Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת פנים לפיג'ו 306 1.8 1998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מאיבי את המוצר הבא:SMD 12-LED Interior Room Dome Door Car Light Bulb Lamp

646-1.jpg

היום החלפתי ברכב את המנורה הקיימת(פנים הרכב)ולמרות שכמובן השתמשתי במתאם הנכון והכל חובר כהלכה - נאדה..

אין אור. החזרתי מנורה ותקין. האם יש משהו שפספסתי?

דבר נוסף, איך בכלל אפשר להכניס את הלוח כאשר ישנו רק פתח קטן שהמנורה נכנסת...ז"א אפשר לחבר אבל זה לא נכנס

בפתח שדרכו המנורה מאירה.

אותו דבר לגבי התאורה הנוספת, מישהו יודע איך מוציאים את המנורה?

20121219_153920.jpg

20121219_153911.jpg

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

ניסית להפוך את הקטבים? אולי הבעיה נעוצה פה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה מחבר את הקונטקטור לשקע. אם לא מאיר, אתה מוציא אותו, הופך אותו 180 מעלות ומכניס שוב.

בלד מאד חשוב כיווניות הזרם.

לגבי להוציא את הבית נורה.

תקח מרבג פס דק, ובעדינות תכניס אותו בין הבית לתושבת שלו (לא מהצד של הכפתור). יש שם קליפס שצריך ללחוץ פנימה ואז הוא יוצא החוצה.

SEP634.jpg

פה בתמונה אפשר לראות שני פינים ממתכת בצד שמאל בין הפלסטיק האפור לבית נורה. עליהם צריך ללחוץ ואז הוא פשוט יוצא.

אני בזמנו בדקתי את עניין החלפת הנורה, ולא ראיתי דרך להכניס שם פס לדים כזה, בסופו של יום הזמנתי נורות כאלה: http://dx.com/p/115074

שגם דרשו קצת עבודה על הבית כדי שהנורה תכנס כמו שצריך. אבל התוצאה היתה מעולה. כיום יש לי נורה כזאת בבית נורה האחורי, שאליו היא משום מה נכנסה ללא שום בעיה.

פורסם

תודה על התגובות...אני אבדוק היום. גם הזמנתי את הנורות הבאות:

122.JPG

העלות מאוד נמוכה אז מקסימום הפסדתי כמה שקלים.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

לא נראה לי שנורה הזאת תכנס.

מנורה שהתאימה "בול" היתה כזו עם 5 לדים SMD 5050.

$(KGrHqJ,!q!FCrzcNDbhBQvT)zSJTw~~60_12.JPG

אבל הן מספקות הרבה פחות אור מהנורה שקישרתי אליה מ-DX. מניסיוני הנורות מ-DX הן האופציה הטובה ביותר לסוג בית הנורה שיש ב-306.

פורסם

החלפתי בין הקטבים ואכן זה עזר, תאורה יפה וחזקה אבל...לא מגיבה לפתיחה/סגירה של הדלת(גם תאורת תא

מטען מושפעת מכך).רק אם אני מפעיל/מכבה את המפסק יש תגובה. למעשה זה לא כל כך משנה לי אבל בנתיים

החזרתי את המנורה הישנה ואחכה לקבל את הלדים שהזמנתי אולי זה יסתדר.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

• תוכן חדש...