Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: פיגו 206 אוט' מנוע 1400

הייתי במוסך אצל אורן שירותי רכב בחולון ,(אני אישית מחיפה)הגעתי עד אליו כי סמכתי עליו ואני עדיין סומך, בקיצור הוא עשה לי ראש מנוע ניקה לי את כל מערכת הקירור + ראדיאטור חימום פנימי שהיה סתום לגמרי! הוא פתח אותו ממש ופתח אותו כמה פעמים אפילו אחרי שמילא נוזל קירור והחליף ככה לפחות 4-5 פעמים..

בקיצור רציתי להגיד לך שבירשותי רדיאטור חדש , ושמתי לב לאחרונה שיש לי נזילה קטנה מהחימום פנימי אני חושב(בתוך האוטו במושב של הנהג על השטיח הנזילה יוצאת מראדיאטור פנימי אני צילמתי לך תמונה בדיוק איפה הנזילה , אם תשימו לב למטה בעיגול חסר בורג כזה (שמתי בורג עם אום כמו למעלה וחשבתי שזה יפתור את הנזילה וזה לא פתר ועדיין נוזל קצת מים) בתמונה למטה יותר אתה תראה איפה שהחץ מישם גם נוזל מים מתחת לפלסטיק השחור הזה כאילו בפנים דחפתי קצת את האצבע והרגשתי מים אם תשים לב גם נזל על הבד והשטיח שלי תמיד רטוב.

אני לא יכול להגיד לך בוודאות אם זה קורה כל הנסיעה אבל אני חושב שזה קורה רק כשאני מניע שהמנוע קר(אני לא בטוח)

מה יכול להיות הבעיה? אולי לסתום עם סיליקון או משו? חימום פנימי פתוח כל הצינורות הכל אז מה יכולה להיות בעיה?

http://imageshack.us/photo/my-images/255/img2074lj.jpg/

פורסם

אין מה לעשות, לפרק את יחידת המיזוג ולהחליף רדיאטור.

אגב, זה הסיכון שלוקחים בפתיחת רדיאטור סתום ע"י הכנסת ממיסי אבנית ולחץ אוויר.

רענן

פורסם

רוב הנזילות מאזור הרדיאטור חימום נובעות מהגומיות אטימה(יש 2).

אפשר להזמין את הצינור הולכה והחזרה של הנוזל קירור שאיתו מגיעות הגומיות.

אין אפשרות להזמין את הגומיות לבד.

לפי התמונות שצירפת, נראה שזה המצב.

ביחס למחיר של רדיאטור חימום (1500 ש"ח ) מחיר הצינורות הוא בערך 200 ש"ח +מע"מ.

הייתי מזמין את זה, מחליף גומיות על הדרך, ובא לציון גואל.

אסי

פורסם

בנוסף למה שאסי אמר:

הידוק הצינורות מגיע ע"י היצרן באמצעות בורג אחד, ובקיט עצמו ניתן למצוא 3 ברגים ו-3 אומים.

בשלב ראשון, נסה לחזק את הבורג הקיים כי לרוב הוא משתחרר או לא מהודק מספיק.

אם קנית צינורות והחלפת גומיות, תבקש שירכיבו לך את 3 הברגים ו-3 האומים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

החלפת זוג הצינורות שמובילים לרדיאטור החימום יחד עם הגומיות שלהם אמורות לפתור את בעיית הנזילה

במידה שהרדיאטור חדש כמובן

מחירם של הצינורות יחד עם הגומיות, אם אני זוכר נכון נע בין 100 ל-150 ש''ח לפני מע''מ לחלק מקורי כולל כל הברגים והאומים שצריך.

קח בחשבון שאם אתה מחליף יש צורך לבצע ניקוז אויר ממערכת הקירור ואני ממליץ גם להחליף לנוזל קירור מקורי של PSA בצבע טורקיז עלותו בערך כ-80 ש''ח לפני מע''מ ל-5 ליטר

יש חבר'ה שמבטלים לגמרי את רדיאטור החימום הפנימי ברכב ובכך חוסכים את ההוצאות הנ''ל

אינני ממליץ לעשות את הביטול

• תוכן חדש...