Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא השתמשתי ברום עם לאנצ'ר אחר מהstock.

כרגע יש לי cyanogenmod 10

יש הצעות לרום הכי נקי שיש לנקסוס s?

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כבר לא עניין של הרום

אז מה הוא יעשה? לא יתקין אח"כ WhatsApp? לא יתקין Waze?

התוכנות האלה הפכו להיות כבדות יותר ויותר

אצלי במכשירים מאז ומתמיד היה מותקן AppMonster, זאת תוכנה ששומרת את ה-APKים שאתה מתקין על המכשיר, וגרסאות שלהם. ככה ש-Factory Reset או החלפת רום וכו' הכל שמור על ה-SD הפנימי ואתה יכול לעשות Batch Restore למה שאתה רוצה.

בדיוק בשבת עשיתי סדר בתיקיה של ה-AppMonster, ומחקתי גרסאות ישנות של תוכנות, ואז רואים בצורה מאוד ברורה איך אפליקציות גדלו ושמנו, מגודל ממוצע של חצי מגה עד 2 מגה בד"כ, עד 7 מגה ל-Waze, פתאום האפליקציות נהיו 2 מגה עד 10 מגה ויותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי מישהו יכול לעזור...

ניסיתי לעדכן גרסה דרך אודין, המחשב קפא באמצע . הוצאתי את הכבל ומאז אני מקבל שגיאה לחבר את המכשיר לkies ולעשות שחזור במצב חירום.

חיברתי את המכשיר למחשב אך kies לא מזהה את המכשיר ולכן אי אפשר לשחזר במצב חירום.

שמתי את הטלפון לתיקון בחברת פלאפון, אך הם טוענים כי פרצתי את המכשיר ולכן אין אחריות והמכשיר מושבת.

עלות השתתפות עצמית עומדת על סך של 700 ש"ח.

ואני שואל האם ניתן לעשות משהו עם המכשיר או לשלם את ההשתפות העצמית וזהו ?

תודה רבה לעוזרים .

פורסם

להיכנס למצב download, ולצרוב את הרום המקורי מחדש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תצרוב רום בסיס ותשדרג ממנו לאן שאתה רוצה ב CWM

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אולי מישהו יכול לעזור...

ניסיתי לעדכן גרסה דרך אודין, המחשב קפא באמצע . הוצאתי את הכבל ומאז אני מקבל שגיאה לחבר את המכשיר לkies ולעשות שחזור במצב חירום.

חיברתי את המכשיר למחשב אך kies לא מזהה את המכשיר ולכן אי אפשר לשחזר במצב חירום.

שמתי את הטלפון לתיקון בחברת פלאפון, אך הם טוענים כי פרצתי את המכשיר ולכן אין אחריות והמכשיר מושבת.

עלות השתתפות עצמית עומדת על סך של 700 ש"ח.

ואני שואל האם ניתן לעשות משהו עם המכשיר או לשלם את ההשתפות העצמית וזהו ?

תודה רבה לעוזרים .

אוקיי, לאט לאט.

על איזה מכשיר מדובר?

קודם כל תעשה בדיקה שהמכשיר נכנס למצב fastboot

כבה את המכשיר, כשהוא כבוי לחץ על שני לחצני הווליום ותוך כדי על מקש ההדלקה.

איזו תמונה אתה רואה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אוקיי, לאט לאט.

על איזה מכשיר מדובר?

קודם כל תעשה בדיקה שהמכשיר נכנס למצב fastboot

כבה את המכשיר, כשהוא כבוי לחץ על שני לחצני הווליום ותוך כדי על מקש ההדלקה.

איזו תמונה אתה רואה?

אני לא מצליח להיכנס לריקברי או לדאונלוד מוד.

מה שמופיע לי תמיד זה סימן קריאה בתוך משולש צהוב ואיורים של מחשב והטלפון

מדובר על גלקסי 3.

פורסם

זה מצב הורדה. כדי להיכנס למצב ריקוברי, לחץ על כפתור השמע (-), מקש הבית ולחצן ההדלקה.

לצריבה דרך האודין:

כנס למצב דאונלואוד מוד. לפני החיבור למחשב ודא במנהל המשימות שכל מה שקשור ל-KIES סגור. לאחר מכן פתח את האודין ורק אז חבר את המכשיר. לאחר החיבור יופיע לך COM X כאשר ה-X מבטא מספר יציאה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יישמע קצת ביזארי, אבל יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה:

נתקלתי בתופעה כזאת כשחבר הבריק (=עשה BRICK) גלקסי 2 ע"י צריבת רום וקרנל לא מתאימים. המכשיר היה נדלק עם משולש צהוב, ומיד נכבה, לא משנה מה תעשה.

לקחתי סוללה טעונה ממכשיר זהה, שמתי במכשיר החולה. זה נתן לי להיכנס למצב DOWNLOAD, ולצרוב את הרום המקורי עם אודין.

לגבי האחריות - אני אולי נשמע כמו captain hindsight, אבל ברגע שאמרת להם שהתעסקת עם רומים, שרפת את עצמך. להבא, תגיד שביום אחד בהיר הטלפון נדלק עם משולש צהוב, לא יודע למה, ובדיוק יש לך שם תמונות חשובות מהבר מצווה של אחיין/יום הולדת של חתולה/מצעד הגאווה האחרון, ואתה לא יודע מה לעשות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ככל הנראה נכנסת למצב soft brick.

מה שאתה צריך לעשות: תפעיל את המכשיר, וכשאתה רואה את התצוגה של המחשב, המשולש והמכשיר, ללחוץ על לחצן ווליום מינוס, מקש הבית ולחצן ההדלקה. תמתין ואל תשחרר עד שהמכשיר ייכנס למסך שכתוב WARNING ועוד שטויות.

במסך הזה תלחץ על לחצן הגברת הווליום וזה ייכנס לDOWNLOAD MODE. אז תחבר למחשב ביציאת USB אחרת ותצרוב עם האודין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אולי שאלו,או לא.

מצ"ב תמונה.

האם ניתן לערוך את סדר האופציות במסך המתגלגל מלמעלה? הייתי רוצה להזיז את הMOBILE DATA שלא נראה בתמונה,שיהיה ליד ה WIFI.

חן חן למתחרפן :)

Screenshot_2013-05-26-21-14-15.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אולי שאלו,או לא.

מצ"ב תמונה.

האם ניתן לערוך את סדר האופציות במסך המתגלגל מלמעלה? הייתי רוצה להזיז את הMOBILE DATA שלא נראה בתמונה,שיהיה ליד ה WIFI.

חן חן למתחרפן :)

הגדרות->תצוגה->לוח הודעות-->לחיצה ארוכה על מה שאתה רוצה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק שאלה,

בעקבות גסיסת הנקסוס אס שלי, קניתי נוט 2.

בנקסוס בזכות אפשרויות של הרום שהיה מותקן עליו יכולתי להעביר שירים בעזרת לחיצה ארוכה על מקשי הווליום מבלי לפתוח את המכשיר מנעילה.

יש אפשרות לעשות את זה בנוט בלי לעשות לו רוט ולהחליף רום?

• תוכן חדש...