. גם ככה השמות של האפליקציות (מלבד אלה של המערכת כמו מצלמה או יומן) יהיו מוצגים ללא תלות בשפת המערכת כמו גם האפליקציות עצמן (מלבד אפליקציות מעטות שתומכות בשפות נוספות) והמקום היחיד בו העברית באמת תבוא לידיי ביטוי זה בהגדרות המכשיר.

עכשיו, אם אתה רוצה רום בעברית, רוב הסיכויים שזה יהיה רום של אחת המפעילות הסלולאריות, ועל זה אני לא מתכוון להרחיב, מציע לבצע חיפוש.

שיהיה בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מי שחשוב לו מאוד תפריטים ותמיכה מלאה בעברית, שלא יבנה יותר מדי על more local 2. במכשיר של אישתי (LG) צרבתי רום מקורי אבל עדכני יותר (בארץ יש לו תמיכה עד 2.2 בלבד, צרבתי 4.04 רשמי ללא עברית) ו- more local 2 פשוט תרגם רק חלק מהתפריטים וחלק נשארו באנגלית.

אני התכוונתי לרכוש S3 מאיליין ולהוסיף לו לוקל בעברית, אבל כשהגתי לחנות לא היו מכשירים ללא עברית במלאי ובגלל שרציתי לרכוש מכשיר מיידית נאלצתי להוסיף מאה ומשהו ש"ח בשביל מכשיר עם עברית. המכשיר מגיע עם רום מלא בעברית (לא רק תוספת more local 2) וממה שהצלחתי להבין מהספרות במכשיר מקור המכשיר הוא גרמניה (גלקסי 2 שרכשתי מהם בעבר הגיע מהונגריה). למרות שהרום נראה מקורי של סמסונג או לפחות מבוסס על אחד כזה, הרום עצמו לא משהו ולדעתי איטי יחסית. אני לא מחליף רום כי אני מעדיף לנצל כמה שיותר מהשנה הראשונה שיש לי אחריות. איליין נותנים עדכון תוכנה ללא תשלום במסגרת האחריות ובקרוב אבדוק אם יש להם 4.2.2 למכשיר שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כל גרסת הפצה של סמסונג היא ללא עברית במקלדת ובתפריטים. סאני פותחים את המקלדת ואת השפה.

לגבי המקלדת לא מדוייק - ברומים החדשים של סמסונג אפשר להוריד ולהתקין מקלדת בכל שפה שרוצים למקלדת המקורית. כמובן שיש גם בערך טריליון מקלדות במרקט.

אם עברית בתפריטים לא חשובה לך, אתה יכול בכיף להשתמש ברום לא ישראלי, יישור לימין זה משהו שבא בילט אין באנדרואיד 4.0 ומעלה, למרות המאמצים של סאני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שוב תודה לכל מי שענה!

אייל - איך סאני פותחים את המקלדת והשפה בתפריטים? האם בעזרת אותו פאץ' שדיברת עליו?

אני מניח שיש הבדל בין ה-S3 (שאני מניח נתמך בקרב המפתחים קצת יותר) ל-S3 Mini, או שזו סתם היתה דוגמה?

spire - לחברה הם מגיעים בלי עברית והם אלו שמתקינים אותה (רום אחר ממה שהבנתי) אם אתה מעוניין בכך.

עברית מלאה = מקלדת + תפריטים, עברית חלקית = רק מקלדת.

לענין הפונטים - צריך או לא צריך - השאלה שזה מעלה בי זה מה קורה עם קבלת הודעות בעברית? הורדת מקלדת מספקת במקרה כזה או שחייבים את ה"מור לוקלה"? מה קורה בצפייה בעברית בדפדפן או באפליקציות שונות?

בשורה התחתונה, אין לאף אחד מבני המשפחה המדוברים בעיה עם אנגלית, סתם ענין של נוחות והרגל, ככה שהולך ומתבהר שזו תהיה האופציה המועדפת (לקנות בלי עברית מובנית).

ועוד שאלה אחרונה (להודעה זו.. :wink: ) - במכשירים של יצרנים אחרים (להוציא את אפל), האם העברית מובנית ולא משנה היכן המכשיר נרכש? זו בעיה אקסקלוסיבית לסמסונג (ותודה לסאני...)?

פורסם

במידה ואין פונטים עבריים כלל, ישנו צורך לצרוב פונטים. בלי פונטים פשוט לא תראה דברים בעברית (הודעות/אנשי קשר וכד).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה לחישוב שכר יומי.

יש לי את התוכנה משמרון אך אני זקוק לגרסה המלאה והיא עולה כסף

יש תוכנות חינמיות שמחשבות שכר לפי שעות עבודה ביום?

404

פורסם
שוב תודה לכל מי שענה!

