Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי בקרוב בן 12, הצבע בגג מתחיל להתקלף ולא משנה כמה וקס אני יעשה וכמה אני חונה רק בחניות מקורות מה שנעשה כבר נעשה ואני מעוניין למנוע.

אני לא יודע כמה תעלה צביעה אבל אני די בטוח שהמון.

האם כדי לשקול מדבקת קרבון? האם היא שורדת עם הזמן ולא טתקלפת או נקרעת? לא גורמת נזק במידה וארצה להוריד מתישהו? פיתרון יעיל?

מה דעתכם ומה אמורות להיות העלויות? (צבע מול מדבקה)

פורסם

בפונטו שלי בזמנו צבעתי את הגג בצורה מושלמת אצל פחח, ביצע התאמה מוצלחת מאוד לצבע הרכב וכול זה עלה 600 ש"ח למיטב זיכרוני.

לא יקר ולדעתי שווה את זה.

פורסם

הבעיה היא שזה לא רק בגג, זה גם בחלק העליון של הדלתות ובחלק של הגג איפה שנמצאת דלת הבאגז׳, גם טיפה מתחיל במכסה מנוע אבל לא קריטי ויש לו עוד כמה שנים מצב שבו אני שומר על הצבע.

זה בטוח יעלה יותר וידרוש גם פוליש וקס להתאמת צבעים, מדובר בצבע תכלת ולא בצבע שחור או לבן שלא ממש רואים הבדל.

פורסם

אצלי היה בדיוק אותו הדבר, בול!

אין מה לעשות, זה קטע בפונטו, ראיתי עשרות כאלו ככה.

אני צבעתי רק את הגג והוא גם צבע לי את הקטע מעל התא מטען.

את השאר השארתי ככה.

פורסם

תגיד שאתה מעוניין במדבקה, ולא בצביעה:wink:

לצורך העניין, יצא לי לראות מיצובישי לנסר 2008 בצבע לבן עם גג קרבון איכותי.

זה היה נראה טוב ולדעתי עבר את ה600 שקלים.

תמיר.

פורסם

תשמע, אם זה היה רק הגג ניחא, אבל זה עוד דברים, אם עלות הקרבון היא זולה אז אני יעשה ואת העודף השקיע בצבע לשאר המקומות.

השאלה היא כמה עולה ואיפה? ומה ההשלכות של זה?

פורסם

זאת מדבקה, אין לה השלכות.

בשורה התחתונה, כנראה שההבדל במחירים לא יהיה גדול במיוחד, אולי הפרש של מיכל דלק אחד. זה לא מה שישבור אותך, אני מאוד מקווה. בשני המקרים אפשר לסגור את העניין ב-200-300 ש"ח לחלק ואפשר גם ב-1000 ש"ח לחלק, הכל שאלה של איכות.

תעשה את החושבים שלך מה נראה לך יותר יפה ולך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהשלכות הכוונה היא האם נגרם נזק בקילוף המדבקה, אם אחליט לעשות זאת, כי אני מאמין שהדבק שם הרבה יותר חזק ממדבקות סטנדרטיות.

מה גם שאני מפחד בנוגע למכירה עתידית שזה ירתיע אנשים, התוספת הזו.

הייתי שמח אם מישהו פה טוב בפוטושופ והיה יכול לעשות לי הדגמה של איך הרכב יראה עם מדבקה.

פורסם

ראיתי מדבקות קרבון בצבע כסוף.

כשאני רואה רכב עם גג או מכסה מנוע בקרבון שחור זה נראה פתטי. וגם לא הייתי קונה רכב ממישהו שהדביק על הגג מדבקה כזאת.

פורסם

אתה נמצא בבעיה קשה יחסית מבחינת מכירה עתידית

במידה ותצבע את הגג, הצבע לא יתאים לצבע של הרכב גם אם יהיה באותו קוד צבע כי הצבע דהה עם השנים.

במידה ותשים מדבקת קרבון - אנשים שקצת מבינים בעניין ירתעו בגלל חדש לצעיר (עוד לא ראיתי בן אדם מבוגר שם מדבקת קרבון) וצעיר=קריעת הרכב בדר"כ.

אנשים שלא מבינים יחשבו שמסתתר משהו מתחת לגג ששמת עליו מדבקה.

אם אתה שואל אותי? אני משאיר את הגג ככה , גם ככה לא רואים כל כך כי זה למעלה וזה לא על הדלתות או משהו שממש פוגם במראה הרכב, על המכסה מנוע מנסה לשמור בכל דרך אפשרית.

Miata ND2

• תוכן חדש...