Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!

קבלתי היום דוח חנייה שבו מספר הרכב וסוג הרכב לא קרובים אפילו להיות זהים.

הרכב בעל תו נכה ו החנייה הייתה על אדם לבן על המדרכה אבל בלי להפריע לתנועה או להולכי רגל.

יכול להיות שמשהוא קיבל את הדוח ופשוט הדביק לי אותו על השמשה בתקווה שאני לא שמתי לב וישלם את הדוח שלו?

איך אפשר לבדוק את העניין ואיפה?

או שפשוט להתעלם מהדוח בגלל הטעות של מס הרכב וסוגו?

תודה מראש!!

AMP:JBL 75.4, FRONT: MOREL PULSE

REAR:JBL CS3196, SUB:JBL CS12

פורסם

מדובר בדו"ח שהוצמד לך לשמשה? מה העבירה שמצויינת בדו"ח?

אם זה דו"ח שמצאת על השמשה, השלך אותו למתקן המיחזור הקרוב לביתך ושכח מזה. דו"ח שהוצמד לרכב חונה חייב להישלח ע"י העירייה לבעלי הרכב בדואר רשום, לא יאוחר מתום שנה מיום ביצוע העבירה (וללא קנס). כדי לדעת לאן לשלוח את הדו"ח, נעשה בירור מול משרד הרישוי לפי מספר הרכב כדי לקבל את פרטי בעל הרכב. מכיוון שהמספר לא שלך- לא יגיעו אליך, אלא אל מי שבאמת ביצע את העבירה (כנראה מישהו שהצמיד לשמשה שלך דו"ח שהוא עצמו קיבל). בכל מקרה- אתה פטור.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מספר הרכב תואם לרכב שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצויין.

להתעלם, התופעה הזו ידועה בעיקר בעיר ת"א.

קרה לי מספר פעמים שחניתי כחוק, עם תווי חניה וגיליתי דוחות של רכבים אחרים על השמשה.

זו תופעה מוכרת בה נהגים מצמידים את הדוחות שקיבלו לרכבים אחרים.

יש אנשים שלא בודקים וישר ממהרים לשלם את הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלשל את הדוח לתיבת הדואר. אולי איזה דוור יגדיל ראש ויחזיר את הדוח לעיריה, שכבר ת דע לאן להעביר אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על התופעה הזאת. :shock:

פשוט לא יאומן על מה אנשים חושבים במטרה להתחמק מדוח חנייה . :?

ישראל אנשים ז*ל מדינה ז*ל אבל רוב הגאונים פה מאוהבים השיטה המגעילה הזאת. נראה שהמדינה הולכת לכיוון ז"ל.

פורסם
מצויין.

להתעלם, התופעה הזו ידועה בעיקר בעיר ת"א.

קרה לי מספר פעמים שחניתי כחוק, עם תווי חניה וגיליתי דוחות של רכבים אחרים על השמשה.

זו תופעה מוכרת בה נהגים מצמידים את הדוחות שקיבלו לרכבים אחרים.

יש אנשים שלא בודקים וישר ממהרים לשלם את הדוח.

ל'

בדיוק כאשר חשבתי שאני כבר מודע "לישראליות" של אנשים מסתבר שעדיין אפשר להפתיע אותי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...