Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם Contacts+ עושה את העבודה.

אגב אנדרואיד, ממש לאחרונה התקנתי go launcher ואני מוכרח לציין שהוא ממש נחמד ועושה עבודה טובה יותר מהלאונצ'ר של סמסונג. יש המלצות על לאונצ'רים אחרים ששווה לנסות?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אישית עדיין עם Go Launcher כבר המון זמן עוד מה SGS1.

יש לאותה חברה גם Next Launcher שאמור להיות טוב אבל הוא בתשלום של כ60 שקל...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עצלן טבעי - אין לי כח לעבור על דפים אחרונים.

SGS3 - איזה מקלדת הכי מומלצת לסמסים? חובה מקשים רחבים (אצבעות גוליבר..),רצוי שיהיו גם הסמיילים :)

חן חן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא ראיתי מקלדות רחבות

ה2 הכי טובות - swiftkey

swype

בדוק ביוטיוב

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אישית השתמשתי תקופה ארוכה מאוד ב AI keyboard אבל עכשיו אני מנסה להתרגל למקלדת סטוק של ג'לי בין

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ניסיתי המון מקלדות ואני תמיד מוצא את עצמי חוזר לAnySoftKeyboard. נוחה, מתקנת כשצריך ולא מתערבת יותר מידיי. אין את אופציית הסווייפ המיותרת יש מספיק סמיילים, יש מקשי מספרים נורמליים (כמו של טלפון לחצנים ישן), אפשר לשחק עם המון הגדרות.

אה כן, היא חינמית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי גלקסי נוט 2, ויש דבר בו שמציק לי.

המכשיר הגיע עם 16gb זיכרון מובנה, אך בפועל נגיש לי רק 10.36gb.

מעניין אותו מה שותה את ה5 ומשהו גיגה הנותרים. הייתכן שג'לי בין (אני עובד עם 4.1.2 סטוק של סאני) תופסת כל כך הרבה מקום?

על gs2 שהיה לי קודם, היה לי 11 ומשהו גיגה פנוי, ובנוסף הייתה מחיצת data של 2 גיגה, שעליה הותקנו אפליקציות, ונשמרו הנתונים שלהן, הייתה גם אופציה להעביר אפליקציה לsd (את הזיכרון המובנה אנדרואיד ראתה כעוד כרטיס sd). הייתה מותקנת אנדרואיד 4.0.4 סטוק של סמסונג (מקורי זה הכי, אחי). החלוקה הזאת הייתה גם עם ג'לי בין (עבד בצורה נוראית, מה שגרם לי לחזור לics, ולבסוף למכור את המכשיר)

פה אני רואה שגם האפליקציות מותקנות על הזיכרון הפנוי (ממש כמו בios), וכשמילאתי את הזיכרון המובנה בסרטים למילואים, ואז באתי להתקין איזו אפליקציה, קיבלתי הודעה מאוד מעניינת שאין מקום במכשיר, אפילו שלא היה יותר מדי אפליקציות.

האם ג'לי בין סוף סוף זנחה את הfat32, ומשתמשת במערכת קבצים שונה (זה אמור להיות הext משהו של לינוקס, לא? שמתי לב גם שאין יותר את האפשרות לחבר את המכשיר למחשב בתצורת דיסק און קי, רק דרך mtp). האם ההבדל בחלוקה למחיצות כל כך מהותי (נוט 2 בא עם ג'לי בין סטוק, וג'לי בין זה כל מה שהוא מכיר)?

האם ג'לי בין באמת תופסת 5 גיגה? זה כמעט כמו חלונות 7, אומנם לזכות הנוט 2 יש להגיד שהנתונים שלו עדיפים על הPC שלי.

או שבגלל הוספת זיכרון פנימי (2 ג"ב לעומת ה-1 שהיה לי בS2) הכפילו את מחיצת ה-swap או cache (זה לינוקס, לא? אמורה להיות לזה מחיצה כזאת, לא?)?

האם גם במכשירים אחרים עם ג'לי בין (s3/s4, נקסוס, אופטימוס g) זה ככה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצורפת תמונה של גלאקסי נקסוס שמריץ םרנויד אנדרואיד מבוסס ג'לי בין גם כן (4.2.2).

לא מאמין שהוא תופס פחות מג'לי בין סטו', לכן אני מניח שמשהו לא בסדר במכשיר שלך.

עם זאת, 'רום סטוק של סאני' לא נשמע מעודד ויכול להיות שמותקן בו המון זבל ששותה לך את הזכרון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קושיה שאני מתקשה להבין:

יש לי nexus s, מזה כשנתיים וכמה חודשים.

נכון, מכשיר לא חדש, וחלש בסטנדרטים של היום. ליבה אחת ולא 4. חצי ג'יגה ראם במקום 2.

אבל הוא מתקשה ומקרטע בביצוע פעולות בסיסיות, אני לא מדבר בכלל על לשחק משחקים, את זה אני אפילו לא מנסה.

אני מדבר על להכנס לנגן המוזיקה, להכנס לאפליקציות פשוטות כמו פייסבוק וואטסאפ, להכנס לגלריה, להכנס לחייגן.

האם באמת זה המצב הנורמלי בשבילו היום?

בהתחלה כל האפליקציות הבסיסיות האלה פעלו מעולה.

החלפתי לא מעט רומים בניסיון לשפר את המצב, עשיתי factory reset, החלפתי קרנל, נאדה. גורנישט.

אפילו אוברקלוק מ1000 ל1400 מה"צ לא מזיז את המכשיר.

הצעות?

פורסם

מכשיר לא מתעייף אלא האפליקציות הופכות לכבדות יותר, מכילות יותר ותופסות יותר זיכרון

כשמדובר על אוסף של אפליקציות כאלה ברור למה המכשיר הולך ומתקשה להחזיק את כולם בלי לקרטע

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני כמובן צוחק...

לשואל: תנסה למצוא רום בלי כל הקשקושים של לאנצ'ר וכד'. תמצא רום נקי וזהו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...