Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו מעןניינים לרכוש בעיסקת טריידאין טויוטה קורולה שנת 2009, רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון מול חב' ליסקאר.

אני גם אשמח לשמוע חוות דעת על חברות נוספות שחשבתי לפנות אליהן: אופרייטליס, אוטוסנטר, LEASE4U.

בהרבה מהתגובות בפורום מופיע עניין "ספר טיפולים" האם מישהו יכול להרחיב בעניין ולומר לי איפה אני רואה/מוצא את ספר הטיפולים של הרכב אותו אני ניגש לראות, האם זה משהו שאמור להימצא ברשותו של המוכר או שזה נמצא במוסך בו הרכב טופל? ואם כן כיצד אני מגיע לזה?

טויוטה קורולה, מהם הדברים שאני באופן מיוחד צריך להקפיד לבדוק? אני בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה.

בתודה מראש

פורסם

במקום העבודה שלי נרכשו מספר רכבים מליסקאר ואני יכול להעיד שלאחר הקניה השירות שלהם פשוט זוועה וחסר מקצועיות לחלוטין.

אישית הניסיון הטוב ביותר שהיה לי עם חברות כאלו היה דווקא עם אלדן. שקיפות מלאה, אחריות ושירות מעולה גם לאחר הקניה, מה שלדעתי החשוב ביותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא להתקרב לחברה הזאת בכללללללללללללללל. בושה וחוסר אנושות ללקוח 12 שנים. לכו לאלדן הם כבר. והאם בכל מקרא רוצים אותם .... אז תבדקו טוב טוב את החוזה שלהם סעיף 13.3.5 .... לא לאמין לאף סוכן שלהם באל פה.... כי בסוף החוזה קובע. אוטו של 100000 שקל תעלה לכם 500000 שקל בסוף. אתם יודעים מה : תחפשו בגוגל עליהם ותראו שאני לא היחיד.

פורסם

אני עובד איתם באופן לא רציף כמעט 15 שנה.

הם לא מושלמים אבל הניסיון איתם הוא הכי טוב שהיה לי בהשוואה לאלדן ואוויס.

במקרה שלי מדובר על ליסינג וקניה בתום התקופה, ככה שהיסטוריית הרכבים ידועה לי.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...