Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיהטסו שרייד 93 האימבולייזר הפסיק לעבוד מעצמו מזמן ,היום החליט שהוא חוזר לחיים...

איך אני מבטל אותו סופית שיפסיק לעבוד?

הבנתי שצריך להחזיר את ההלחמה המקורית, אין לי בעיה להלחים . אך איזה חוטים אני צריך לבטל?

המצבר תקין, הרכב נסע עד היום בלי בעיות הנעה בכלל.

הבנתי שזה האימבולייזר כי הוא חזר להבהב.

1_1_3_172312_20121107191155.jpg

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

1. בשרייד 93 אין אימובילייזר מקורי.

2. התמונה מאד לא ברורה- איך האימובילייזר מתנתק? יש לך כפתור על מחזיק המפתחות שאתה אמור לגעת איתו באימו'? יש לך מקל על המחזיק שצריך להיות קרוב לסוויץ'?

3. כדי לנטרל אתה צריך ראשית לאתר את היחידה המוסלקת בדש. תתחיל לפרק פלסטיקים (רק בזהירות,כן? זו שרייד 93:-P ) תחפש קופסה שחורה מפלסטיק בגודל של קופ' סיגריות שיוצאים ממנה הרבה חוטים שחורים. הרמז שלך הוא שגם הנורית מגיעה לקופסה הנ"ל, אז יש לך "קצה חוט" , ליטרלי :)

תצלם תמונות של קצות החוטים השחורים (לאן הם מתחברים) ותעלה לפורום.

ננסה להגיד לך מתוך זה מה לנתק ומה להלחים.

הבעיה היא שכרגע האוטו לא נוסע? או שאתה סתם מחפש שיפורים?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא משנה אם איזה פלסטיק ישבר האוטו ניגרט שבוע הבא.

זה האיימבוליזר יש לו בקצה 3 פסים מברזל ששמים בעיגול של האימבוליזר ברכב ואז זה מפסיק להבהב .

image.jpg

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

ככה בתמונה שצילמתי הקופסא הירוקה זה מה שמתחבר לסוויץ מאחור.

יש 2 חוטים שמתחברים לחוט השחור.

חוט אחד שמתחבר לחוט השחור לבן.

חוט אחד שמתחבר לחוט החום.

כמובן שכולם מחוברים קופסא השחורה של האימבוליזר.

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

ככה בתמונה שצילמתי הקופסא הירוקה זה מה שמתחבר לסוויץ מאחור.

יש 2 חוטים שמתחברים לחוט השחור.

חוט אחד שמתחבר לחוט השחור לבן.

חוט אחד שמתחבר לחוט החום.

כמובן שכולם מחוברים קופסא השחורה של האימבוליזר.

בתמונה ה2 החוטים שניתקתי הם היו מולחמים וזה ביטל את האימבולייזר, אך אין סטרטר בכלל.

מה אני צריך לחבר שוב ?

397664_4508218455885_1702242628_n.jpg

734366_4508219815919_711864326_n.jpg

479950_4508219095901_732727710_n.jpg

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

וואו, איזו נוסטלגיה, אימו' GT שני ניתוקים.

עשרות כאלה התקנתי לפני 20 שנה, לא יאמן שיש עוד כאלה ששרדו. :-P

בקיצור-

יש שישה חוטים שחורים. מתוכם שניים זה מתח לקודן. בד"כ (אצל מתקין אחראי) ילקחו מקו נקי ישר מתיבת הנתיכים.

נשארנו עם ארבעה.

אלו יתחברו בעצם לזוג חוטים באוטו, שחתכו אותם וחיברו כל אחד לקצה של חוט שחור. (בד"כ פשוט ניתקו סוויץ' החרוצים ניתקו קו סטרטר לפני סולנואיד.)

מה שאנחנו מחפשים זה בן-זוג לחוט השחור/לבן שגם אליו מחובר חוט שחור של האימו'. אתה מנתק את החוטים של האימו' ומחבר את שני השחור/לבן ים אחד לשני.

אם אתה לא מוצא זוג לחום, פשוט תנסה להניע בשלב זה (אחרי שבודדת באיזולרבנד את כל הבלגן שהולך שם בתמונות:-D ).

יש לי הרגשה שלפחות סטרטר כבר יהיה. אתה חייב למצוא גם את הניתוק השני- שני חוטי אימובילייזר שחורים שיש להם בקצה חוטים מקוריים של הרכב באותו צבע. שוב מנתק את החוטים של האימו' ומחבר את המקוריים אחד לשני.

אם אתה נוסע מכאן ישר לגריטה זה אמור להספיק. אם אתה ממשיך להשתמש ברכב, נתק את כל החוטים הנותרים, הלחם ובודד הכל היטב (רצוי עם שרינקים).

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על העזרה.

אתה מתכוון שאני צריך לחבר את שני החוטים שבעיגול אחד לשני?

545428_4508218735892_221623742_n.jpg

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

לא אל תחבר ככה,שים לב שיש לך בקונקטור הירוק ,חוט שחור פס לבן שחתכו אותו וחיברו לו חוט שחור ,החוט הזה הוא אחד הניתוקים שעשו ,חפש את הצד השני של חוט שחור פס לבן וגשר בניהם,בהצלחה.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

עשיתי ככה יש סטרטר , עכשיו שאר החוטים שנתנו מתח לאימבוליזר אני שם כל אחד לבד הוא מחבר אותם ביחד

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

טוב, פלטיניום היה יותר בהיר ממני. כל חוט מקורי של האוטו הולך לחוט באותו צבע בדיוק (פעם הם היו חוט אחד, המתקין של האימו' חתך אותם). הם לעולם לא יהיו באותו קונקטור. החצי השני יהיה בהמשך הקו.

יש לך בסה"כ עוד ניתוק אחד להתגבר עליו. עכשיו כבר יש סטרטר. מה עוד חסר? האוטו לא מניע? זה המנוע 1.3 או ה1.0? אתה שומע את מש' הדלק עובדת כשאתה פותח סווץ'? (יכול להיות שהיא בכלל מכנית, אז עם זה המנוע הקטן תתעלם מהשאלה).

• תוכן חדש...