Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועה יצאה במונדאו 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הנעתי את הרכב והתחלתי ליסוע, אחרי כמה שניות נדלקה לי נורת מצבר, והיה ריח של גומי חרוך, וההגה נעשה מאוד קשה.

הצלחתי לחזור תןך 5 דקות לחניה.

נזקים: הרצועה הגדולה השתחררה לגמרי והיתה תלויה מלמטה. וכנראה גם נזילה כל שהיא, אבל חשוך כרגע למצוא מאיפה.

הרצועה נראית שלמה לא קרועה אבל יבשה קצת ומשופשפת.

מה גרם לה לצאת? יש בעיה כזאת במונדאו?

האם אפשר להתקין רצועה חדשה בכוחות עצמי ( בעל יידיים טובות וידע טכני), הערות והארות לתיקון יתקבלו בשמחה!

תודה מראש

פורסם

ככל הנראה זה לא יגמר רק בהחלפת רצועה.

רצועה לא יוצאת מהמקום סתם כך, משהו שם נתפס או התפרק - מייסב מתיחה או אחד המכלולים שהרצועה מניעה.

פורסם

מומלץ לגרור את הרכב למוסך לפני שיגרם נזק נוסף מעבר למה שכבר נגרם.

רצועה יכולה לצאת ממקומה מסיבות רבות כפי שכבר נכתב לך. בין השאר יתכן אולי שהגלגלת /פולי או שניהם יחד נשחקו והרצועה בעצם עבדה על ריק עד שיום בהיר אחד יצאה ממקומה או שפשוט הרצועה היתה יבשה מידי /מתוחה מידי ולכן נקרעה ובעקבות הקריעה הזו התרחש שם הבלגן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלוםהרצועה יצאה מהמקום כבר בחניה, בדקתי כל הגלגות מסתובבות, והרצועה יבשה.

איזה סוג רצועה מומלץ? מחיר? מקום רכישה?

רציתי לברר אייך להרכיב את רצועה חדשה , דרך איזה גלגלות (תמונה שירטוט ?) האם ההרכבה פשוטה או צריך לפרק?

אשמח על כל עזרה!!

תודה מראש

פורסם

שלום

אני מנסה שוב את עזרתכם, הרצועה יצאה לי מהמקום, , כל הגלגלות מסתובבות , מלבד הפולי של המנוע.

רציתי שרטוט סכמטי של הרכבת הרצועה, כולל איפה ואיך לשחרר את המותחן.

מצורף שרטוט הגלגלות , מה לבדוק אחרי הרכבת הרצועה, כדי לדעת שהכול תקין?

אשמח על תגובה מהירה אם אפשר עוד היום (שבת)

תודה מראש

גלגלות של חגורת ההנעה מונדאו 2006.doc

פורסם

בוקר טוב,

זה בסדר שהפולי של המנוע לא מסתובב (הוא לא מסתובב כל כך בקלות).

אני לא מכיר את המנוע הספציפי שלך, אך בדרך כלל ישנו פולי (חלק בדרך כלל) שהוא בעצם המותחן.

כדי להתקין אתה חייב לכופף אותו (הוא יושב בלחץ על מן קפיץ), ואז להחליק את הרצועה תחתיו, ואז לשחרר את המותחן.

המתיחה מתבצעת באופן אוטומטי ע"י הקפיץ - כמובן שצריך לבדוק שזה באמת מתוח כמו שצריך ומותקן בצורה נכונה.

בצע חיפוש באינטרנט לגבי אופן ההחלפה לפי דגם המנוע, או לפחות

תמונה של הרצועה כשהיא מותקנת.

גם במוסך זה אמור להיות יקר - עבודה של 5 דקות (בהגזמה)

• תוכן חדש...