Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שקרתה ומשטרת ישראל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובקשר לתאונה, השוטר אמר בפירוש שאם לא היו נפגעים אז הוא לא ממלא טופס על פגיעה ברכוש,

כלומר, הוא "אילץ" את אמא שלי להיבדק, אפילו אם לא קרה לה כלום וזאת רק בשביל שיהיה לו למה למלאות טופס...בקיצור,טירטור....

שי ,

אם הפגיעה היא ברכוש בלבד זכותך לקבל את עזרתו בפרטי הרכב הפוגע.

אם יש נפגעים בגוף ובנפש חובתו של השוטר לקבל אישור רפואי המעיד על כך.

אולי השוטר לא היה "השוטר האדיב לשנת 2004" אבל הוא לא חרג מתפקידו וסמכותו.

פורסם

אחרי שניכנסתי לתוך החנייה ראיתי שהשוטרים מחלקים דוחות לאנשים שחנו בחניית נכים, אני מחליט להסב את תשומת ליבו של השוטר למה שמתרחש בכניסה לחניון..

אני :" אדוני השוטר, אני יכול להסב את תשומת ליבך למשהו?"

שוטר:" כן, מה?"

אני בינתיים מספר לו את מה שאירע שם והוא בתגובה זלזלנית, לגלגנית ותעוף לי כבר מהעיניים עונה לי:

"אז מה? , אולי זה חבר שלו ? מה אכפת לך? אתה רוצה שיבדוק לחבר שלו?"

אני: "אחלה תשובה יש לך במיוחד שבדיוק לפני שעתיים היה פיגוע בב"ש.."

כל הכבוד למשטרת ישראל!:???:

----------------------------------

ותסלחו לי על הציטוט החפרי...

מה אתה רוצה מהשוטר שייתן למאבטח דו"ח על זה שהוא לא בדק את חבר שלו??

אני המום לפעמים כמה אנשים יכול להיות דבק מציקים וטורדניים, היה פיגוע זה מאוד מצער וליבי עם המשפחות, אבל זה היה נשמע כאילו אתה מאשים את המשטרה ואת המאבטחים בפיגוע (עם המשפט-"אל תגידו שלא אמרתי, הכתובת הייתה על הקיר), תגיד יש לך מושג כמה פיגועים המשטרה מונעת שאתה אומר את זה בכזה ביטחון???

למה תמיד אנשים כמוך מסתכלים מהצד וחושבים שהם יכולים לנהל את הכל הכי טוב, ושהם הכי בסדר?!?!?!

לגבי הרכב שהתנגש באמא שלך (ואני שמח שהיא יצאה בריאה ושלמה), אמרת שהיחס של השוטר לא היה משהו, אני מוכן לחתום איתך שאם אתה הייתה שוטר, ופתאום היה בא אליך מישהו עם תאונת פגע הוברח, אתה לא הייתה נכנס להיסטריה ושואל, איפה?? איפה הוא??? תביא את המספר רכב, עכשיו ניסע אליו לפני שיעזוב את תחומי מדינת ישראל!!!!!!!!!!!.........(יש מאות אנשים כמוך ביום)

אלה גם אתה הייתה רוצה להגיע הבייתה אחרי יום עבודה ולראות את המשפחה שלך....

אני לא מגן על המשטרה, אלה בסה"כ אני מתייחס אליהם כאל בני אדם...

ובמקום לחפש ולהתלונן על כל העולם, שאתה לא תקבל על זה כסף, ולא תקבל על זה צל"ש,

וגם תיהיה בטוח שלא יפטרו את המאבטח המסכן שבסה"כ העביר את חבר שלו.

ואם הוא אמר שהוא חבר שלו אז הוא באמת חבר שלו ולא ערבי שהוא שנתן לו לעשות פיגוע.

תבין אין לו אינטרס שאם חס וחלילה יהיה פיגוע הוא ייכנס לכלא על רשלנות-בעיקר ששעתיים לפני היה פיגוע.

לסיכום: שי, אתה חושב שאתה יכול לעשות את הדברים יותר טוב?? קח יוזמה ותפעל לשנות דברים!

Honda hornet 600

פורסם

טוב, העיקר שאמא שלך יצאה שלמה, קיבלתם את הכסף מהביטוח? יפה!!!

עכשיו הגיע הזמן להגיש תלונה על "פגע וברח + ניפגעים"... ולדאוג שהיא תיושם!!!

אין דבר יותר מעצבן מכאילו אנשים!

יש לך את הכתובת, לא?!:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...