Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להחליף את המנוע הקיים ב3.8

השאלה מבחינת חוקיות אם זה אפשרי.

בדגמים יותר חדשים יש את המנוע 3.8

זה מנוע זהה לכמה אמריקאיות באותו שנתון והאלה.

תודה מראש

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי שזה יהיה חוקי צריך לקבל אישור מהיבואן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה הסיכוים שלי בזה שאפנה ל umi?

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

תפנה מה יש לך הפסיד

מניסיון הם פשוט אטומים.

בכל מיקרה חוץ מהתאמה של מודל תבדוק אם המנוע ישב לך באותם תושבות מנוע , גיר , מערכת דלק , מחשב צומת חשמל ...

בהצלחה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הגיר תואם וגם כל השאר.

אז זה אבוד?

ומה לגבי ה 3.4 שקיים בדגמים היותר ישנים אפילו

פורסם

ישנו דגם קופה עם מנוע 3.4 וגם 3.8

זה נחשב?

פורסם

כח לא חסר ,אבל הכל יחסית.

לגבי הביצועים ,תלוי מה מחפשים.

אני אישית אוהב את הרגשת הספינה באמריקאיות, ולדעתי הוספת כח מבורכת.

פורסם

אם יש לך תקציב לזה, בהצלחה.

בעיני, סתם לזרוק כסף, בהתחשב שהמנוע הקיים הוא במצב טוב.

זה לא כוח, כאילו שתוסיף טורבו.

המנועים הללו חלשים יחסית (למנועים מודרניים), בשביל עוד כמה סוסים (סוסים של בית אבות) לא הייתי מתחיל את הכאב ראש הזה.

בשביל לשייט כמו מלך בסל"ד נמוך, ומידי פעם לתת קיק נחמד, לדעתי ה3.1L מספיק.

(ואני אומר לך את זה כי נהגתי במאליבו 3.6L V6 2005 עם 220HP, ואין הרגשה של כוח כמו שאתה בטח מתאר לעצמך)

גם זה רכב ישן, כמה שזה אמריקאית ואתה אוהב אותה, אולי כבר עדיף תביא אימפאלה או מאליבו ממודל 2000+.

ואם כבר, אז אימפאלה זה באמת ספינה (נהגתי במאליבו 2001, אמריקאית אבל יותר מעניינת אותי האימפאלה), פשוט קינאתי פעם אחת בחבר שיש לו אימפאלה ודלקן!

• תוכן חדש...