Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שאתה קובע מי טועה:

נכון שהם מתחרים על מזון, אבל חלק מהחוקרים חושבים שללא קשר למזון הם פשוט שונאים אחד את השני וזה בטבע שלהם להרוג את השני,

והחלק השני חושב שהם פשוט מצמצמים את האויבים שלהם.

יתרה מכך, האריות אפילו נהנים מהטרף שצדו הצ'יטות. הם יכולים לצוד טרף שהאריות לא יכולים.

ברגע שהאריות מתקרבים אל טרף הצ'יטות הם בורחים והאריות זוכים בארוחה ללא בזבוז אנרגיות.

התחרות על מזון מקושרת לכל המינים. אתה לא רואה עכשיו את כל הזנים הורגים אחד את השני בשביל התחרות על מזון.

אני לא נתקלתי בתנין שהורג טורף אחר (למשל אריה) על גדות הנהר ומשאיר אותו שם רק כדי לצמצם את התחרות על מזון.

אם הוא הורג טורף אחר זה כדי לאכול אותו ולא "להרתיע" אחרים.

בנושא הזה, אלו שבאמת מתחרים על מזון והורגים אחד את השני למען מזון, זה האריות והצבועים.

הצ'יטות לא מהוות סכנה לאריות, לכן החוקרים אומרים שהאריות לא מתעסקים איתם ומבזבזים אנרגיות ולא יפתחו במרדף, אלא אם יש סכנה ללהקה עצמה אז הם ירחיקו את האויבים.

מה שמוזר להמון חוקרים זה שהאריות הורגים אותם גם אם אין סכנה ללהקה שלהם והם מבזבזים אנרגיות חשובות למען זה.

הורגים אותם ועוזבים ללא טריפתם.

לגבי האריה השולט, מה שתארת מתרחש בדר"כ כשאריה חדש מגיע לטריטוריה ומשתלט על הלהקה לאחר שהוא נלחם בשולט הקודם (האלפא).

הוא עושה זאת (הרג הגורים) גם על מנת לייחם את הנקבות שיהיו מוכנות לקבל אותו ולהזריע אותן.

בוא נסכים שלא להסכים ונסיים את זה. השרשור הזה הוא לא נשיונל גאוגרפיק. אנשים רוצים לראות פה סרטונים, כבר נכתב פה מספר פעמים.

יום טוב.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

בבקשה תפסיקו,זה קארספורום לא נשיונל ג'אוגרפיק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מזל שלא נסע אף אחד מאחוריו...

[video=youtube_share;1AK68K1fyR0]

כנראה שקשה לשמור על הנתיב

[video=youtube_share;_5xrsdYcFJA]

בכלל אין יום שעובר על הצומת הזה בלי כמעט תאונות

עריכה אחרונה על ידי darki
פורסם

באזור יקנעם המושבה זה קורה לי הרבה פעמים, בד"כ אני לוקח את השמאלי ביותר ואחרי הצומת ממשיך להיצמד לשמאלי ביותר, והבאלגן מתרכז בכל הנתיבים האחרים, שם יש צפירות וכמעט תאונות.

פורסם
אני לוקח את השמאלי ביותר ואחרי הצומת ממשיך להיצמד לשמאלי ביותר, והבאלגן מתרכז בכל הנתיבים האחרים, שם יש צפירות וכמעט תאונות.

d56db82aa3396e3c0a2e53922f88383535a87d948c7f8a64126ab07da2c72654.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האריות אפילו נהנים מהטרף שצדו הצ'יטות. הם יכולים לצוד טרף שהאריות לא יכולים (...) ברגע שהאריות מתקרבים אל טרף הצ'יטות הם בורחים והאריות זוכים בארוחה ללא בזבוז אנרגיות (...) התחרות על מזון מקושרת לכל המינים (...) אני לא נתקלתי בתנין שהורג טורף אחר (למשל אריה) על גדות הנהר ומשאיר אותו שם רק כדי לצמצם את התחרות על מזון (...) אם הוא הורג טורף אחר זה כדי לאכול אותו ולא "להרתיע" אחרים.

תדע לך שגם בערוץ קאר ג'יאוגרפיק זה דומה.

