Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפים חדשים למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה קיבלה את העאלק ג'יפונים שלה (אני קורא לזה מיני וואן מוגבה)

http://www.youtube.com/watch?v=RYOJsK6YOfg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא יודע לגבי הגיפונים.

אבל כבר הוכח בעבר שהצלמות נועדו לגוף כספים מהאזרח הממהר.

בוודאות המדינה הקימה מצלמות במקום שבהם מעולםפ לא היות תאונות או הרוגים.

המון מיקרים יש קטעי דרך שהמהירות יורדת מ100 קמש ל90 ואחרי המצלמה שוב עולה ל100 קמש למה ?

המדינה חוגגת קרוב ל 70 שנה, התכנולוגיה במכוניות בשיבעים שנים האלו הישתנת מיקצה לקצה.

פעם מהירות שיוט היתה בין 70 ל80 קמש -וכיום המהירות שיוט הממוצעת היא 120 קמש.

קצת קשה לינסוע בכבישים איכותיים כמו 431 וחבריו במהירות מגוחחת של 100 קמש- לדעתי זה מה שגורם לתאונות.

אני בעד להציב מצלמות ליד בתי ספר\גינות שעשועים\מקום מאוכלס כמו קירבת קניונים וכדומה אבל באמצע כביש מהיר ?

פעם קראתי מאמר גרמני שטוען שכמה שהנהג נוסע יותר מהר -ככה הוא יותר צלול ומרוכז.

אני בטוח שדברי נאמרו כאן מספיק פעמים.

רז.

פורסם

מסכים במאת האחוזים. גם לפי התחושה האישית שלי - ככל שאני נוסע יותר מהר ככה אני יותר דרוך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מסכים במאת האחוזים. גם לפי התחושה האישית שלי - ככל שאני נוסע יותר מהר ככה אני יותר דרוך

שניכם צודקים

שניכם גם טועים.

הנהג הממהר אכן דרוך יותר ומרוכז יותר. הבעיה היא שאי אפשר לשמור על הדריכות והריכוז לאורך זמן.

התוצאה העיקרית היא בד"כ שנהג ממהר יותר, עייף יותר.

פורסם

3 שעות של נסיעה מהיציאה מאילת לצומת גהה חולקות עליך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני האחרון שיגיד משהו נגד מהירות, אבל:

1. התחלפות מהירה יותר של הנוף אכן תגרום למוח להיות יותר דרוך, אך לא ניתן להסתפק בכך אלא יש לספק תשתית אשר מבטלת גורמי סיכון רבים ככל הניתן ובמידה רבה ככל שניתן. בגרמניה קוראים לזה אוטובאן. בארץ כביש 6, כביש 1 (בחלקים מסויימים), כביש 22 (עוקף קריות) ועוד כמה דוגמאות בודדות, כאשר חלקן הופיעו רק לאחרונה.

2. התנהלות תקינה של משתמשי הדרך, בגרמניה זה מתקיים, בארץ לא. רכב אמור לנסוע בנתיב הימני, גם בכביש בעל 3 ו-4 נתיבים כשהוא ריק לגמרי. בארץ כל אחד עושה ככל העולה על רוחו ולכן יש עקיפות מימין, משמאל, מלמעלה ולמטה :). כמו כן, שמירת מרחק היא קריטית כידוע, וגם זה לא מתקיים בארץ.

3. נניח שסעיפים 1 ו-2 מתקיימים, עדיין צריך לשכנע את הממשל למצוא מקורות מיסוי אחרים. יתרה מזאת, אם אורגיית אכיפת המהירות תסתיים, ה"מסכנים" יצטרכו לפתע לעשות את עבודתם האמיתית. מבין סעיפים 1+2 ו-3 אני לא יודע להגיד מה מתאים יותר להגדרה של מדע בדיוני.

4. לאור אי קיומה של הגבלת מהירות בכבישים מהירים בגרמניה, כתקנה גורפת (כלומר ללא הגבלה אלא אם כן צוין אחרת), ולאור הויכוח הקיים בנוגע להחלתה או לא של כזו, ולבסוף לאור הלובי החזק בגרמניה המתנגד לשינוי של המצב הקיים, אולי זה ישמע אמין יותר לו המחקר יהיה אנגלי לדוגמא (just a thought).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

4. לאור אי קיומה של הגבלת מהירות בכבישים מהירים בגרמניה, כתקנה גורפת (כלומר ללא הגבלה אלא אם כן צוין אחרת), ולאור הויכוח הקיים בנוגע להחלתה או לא של כזו, ולבסוף לאור הלובי החזק בגרמניה המתנגד לשינוי של המצב הקיים, אולי זה ישמע אמין יותר לו המחקר יהיה אנגלי לדוגמא (just a thought).

זה לא נכון. המהירות באוטובאהן מוגבלת ל-130 קמ"ש אלא אם צויין אחרת - על ידי תמרור המגביל למהירות יותר נמוכה, או על ידי תמרור המציין היתר למהירות בלתי מוגבלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
3 שעות של נסיעה מהיציאה מאילת לצומת גהה חולקות עליך.

