Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הופ - הגענו ל140k

רפידות מאחורה+רפידות קדמיות+צלחות קדמיות הוחלפו לחדשות לאחר שהתלוננתי על רעידות בבלימה בירידות ארוכות

שמן+ פילטר שמן+ פילטר אויר

נורת מספר נשרפה

הרכב נמצא בזמן פציעות של החוזה, אבל משום מה הצעות חדשות היו הרבה יותר גרועות, למשל אפילו רנו קליאו תעלה לי יותר. לכן אני מושך אותו כמה שאפשר (6 חודשים?)

האם מחירי הליסינג עלו משמעותית?

פורסם

הצטרפתי לטסט של הפלואנס הבוקר:

היה הרבה יותר קצר ממה ששנהוג לרכבים אחרים בלשון המעטה. לטובתם נציין שהמספר הקדמי נכשל (אחרי שלוטש עם ברחשים) והוחלף

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חגגנו 160.

משום מה במחיר שאני משלם עליו אפילו קליאו חדשה לא נכנסת, אז אני מושך אותו עד הסוף או שעד שלחברת בליסינג יימאס.

הצמיגים הוחלפו ב״חדשים״ דהיינו צמיגים שעלו לארץ באותו משלוח של הצמיגים שהוא נעל לפני שנתיים וישבו מאז על המדף.

2 נורות ראשיות נשרפו וגם נורת חניה - מותר בגילו

היות והטיפול כולל טיימינג אז לא נשארתי לידו,

הוחלפו בנוסף שמן, פילטר שמן, רפידות קדמיות, פילטר אויר.

פורסם

ידוע לך האם טיימינג הוא כל ארבע שנים או חמש? שלי חוגגת ארבע במאי הקרוב (קילומטרז' חצי משלך), אני תוהה האם הטיימינג יהיה השנה. חוץ מזה אני מתכנן יישור קו כללי - החלפת כל הפילטרים והנוזלים. מכין את עצמי נפשית להוצאה מכובדת.

חזיר דיזל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תאונה קלה של האישה - סדק קל בפגוש אבל גם המזגן הפסיק לעבוד. כנראה נגרם נזק לרדיאטור של המזגן.

הרכב נשלח לתיקון וחזר עם תיקון מרק על הסדק, אבל בלי מזגן ונשלח לתיקון חוזר

בינתיים נוסע בפוקוס סטיישן חליפי. אין מה להשוות את התאוצה של הפלואנס דיזל לזו של הפוקוס. כמו כן הגיר זהה אבל התאום בינו לבין המנוע בפלואנס רהוט יותר. ההרגשה בתא הנוסעים בפלואנס הרבה יותר מרווחת מאשר בפוקוס למרות מידות חיצוניות דומות. באבזור ובנפח בגאז הפוקוס מנצחת בענק. צריכת דלק של הפלואנס היא עולם אחר לעומת הפוקוס.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

4 שנים 175K וקיבלנו מכתב איומים להחזיר את הרכב. הרכב הוחזר היום וצריך לחשוב מה רוצים במקום

על קנית הרכב as-is רצו ממני 56 אז לא נכנסתי בכלל למשא ומתן

לטובתו נגיד שהרכב עמד בקילומטראז בכבוד ללא תקלות מיוחדות חוץ מטיפולי ליסינג סדירים (ומוסכי פחחות אבל זה לא קשור לרכב). קלאצים גיר עדיין מקוריים

הרכב נוח ומרווח מאיץ לא רע ובעל צריכת דלק מצוינת. בפעמים שהיה לי פוקוס חלופי, פתאום אתה מרגיש כמה שהפלואנס מרווח

לרעתו נציין אבזור נמוך בשנתון הזה, תאונה קלה בפגוש הקדמי שהשביתה מזגן, כפתורי רדיו/מיזוג מתפוררים

פורסם

כשאתה כותב קלאצים וגיר עדיין מקוריים, האם מדובר בגיר הרובוטי כפול מצמדים של הרנו? אם כן, בהחלט הפתעה לטובה לעומת הנסיון שלי עם הגיר בפורד והגיר ב VW.

פורסם

הגיר זהה לגיר של פורד - אך משום מה בפלואנס הוא עושה עבודה טובה יותר. כנראה הכיול טוב יותר, והוא מגיב טוב יותר למומנט של הדיזל

פורסם
נשמע מצוין.

מבין שמדובר בפלואנס טרום מתיחת הפנים.

האם הגומיות יצאו מהדלתות?

אכן מהסאמפלים האחרונים לפני המתיחה. גומיות יצאו מהמקום בבגאז אך ייחסתי את זה לטיב הפחח שתיקן אותו אחרי שנתקעו לרכב בתחת ברמזור

פורסם

לי הייתה 2013 דיזל וכשהכנסתי אותה לטיפול קיבלתי בנזין 2011, הגומיות בדלתות האחוריות יצאו מהמקום והאיכות פנים הייתה פחות טובה מה2013.

פורסם (נערך)

פרידה מהאוטו - 3872079

רק על המדבקה של קארספורום חבל

הכפתורים מתפוררים - הסגול זה המחזיק של הפלאפון

IMG_0020.JPGIMG_0019.JPG

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
לי הייתה 2013 דיזל וכשהכנסתי אותה לטיפול קיבלתי בנזין 2011, הגומיות בדלתות האחוריות יצאו מהמקום והאיכות פנים הייתה פחות טובה מה2013.

רכבים חלופיים זה לא מדד, עוברים עליהם תנאים קשים ביותר.

קיבלתי בעבר רכבים יפנים בעלי שם לעמידות, הרוסים לחלוטין

• תוכן חדש...