אייל - איך סאני פותחים את המקלדת והשפה בתפריטים? האם בעזרת אותו פאץ' שדיברת עליו? יש רום עם שפה עברית ייחודי לסאני

אני מניח שיש הבדל בין ה-S3 (שאני מניח נתמך בקרב המפתחים קצת יותר) ל-S3 Mini, או שזו סתם היתה דוגמה?

spire - לחברה הם מגיעים בלי עברית והם אלו שמתקינים אותה (רום אחר ממה שהבנתי) אם אתה מעוניין בכך.

עברית מלאה = מקלדת + תפריטים, עברית חלקית = רק מקלדת. ברומים החדשים של סמסונג עם טאצ'וויז 5 אפשר לשים כל שפה אפשרית במקלדת המקורית, גם אם אותו הרום לא כולל את השפה הזאת (נוסה על S2/S3 ונוט 1 ו-2)

לענין הפונטים - צריך או לא צריך - השאלה שזה מעלה בי זה מה קורה עם קבלת הודעות בעברית? הורדת מקלדת מספקת במקרה כזה או שחייבים את ה"מור לוקלה"? מה קורה בצפייה בעברית בדפדפן או באפליקציות שונות? פונטים לא צריך, יש אותם מובנים ברום, גם אם לא ישראלי

בשורה התחתונה, אין לאף אחד מבני המשפחה המדוברים בעיה עם אנגלית, סתם ענין של נוחות והרגל, ככה שהולך ומתבהר שזו תהיה האופציה המועדפת (לקנות בלי עברית מובנית).

ועוד שאלה אחרונה (להודעה זו.. :wink: ) - במכשירים של יצרנים אחרים (להוציא את אפל), האם העברית מובנית ולא משנה היכן המכשיר נרכש? זו בעיה אקסקלוסיבית לסמסונג (ותודה לסאני...)? למיטב ידיעתי, כן.

הערות בכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שכתבו מעלי, עברית (תמיכה) קיימת החל מ 4.04.

אם אתה רוצה תפריטים בעברית, אתה צריך או להוריד רום שהאפשרות הזאת פתוחה בו או לחפש ברחבי האינטרנט איך הופכים את גרסת סמסונג לMULTILANG. (בכל מקרה תצטרך מכשיר עם ROOT)

Fat Bastard אין רום יחודי לסאני. יש פרמטר איפשהו שמסומן ב 0 ופשוט צריך להפוך אותו ל 1.

בכל מקרה אין שום סיבה לשלם על "התקנת עברית". מה שאותם מתקינים דגולים עושים זה אחת מה 2. או שינוי הפרמטר או התקנת רום מקוסטם, משהו שכל אחד יכול לעשות עם קצת רצון.

קספר, אתה לא צריך טובות מאף אחד, הנה מקום שבו תמצא את הרומים המעודכנים ביותר אותם תוכל לעדכן את המכשיר שלך עם ODIN בלי לפגוע באחריות.

http://www.sammobile.com/

פורסם
כים המעודכנים ביותר אותם תוכל לעדכן את המכשיר שלך עם ODIN בלי לפגוע באחריות.

http://www.sammobile.com/

האתר מוכר ולפני הרכישה כבר הורדתי למחשב את הרום העדכני ביותר ואת ה- odin. אבל אם אתה עושה זאת עצמאית האחריות על המכשיר מבוטלת. המכשיר עכשיו בן חודשיים ולכן אני לא רץ לעשות זאת, בעוד כמה חודשים כבר האצבע תהיה קלה יותר על ההדק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר אם אתה מוריד רום רשמי (ואלו באתר הזה רשמיים) ומעדכן דרך אודין, מונה הצריבות לא ישתנה וזה מה שחשוב לענייני אחריות.

(אלא אם אתה חושב שיש לחנות שקנית ממנה רישום של גרסת הרום שהיתה לך בזמן שמכרו לך את המכשיר והם ישוו אותה בזמן תקלה..ממש לא..)

פורסם

Fat Bastard אין רום יחודי לסאני. יש פרמטר איפשהו שמסומן ב 0 ופשוט צריך להפוך אותו ל 1.

תודה חברים! :-)

אייל - יש מקום שמסביר איך לשנות את הפרמטר המהולל הזה?

פורסם

שאלה למומחים שפה, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.

קניתי דיבורית בלוטוס לרכב, אני שומע מצויין, הצד השני אומר ששומעים אותי מאוד חזק וצורם, ורק כשאני מדבר ממש ממש חלש, על גבול הלחישה, מתחילים לשמוע אותי יותר נורמלי.

יש לי נקסוס S עם jellybean, חיפשתי בתפריט בלוטוס, אבל אין שם אפשרויות מתקדמות של ווליום למכשירים מחוברים ודברים כאלה.

יש למישהו רעיון?

יש אולי איזה תפריט מוסתר של הגדרות בלוטוס?

פורסם

לא בטוח שזה קשור למכשיר מאחר והשמע שלך עובר דרך מיקרופון שאינו קשור למכשיר עצמו.

אולי יש משהו בהגדרות השמע ששולט על רגישות המיקרופון בדיבורית, אבל אני מאמין שזה קשור דווקא לתוכנה\חומרה של הדיבורית עצמה.

• תוכן חדש...