Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקק של 4 ימים ברוסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 ימים, גם אני הייתי משתגע.

הפקק הכי ארוך שנסעתי בו, היה מפארק אפק לכיוון המרכז, יצאתי בשעה 16:30 מהעבודה והגעתי למחלף קק"ל באיילון בשעה 22:30.

הפקק נגרם בגלל חשש למפגעים, בשלב הזה הייתי מוכן לחנוק אותם במו ידיי.

בכל אופן לאחר 6 שעות בפקק, נסעתי על השול ולא היה אכפת לי לקבל דו"ח, הייתי כל עצבני/עייף/חסר סבלנות שלא היה אכפת לי מכלום.

לכן אני אפילו לא יכול לדמיין 4 ימים בפקק, מה שאני לא מבין איך לא נגמר להם הדלק, אצלי ברכב ראיתי ממש את המחוג זוחל לאיטו למטה.

פורסם

4 ימים ? זה פשוט בלתי נתפס

הפקק הכי מעצבן שהיה לי זה כאשר נסעתי לכנרת ממרכז הארץ בשבועות וכמובן כל העולם ואחותו היו בדרך לשם כ170 קילומטר נסעתי מעל 6 שעות :(

פורסם

לפי איזה אתר רוסי, הפקק המדובר, נמשך ארבעה ימים ולאורך של כ200 קילומטרים. הוא נוצר בעקבות יום מושלג שבו ירד שלג בכמות אשר קרובה לכמות שנתית באותו האיזור.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אם אני לא טועה לא מזמן היה פקק ענק בסין \ יפן של מספר שבועות (אני פוחד לכתוב חודשים למרות שזה מה שאני זוכר).

זה נוצר (בסין) בגלל כמה משאיות שנתקעו בו זמנית, ואז עקב הפקקים עוד יותר רכבים נתקעו וזה עשה תגובת שרשרת מטורפת.

פורסם

לפי הכתבה בשקרנט (YNET) הפקק נמשך כיומיים.

המעניין הוא שיש 2 נתיבים לכל כיוון ורואים בוידאו המצורף כי 2 נתיבים לאחד הכיוונים עמוס בפקק המדובר והשני ריק כמעט מכלי רכב.

לא חשבו לפתוח את כל ארבעת הנתיבים על מנת לקצר את הפקק?

לא חשבו לסגור את הכביש להגעת כלי רכב נוספים?

חברי פורום קוראי הרוסית יכולים לעזור בעובדות מהמדיה הכתובה, אלה שדוברים לא יעזרו יותר מדי ( :-) )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וזה בדיוק מה שיקרה אצלנו בעוד כמה שנים, אם לא יתחילו להשקיע באמת בפיתוח תחבורה ציבורית נורמלית.

המדינה מעודדת העלאת עוד ועוד מכוניות על הכבישים ומתישהו כבר לא יהיה מקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ככה.

פעם שנייה שאני מעלה את זה היום, מה עובר על פתיחת השרשורים שלכם.

לא הייתי רוצה להיות בתפקיד הטרמפיסט שלך בנסיעה הזו :roll::puppydoge:(

וזה בדיוק מה שיקרה אצלנו בעוד כמה שנים, אם לא יתחילו להשקיע באמת בפיתוח תחבורה ציבורית נורמלית.

המדינה מעודדת העלאת עוד ועוד מכוניות על הכבישים ומתישהו כבר לא יהיה מקום.

בארץ זה שטויות, במקרה הגרוע אתה עוזב את הרכב והולך ברגל.תגיע מהר יותר.

Gn'f'R

פורסם

מה אני הייתי עושה במצב כזה? 4 ימים פקק כשהנתיב הנגדי זורם?

לוקח את מפתחות הרכב, משאיר אותו פתוח, עובר לנתיב הנגדי ותופס טרמפ תו"כ שאני מדווח למשטרה שנגנב לי הרכב....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הארץ שלנו לא מספיק גדולה בשביל לייצר פקק כזה. בחו"ל מן הסתם הרכב יהיה מושכר ולא נראה לי שלהשאיר אותו וללכת ברגל/לתפוס טרמפ זו אופציה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...