מכוניות הליסינג נהנות מהטרף שצדו מאז שעלו על הכביש לפני חודש שזה משהו כמו 30,000 ק"מ כמו כלום, יעידו על כך שפשופי הפגושים במקרה הטוב. ברגע שהמכוניות הפרטיות מתקרבות אל טרף הליסינג מתרחש אסון! ישר בורחים מהמקום כדי לא לקבל טרף נגיסה בפגוש. ואילו שיניים יש למאזדה 3 ליסינג שלא תדע... ואת החיוך הזדוני של מאזדה 6 ליסינג עדיף לא לתאר. ראיתי פעם פאביה פצועה קשה לאחר שמאזדה 2 ניסתה לטרוף אותה.

ככלל, התחרות בכביש היא של כל סוגי הזנים והמינים. על גדות הנהר ראיתי רכב אמריקאי מאיים לקפוץ ולהתאבד לאחר שנשאר בלי אוכל, היה גם אופנוע ים חוצפן. כולם רבים על מזון (בנזין), ויש כאלה שצריכים לאכול יותר כי נולדו שמנים (צריכת דלק גבוהה) או פיתחו כרס של החיים הטובים עם הזמן.

שתדע לך שלא פשוט בכלל לחיות בג'ונגל המכוניות היום, גם זה לא מובן מאליו שהאריה (פיג'ו) תמיד אמיץ, פעם אחת ראיתי אותו בורח מתרנגול משטרתי (אוקטביה). לאיפה הגענו...

בקיצור מה קורה פה?

פורסם

כנראה שקשה לשמור על הנתיב

[video=youtube_share;_5xrsdYcFJA]

בכלל אין יום שעובר על הצומת הזה בלי כמעט תאונות

זה,בפאקינג רמזור הזה כל שבת מישהו כמעט נכנס בי. לא יאמן!

חשבתי אני היחיד ששם לב למה שהולך שם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מילא שלא יכול להדפיס, אבל למה משהו שלא יכול לנהוג?

מה "מילא משהו שלא יכול להדפיס" מה?! יש לך מושג כמה שזה משגע אותי שמדפסת לא מדפיסה?! זו מדפסת. היא נקראת על שם הפעולה שהיא אמורה לבצע. דבר אחד, פשוט, והיא לא מבצעת אותו! מזכיר לי בחור בשם פיל טיפט.

מדפסת, אעלק. זה כמו לאכול סלט טונה, בלי ירקות ובלי טונה. זה כמו גזר גמדי, רק שזה ירוק, נראה כמו פלפל ובגודל של דלעת. מדפסת, אעלק.

שורה של קללות ברוסית- משהו לגבי זאב, דוב נמלים, חווה, 5 סינים, מטוס קרב, בצל, חמאה וקרם שיזוף. תרכיבו לכם מה שאתם רוצים מזה לבד, רק בבקשה אל תנסו להדפיס את זה. במיוחד לא על מדפסת של HP, שורה חדשה של קללות ברוסית. ועוד אחת בשביל הכיף, אני כבר בשוונג. הלכתי להדפיס גזר גמדי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לי מצלמה אז אכתוב.

נסעתי באוטובוס מתל-אביב לירושלים.

נסענו מאחורי זקנה (מתנצל אם זה מעליב אבל היא עצבנה אותי) פתאום במהירות של בערך 100 קמ''ש בנתיב האמצעי

היא בלמה בערך ל- 20 קמ''ש בלימה פתאומית. והחלה לעבור בין הנתיבים בצורה מסוכנת.

לאחר שהחליטה על איזה נתיב היא רוצה לנסוע היא החליטה שהיא נהגת מירוצים לחצה על דוושת הגז בכל הכח ונעלמה כלא הייתה.

ראיתי שמישהו כתב פה שבגיל מסויים צריך להפסיק לחדש את הרישיונות מסכים מילה במילה.

רועי

פורסם
תדע לך שגם בערוץ קאר ג'יאוגרפיק זה דומה.