הרבה מאוד הרוגים בעולם, חולקים עליך.

המקרה החד-פעמי שלך לא מראה על כלום, בדיוק כמו שאם אני אגיד שאחרי נסיעה איטית מאילת לצפת הייתי תשוש, אז לא בהכרח אומר שנסיעה איטית מעייפת.

ואגב איך הגעת הביתה אחרי הנסיעה הזו? האם היית רענן, רגוע ומלא אנרגיות? או שמא עצבני מכל מתנחלי השמאל, ועייף מכך שהיית מאוד מרוכז 3 שעות ברציפות (ואי-אפשר להיות מרוכז מאוד במשהו 3 שעות, ואחר כך לא להיות עייף, אלא אם נהגת מהר כשאתה לא מרוכז כל כך, ואז אני מרחם על כל בנאדם שנמצא בסביבתך כאשר אתה נהג).

ceyal ציין 2 עובדות נכונות, אז איך בדיוק אתה חולק עליו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
המשטרה קיבלה את העאלק ג'יפונים שלה (אני קורא לזה מיני וואן מוגבה)

http://www.youtube.com/watch?v=RYOJsK6YOfg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה מסביר? שסוף סוף יש ניידות חדשות? שיש למשטרה ניידות עם מד אוץ נמוך מ300K?

Peugeot  5008 2023 

פורסם
הרבה מאוד הרוגים בעולם, חולקים עליך.

המקרה החד-פעמי שלך לא מראה על כלום, בדיוק כמו שאם אני אגיד שאחרי נסיעה איטית מאילת לצפת הייתי תשוש, אז לא בהכרח אומר שנסיעה איטית מעייפת.

ואגב איך הגעת הביתה אחרי הנסיעה הזו? האם היית רענן, רגוע ומלא אנרגיות? או שמא עצבני מכל מתנחלי השמאל, ועייף מכך שהיית מאוד מרוכז 3 שעות ברציפות (ואי-אפשר להיות מרוכז מאוד במשהו 3 שעות, ואחר כך לא להיות עייף, אלא אם נהגת מהר כשאתה לא מרוכז כל כך, ואז אני מרחם על כל בנאדם שנמצא בסביבתך כאשר אתה נהג).

ceyal ציין 2 עובדות נכונות, אז איך בדיוק אתה חולק עליו?

העייפות שיכולה להגיע אחרי נסיעה ארוכה תלויה בעוד מספר רב של גורמים, שאין להם כל קשר למהירות הנסיעה. לדוגמא:

1. הרכב: שקט, נוח, בעל מושבים נוחים או לא?

2. תרבות נהיגה כפי שציינת. אני חושב שניתן להכריז בבטחון מסויים כי נהיגה של 3 שעות בכביש מהיר בישראל לעומת אירופה היא חוויה שונה בעלת מידת עייפות שונה המתלווה אליה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מה מסביר? שסוף סוף יש ניידות חדשות? שיש למשטרה ניידות עם מד אוץ נמוך מ300K?

מסביר את עלויות התחזוקה של ג'יפון, שזה כמו להחזיק פרייבט וחצי מבחינת עלויות,

הייתי מקבל את הטיעון של קנית הג'יפון הזה אם הוא באמת היה יכול ליסוע בשטח, אך הוא לא,

המשטרה הצטיידה בטנדרי שטח תוצרת איסוזו, - שזה מעולה, לשם מה הSUV שממלא תפקיד של ניידת רגילה?

גם הטראנספורטר של המשטרה היא קניה מיותרת על חשבונינו, מה היה רע בוואנים הפשוטים תוצרת טויוטה?

אבל הקניה של הספורטג' זה הגזמה,

מפני שזה לא רכב שיכול ליסוע בשטח, זה לא רכב שבנוי כמו וואן, זה פשוט פוזה פוזה ופוזה,

אני כבר רואה את כמות הקצינים שלוקחת אותם לסופ"שים, (בכל זאת, יש עליו פוזה עם כל הכיתובי משטרה והמהבהבים)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
העייפות שיכולה להגיע אחרי נסיעה ארוכה תלויה בעוד מספר רב של גורמים, שאין להם כל קשר למהירות הנסיעה. לדוגמא:

1. הרכב: שקט, נוח, בעל מושבים נוחים או לא?

2. תרבות נהיגה כפי שציינת. אני חושב שניתן להכריז בבטחון מסויים כי נהיגה של 3 שעות בכביש מהיר בישראל לעומת אירופה היא חוויה שונה בעלת מידת עייפות שונה המתלווה אליה.

אתה צודק.

השאלה היא האם אתה יוצא לקרב או לנהיגה.

הכל תלוי בסופו של דבר בהתנהגות של האדם בכביש.

מי שיוצא לקרב חיתוכים, פתיחות, זגזוגים ומלחמה על מי ידחף ראשון, יגיע סחוט מזיעה ועייפות גם במייבאך עם מתלי רחפת וגם אם נסע לא יותר מ 100.

אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שנסיעה מהירה יותר, גם ברולס רויס, תגבה יותר אנרגיה (ריכוז יתר, ערנות, אדרנליו) ובסופו של דבר תעייף יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...