Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה: 44 מטוסי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן... זה לא השרשור הנכון.. צריך להופיע בשרשור מכירה אבל בכל זאת, אולי מנהלי הפורום יאפשרו פרסום חריג :wink:

http://www.mako.co.il/pzm-magazine/Article-d3ae664b1414b31006.htm

ציטוט ממאקו:

"למכירה: 44 מטוסי קרב מסוג "סקייהוק"יש לכם כמה מיליוני דולרים מיותרים? משרד הביטחון מציע למכירה את 44 מטוסי הסקייהוק (עיט) האחרונים שעדיין נמצאים בשירות מבצעי בחיל האוויר. במצגת שפורסמה ברשת מוצגים היתרונות של המטוסים, אשר שודרגו באמצעות טכנולוגיה ישראלית. את המטוסים מחליפים מטוסי אימון חדשים מתוצרת איטלקית"

IMG_5333_c.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כן כן... זה לא השרשור הנכון.. צריך להופיע בשרשור מכירה אבל בכל זאת, אולי מנהלי הפורום יאפשרו פרסום חריג :wink:

http://www.mako.co.il/pzm-magazine/Article-d3ae664b1414b31006.htm

ציטוט ממאקו:

"למכירה: 44 מטוסי קרב מסוג "סקייהוק"יש לכם כמה מיליוני דולרים מיותרים? משרד הביטחון מציע למכירה את 44 מטוסי הסקייהוק (עיט) האחרונים שעדיין נמצאים בשירות מבצעי בחיל האוויר. במצגת שפורסמה ברשת מוצגים היתרונות של המטוסים, אשר שודרגו באמצעות טכנולוגיה ישראלית. את המטוסים מחליפים מטוסי אימון חדשים מתוצרת איטלקית"

IMG_5333_c.jpg

אפשר לקנות רק אחד ? מה הם מחייבים לקנות את כולם???

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

שניה, זה רכב אספנות לא? אז אסור לטוס מ7-9? באסה

אם מסדרים לי חניה פה קרוב לבית אני שוקל קניה.

יש אחריות? צריכת דלק?

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

חבל מאוד שמוכרים ... אחד המטוסים המעניינים ביותר שיוצרו , שימש גם במערכה האחרונה בעזה ביעילות רבה . אחד ממטוסי הקרב /הפצצה המסוגלים לטוס למשל בגובה 0 אפילו מעל מים?(תוך כדי נגיעה אפילו)....מתאים ביותר לאזורנו . אבל יתכן שהמל''טים מחליפים הכול .... אולי אפילו את שר הביטחון ....:wink:

הודי.

אגב המטוסים האיטלקיים החדשים מדהימים ובעיני עוד יותר ....(כל מה שאיטלקי......)

פורסם

מצטרף.

חבל שלא משאירים אותם באחסנה יבשה במדבר. (עובדה).

ייקבלו עליהם גרושים אחרי שיישלמו הרבה למערכת המכירות השמנה במשהב"ט כאן ובנציגויות ולמתווכים בעולם.

פורסם

ענתיקות זה לא מילה.

אבטיפוס של הסקייהוק טס ב-1954 .

(קצת קשה לי להאמין שסקייהוקים טסו במבצע עמוד ענן. סה"כ בשנים האחרונות הם היו מיועדים להדרכת פרחי טייס).

alfa 156 2.5.

פורסם
חבל מאוד שמוכרים ... אחד המטוסים המעניינים ביותר שיוצרו , שימש גם במערכה האחרונה בעזה ביעילות רבה . אחד ממטוסי הקרב /הפצצה המסוגלים לטוס למשל בגובה 0 אפילו מעל מים?(תוך כדי נגיעה אפילו)....מתאים ביותר לאזורנו . אבל יתכן שהמל''טים מחליפים הכול .... אולי אפילו את שר הביטחון ....:wink:

הודי.

אגב המטוסים האיטלקיים החדשים מדהימים ובעיני עוד יותר ....(כל מה שאיטלקי......)

למיטב ידיעתי וניסיוני מטוסי קרב בס"ג הזה לא טסים בגובה כה נמוך, אפילו מעל המים, שלא לדבר על היבשה. גם איני מכיר איזו תכונה מיוחדת שיש לסקייהוק שמאפשרת לו את זה. אשמח ללמוד משהו חדש.