מכוניות הליסינג נהנות מהטרף שצדו מאז שעלו על הכביש לפני חודש שזה משהו כמו 30,000 ק"מ כמו כלום, יעידו על כך שפשופי הפגושים במקרה הטוב. ברגע שהמכוניות הפרטיות מתקרבות אל טרף הליסינג מתרחש אסון! ישר בורחים מהמקום כדי לא לקבל טרף נגיסה בפגוש. ואילו שיניים יש למאזדה 3 ליסינג שלא תדע... ואת החיוך הזדוני של מאזדה 6 ליסינג עדיף לא לתאר. ראיתי פעם פאביה פצועה קשה לאחר שמאזדה 2 ניסתה לטרוף אותה.

ככלל, התחרות בכביש היא של כל סוגי הזנים והמינים. על גדות הנהר ראיתי רכב אמריקאי מאיים לקפוץ ולהתאבד לאחר שנשאר בלי אוכל, היה גם אופנוע ים חוצפן. כולם רבים על מזון (בנזין), ויש כאלה שצריכים לאכול יותר כי נולדו שמנים (צריכת דלק גבוהה) או פיתחו כרס של החיים הטובים עם הזמן.

שתדע לך שלא פשוט בכלל לחיות בג'ונגל המכוניות היום, גם זה לא מובן מאליו שהאריה (פיג'ו) תמיד אמיץ, פעם אחת ראיתי אותו בורח מתרנגול משטרתי (אוקטביה). לאיפה הגענו...

בקיצור מה קורה פה?

הפאביה רק עשתה את עצמה כדי לתפוס את המאזדה לא מוכנה

מה "מילא משהו שלא יכול להדפיס" מה?! יש לך מושג כמה שזה משגע אותי שמדפסת לא מדפיסה?! זו מדפסת. היא נקראת על שם הפעולה שהיא אמורה לבצע. דבר אחד, פשוט, והיא לא מבצעת אותו! מזכיר לי בחור בשם פיל טיפט.

מדפסת, אעלק. זה כמו לאכול סלט טונה, בלי ירקות ובלי טונה. זה כמו גזר גמדי, רק שזה ירוק, נראה כמו פלפל ובגודל של דלעת. מדפסת, אעלק.

שורה של קללות ברוסית- משהו לגבי זאב, דוב נמלים, חווה, 5 סינים, מטוס קרב, בצל, חמאה וקרם שיזוף. תרכיבו לכם מה שאתם רוצים מזה לבד, רק בבקשה אל תנסו להדפיס את זה. במיוחד לא על מדפסת של HP, שורה חדשה של קללות ברוסית. ועוד אחת בשביל הכיף, אני כבר בשוונג. הלכתי להדפיס גזר גמדי.

זה מדפסת, מצב הצבירה של מדפסת יכול להיות מדפיס או לא מדפיס, 50% מהמקרים היא לא מדפיסה כשאתה רוצה שהיא תדפיס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פעמים בודדות ראיתי מטומטמים שלא עוצרים ב'עצור' הזה.

אבל עקיפה של מישהו שכן.. זה חדש. :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מילא מדפסת שלא מדפיסה.. מזגן שלא ממזגן זה היסטרי פי כמה.

וכאשר המדפסת שלא מדפיסה נמצאת בחדר ללא מזגן כי המזגן התקלקל? רבותיי, כך התחיל אצלי ויותר מפעם אחת יש לציין, מה שנקרא בביתי "שבוע ללא אלקטרוניקה". המדפסת לא מדפיסה, המזגן לא ממזגן, המאוורר לא מאוורר, המחשב לא מחשב, האינטרנט לא מאנטר והסלולרי לא מסלסל. ולרי. או משהו כזה.

הכי גרוע? שזה קרה כבר מספיק פעמים כדי שלמצב הזה יהיה שם מיוחד אצלי בבית!

זה מדפסת, מצב הצבירה של מדפסת יכול להיות לא מדפיס או לא מדפיס, 150% מהמקרים היא לא מדפיסה כשאתה רוצה שהיא תדפיס.

אתה צודק לחלוטין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה צריך ללמוד לתפעל את המדפסת כמו שצריך, כמו כן אם ישנה אחריות אז הגיע הזמן שתפעיל אותה במידה ואתה לא מרוצה מהמוצר, בסה"כ המדפסות הביתיות של HP מאוד נפוצות ועובדות לא רע, הן לא הכי טובות בשוק אבל גם לא הכי רעות, מבחינת יחס עלות\איכות הן מעולות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...