Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את האורות חנייה ללדים לבנים אבל משום מה אחרי כמה דקות נסיעה פתאום כאילו העוצמה בפנס שמאל אם אני לא טועה נחלשת והאור מהלד שם חלש יותר.

אני נוטה לחשוב שאולי זאת בעיית חשמל מכיוון שניסיתי המון סוגים שונים של לדים ותמיד או שהם נשרפו או שיש את הבעיה שהעוצמה של הלד נחלשת אחרי כמה דקות נסיעה.

גם מנורות לד שיש עליהן כמה לדים ניסיתי, במנורות האלה פשוט נשרפו לדוגמא 3 מתוך 7 לדים על המנורה.

אני לא יודע אם זה בעית חשמל בפנס השמאלי אבל חבר הציע לי לקנות את הלדים הבאים:

http://www.ebay.com/itm/10pcs-T10-W5W-194-168-501-LED-WEDGE-Side-Dash-CAR-LIGHT-BULBS-LAMPS-Blue-/160930670715?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item257837287b&vxp=mtr

הוא אמר שאיתם לא צריכים להיות לי בעיות.

בנוסף קיבלתי המלצה גם ללדים האלה:

http://www.ebay.com/itm/10X-T10-1W-Blue-SMD-LED-Car-Side-Wedge-Tail-Light-Bulb-2825-921-2821-194-168-W5W-/180996301814?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a243863f6&vxp=mtr

בחיים לא ראיתי לדים כאלה ולכן אני בא לשאול אותכם אם אתם מכירים את הלדים האלה והאם הם מומלצים?

לדעת המומחים, הבעיה היא המנורות עצמן או בעית חשמל?

חשוב לציין שלדוגמא בתאורה הפנימית של הרכב וגם מאחורה בלוחית רישוי נמצאים אותם לדים מאז שרכשתי את הרכב בספטמבר 2011 ועד היום לא נשרפו ולא עשו בעיות.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

stillness6,

לא ממש הצלחתי להבין את ההודעה שלך.

בכל מקרה, לדים כאלה כבר השתמשתי פעם והם עשו לי בעיות.

אם הבעיה היא הנורה, אני מתלבט איזה להזמין מהשתיים שפירסמתי.

פורסם

תזמין זוג לדים

T10 Smd5050 5 led pure white

או לחלופים עם 9/13 לדים. הכי מומלץ 5 כי הם יותר עמידים בחברות פשוטות

פורסם

לירן תודה, אבל לדעתי לד כתום זה לא יפה, זה סטנדרטי קצת לא? מזכיר צהוב שבא מקורי עם הרכב.

אז לדעתכם הבעיה היא במנורות בסופו של דבר? אין איזה בעית מתח ברכב? זה קורה כל הזמן רק בפנס שמאל אותו דבר בכל הלדים שניסיתי עד היום.

• תוכן חדש...