Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי גיפ של ביואיק ( רנדוו),

משם מה האזעקה החליטה שהיא עצמאית, מתי שבא לה היא מחליטה לעבוד,

אני כבר השתגעתי, חשבתי לחתוך את החוטים וזהו,

אין לי שמץ של מושג מה הולך שם, ולמה זה קורה.

כל הדלתות נעולות, אין אורות ברכב, אין שום סיבה שזה יעבוד ככה סתם.

חשבתי רגישות של הרכב, ניערתי את האוטו וזה לא בפעיל את האזעקה,

לפי מה שניראה לי שזה הזעקה מקורית של הרכב, כי בספר הוראות יש הסבר על השלט, אבל לא מצאתי כלום בקשר לבעיה הזאת, להחליף את הסט של האזעקה זה בעייתי ניראה לי , כי אם השלט הזה יש אופציה לכנס להגדרות של הרכב,

למישהו יש רעיון בשבילי?

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם

איזה דגם אזעקה זו, יש אולי קונקטור ניתוק בתא מכסה המנוע או מפתח קטן המנטרל (אם יש לך).

בכל אופן אם זה לא עוזר, נסה לבצע ניתוק של קוטב המינוס של המצבר למשך 15-30 דקות ולאחר מכן תחזיר,

גש לחשמלאי רכב שיפתור לך את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם

האמת לא, זה התחיל ככה פתאום ביום בהיר אחד, בלי שם שינוי או הוספה של משהו, אפילו פיוז עוד לא הספקתי להחליף, האוטו אצלי 4 חודשיים, אני ינסה לעבור לחשמלאי וניראה מה יהיה,

תודה

פורסם

כל החלונות ניסגרים עד הסוף, אני סוגר אותם עצמאי

עכשיו האוטו עומד ,

ניסיתי להניע, והכל נופל, ואחרי שניה חוזר, המזגן מתחיל לעבוד , הקודנית מיתאפסת, אבל שאני מנסה להניע הכל נופל וחוזר חלילה,

עכשיו הנעתי בכבלים ונסעתי 10 מטר לחניה, מה זה יכול להיות????

אלטרנטור

• תוכן חדש...