Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכת מדינה?!?!

תומR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמעצבן פה היא הנטיה של בית המשפט להפוך את התיק הספציפי הזה למשפט ראווה למען יראו ויראו :!:

רכב טס במהירות מופרזת אליך, תקפוץ הצידה :!: , ולא משנה אם אתה שוטר תנועה, שופט בית משפט עליון או נגן גיטרה בתחנה מרכזית הישנה :!:

הבעיה היא הבריחה של הנהג הפוגע מהזירה, הוא צריך להענש על הבריחה ללא ספק :!:

סה"כ אני מאמין שהפגיעה בשוטר היתה לא מכוונת, השתלשלות הארועים לאחר מכן היתה אוסף מצער של שיקולי דעת מוטעים.

ועוד נקודה למחשבה, לא מזמן נהרג :!: נהג שנעצר בשולי הדרך ע"י ורכב שעבר דרס אותו

מה יהיה הדין לאותו שוטר שעצר את הנהג :?: הרי הוא אחראי במישרין על הרגתו של הנהג :!:

אם המקום לא בטוח מספיק לעצור רכב, אל תעמוד שם ובבדאי אל תעצור רכבים שם תוך סיכון של הרכב הנעצר ושל התנועה :!:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

שהשוטר ,לוא היה יכול , היה בורח מאותה פגיעה , אחרי הכל , הוא לא מתאבד.

תבינו - אני לא מתווכח איתכם בכלל על הטמטום והאשמה של שולחיו של השוטר לעבוד בשיטה שעבד (ועדיין עובדים כך לעיתים,למרבה הצער), ואני די משוכנע ,למרות שלא יצא לי לראות/לשמוע עדויות ממקור ראשון , שגם לשוטר היו יד ורגל באירוע (לצערנו לא ניתן לתחקר אותו).

מה ש :mad: אותי הוא שאתם מתייחסים בסלחנות אל הנהג הפוגע בנושא התאונה בלבד (ואני מדגיש ,לא לגבי מה שקרה מייד לאחר מכן). האיש פגע האדם שהיה בכביש בעת שנסע במהירות בה לא היה יכול להגיב כראוי.

נכון -אלף נסיבות מקלות - לא הייתה ראות , לשוטר לא היה מה לחפש על הכביש , הוא הפתיע את הנהג ועוד ועוד.

אני לא מקבל את זה . זהו מקרה קלאסי של מהירות מופרזת.לא ביחס לחוק אלא בהתחשב בנסיבות.

באותה מידה זה יכול היה להיות חיה גדולה ,שהייתה גורמת לנפגעים (אולי כולל הנהג),איש מעורער בנפשו,רכב שעצר בצד ללא אות כלשהו,כל דבר.

רוצים לנסוע מהר ? בבקשה ,מתצאו אותי ממש בסוף התור של המתנגדים ,אם בכלל. אני בעד מהירות ,אם אפשר בנוסח גרמניה , אבל בתנאים הנכונים.

בן אדם שגרם למות אחר , כאשר עם צורת תגובה אחרת היה יכול להימנע מכך , לא ראוי לנהוג.על אחת כמה וכמה לאור התנהגותו לאחר התאונה.

עוד דבר : אם תוכלו , תקראו את השרשור ב-YNET (אני כותב שם כי חשוב לי שזה יגיע לכמה שיותר אנשים,ואני מניח שאתכם לא ממש צריך לשכנע) - אשמח לשמוע תגובות גם מכם,למרות כל האיומים שלי -יום אחד אני אצא לפעולה... :!:

• תוכן חדש...