לגבי המכירה, ראוי מאד שימצאו מישהו שיקנה את המטוסים, אם כי אני בספק לגבי כך. המטוסים לא יתרמו דבר אם יעלו עובש במדבר או אצל טרנר. מכירה של המטוסים תכניס כסף לאוצר המדינה, תיתן משכורת לכל מי שמטפל בכך, אולי תאפשר גם שיפורים מסוימים למטוסים, שיתנו בדרך גם כסף לתעשיות הבטחוניות ובהחלט תפנה מקום ושטח.

הפרסום נעשה כבר עכשיו, כדי שניתן יהיה למכור אותם כאשר הם במצב טיסה וללא צורך באחסנה. אולי מעבר דרך צביעה מתאימה ללקוח ומשם לאוניות.

עוד הערה - בשנים האחרונות הם אמנם היו מיועדים לאימון פרחי טיס (בשלב ה"מתקדם") אבל גם היו במסגרת טייסת עם משימות מבצעיות מוגדרות, כמו זו שבוצעה במסגרת "ענן עשן".

מלבד באזורנו המטוס טס גם בדרום אמריקה, במזרח הרחוק ובאוסטרליה.

אבל מ'כפת לי אני. לי כבר יש מטוס אספנות.... :-)

פורסם

לא ראיתי במו עיניי, אבל חבר ראה אותם.

בעיתון הופיעה תמונה שלהם מפזרים כרוזים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

צריך תזכורת למה ?

ביום הכפורים , אם היו לנו יותר מטוסים, (ואז היו לנו יותר מאשר היום,אמנם עם יכולת נשיאה פחותה) היינו נראים אחרת. בבקרה (כן - בבקרה - בקר סגן בן 21 החליט, לא גנרלים צועקים), לא ידעו לאן לשלוח אותם קודם ועם איזה חימוש. כל עוד דבר עף היה עוזר.יש עוד הרבה בינינו שלא יישכחו. כל מקל עף עוזר.

מכיוון שכל טייסי הקרב במילואים וגם זקנים שהפסיקו לטוס, טסו על העיט, לא אמור להיות יקר לרענן אותם במקרה חירום ממש ("נפילת בית שלישי " - משה דיין) , לא כשגרה.אפילו האמריקאים מחזיקים מטוסים במדבר מתחת לשרינק, לא רק לחלקים.

ברוב המשימות לא צריך את הכי חדיש ויקר כדי להזיק לאויב.(בששת הימים פוגות תקפו שריון שעלה לירושלים, אף טנק ירדני לא הפריע למוטה בכניסה לעיר,- עם רקטות 68 מ"מ). נכון שזה עולה באבדות גבוהות במטוסים וטייסים אבל יכול להטות תוצאות.

פורסם

עכשיו כשהם יוצאים מהשרות, יש חלפים, יש כח אדם בעל ידע בתחזוקה, יש ספרות אחזקה, אולי יביאו את האקזמפלרים שנמצאים בחצר הגרוטאות של טרנר למצב תצוגה הולם?....

נאיבי שכמותי, הרי יש את הצוקיות והקורנסים כדי לראות מה תהיה אחריתם.

:brickwall:

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

חיימי, כמו שאתה עצמך כתבת ביוה"כ הבעיה היתה בהפעלת הכוח - לא בגודלו (שהצטמק אימים עקב הפעלה שגויה).

להחזיק מערך, גם תחת שרינק במדבר - עולה כסף.

התועלת הצפויה - לא משמעותית אלא במקרה של מלחמת שמד, וזה מקורות זרים טוענים שיש לנו פתרונות יותר יעילים.

אני מניח שגם אתה תסכים שהערבים כבר הבינו שבמלחמה קונבנציונלית לא ניתן להביס את ישראל. לכן הם פונים לדרכים אחרות שבהן העייטים לא מסייעים לנו. כרוזים בעזה אפשר לזרוק גם מהאיירמאקי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אישית אף פעם לא אהבתי את הסקייהוקים, משהוא בעיצוב שלהם מאוד מטופש ובטח כשהוא עומד על הקרקע,

אני מעדיף את הכיעור היפיפה של הקורנסים, הייתי מת לקנות אחד שיהיה בחניה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...