Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתחרט על קניית צמיגים 50%

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כחודש קניתי צמיגים maxxis 751 ואני מתחרט על כך, לא מבסוט מהאחיזה והביצועים בשטח (בכביש הם מעולים)

רציתי לדעת 1.אם יש פנצ'רייה שתסכים סלקנות ממני את הצמיגים ה"ישנים" בתנאי שאני קונה חדשים 100%? ואם לא מה האופציות העומדות מבחנתי על החלפת הצמיגים?

2. איזה צמיגים 100% מומלצים לניסאן טרנו?

פורסם

תנסה למכור באופן פרטי. בפנצ'ריה לא יסכימו או שיתנו לך גרושים. לדעתי, כל ג'יפ שנוסע בשטח צריך להיות נעול רק 100% שטח.

על הכביש השינוי לרעה די זניח לעומת ההנאה/הנעה בשטח.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• ספונסר פורום
פורסם
שלום, לפני כחודש קניתי צמיגים maxxis 751 ואני מתחרט על כך, לא מבסוט מהאחיזה והביצועים בשטח (בכביש הם מעולים)

רציתי לדעת 1.אם יש פנצ'רייה שתסכים סלקנות ממני את הצמיגים ה"ישנים" בתנאי שאני קונה חדשים 100%? ואם לא מה האופציות העומדות מבחנתי על החלפת הצמיגים?

2. איזה צמיגים 100% מומלצים לניסאן טרנו?

מה המידה של הצמיגים אולי אפשר לעזור לך למכור אותם

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
תנסה למכור באופן פרטי. בפנצ'ריה לא יסכימו או שיתנו לך גרושים. לדעתי, כל ג'יפ שנוסע בשטח צריך להיות נעול רק 100% שטח.

על הכביש השינוי לרעה די זניח לעומת ההנאה/הנעה בשטח.

לדעתי זה מאוד תלוי על מה אתה נוסע.

8 שנים בהם היתה לי ההיילקס, עברתי 4 סטים של צמיגים, כולם שטח מלא.

שעברתי ללנד קרוזר, החלטתי שזה נגמר.

פורסם
לדעתי זה מאוד תלוי על מה אתה נוסע.

8 שנים בהם היתה לי ההיילקס, עברתי 4 סטים של צמיגים, כולם שטח מלא.

שעברתי ללנד קרוזר, החלטתי שזה נגמר.

אפשר לשאול מדוע?

פורסם

אין על שטח מלא, ההבדל מטורף - ואגב גם ההבדל בין צמיג אחד לאחר מטורף (מקסיס \ קומוהו \ BF \ טויו וכו') אפילו שכולם שטח מלא

487047_10151304762258987_1249888934_n.jpg

פורסם

היי עתיד.

אין ספק שזאת בדיוק התקופה לנצל את יתרונות צמיגי השטח מלא.

אגב, זה אכן צמיג מצויין, לפני זה היה לי שני סטים גם כן של BF אבל מהדגם הקודם לא ה KM2 (בהיילקס)

אני בלנדקרוזר עברתי ל BF A\T.

בשטח טכני לא מצאתי הבדל גדול, בדיונות לדעתי ה A\T עושה עבודה טובה יותר, בבוץ אין ספק למי יש איתרון וכך גם בכביש.

P1020281.JPG

פורסם
חבל, המידה לא מתאימה לי

רוצה 31/10.5/15 ?

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...