Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחזיר למכסה מנוע את את המרקם " טוסיק של תינוק "

חומרים, הבקבוק הצהוב מכיל מים וסבון החלקה, פוליש עדין, ווקס קריסטל, פלסטלינה.

63774908.jpg

77918283.jpg

90523284.jpg

פוליש,

74755816.jpg

29704953.jpg

ווקס,

74755816.jpg

ולסיום,

13393198.jpg

42923401.jpg

69769554.jpg

5560417.jpg

פורסם

האם הרכב שלך מצופה בלכה?

במידה וכן הפוליש הנ"ל ממש לא עדין וגרם לליטוש עמוק עד שכבת הצבע.

התוצאה של הטיפול אכן מרשימה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ברור שהרכב שלו מצופה בלכה. כל רכב מ1995 בערך מצופה בלכה.

אני לא מכיר את הפוליש שהוא השתמש אבל אם בכלל הוא הוריד חלקיקים מיקרונים, אז הוא בטח הוריד 1-2 מתוך כ160 או יותר להערכתי שיש לו בשכבת הלכה.

פוליש סופר אגרסיבי (מהסוג של meguiars 105 לדוגמא) מספיק בטוח לכ- 5 עד 6 שימושים במהלך חיי צבע של רכב.

פורסם

תתחדש ממש יפיפייה.

יכול להיות שזה אבק אני לא מאמין שהוא הגיע כך לצבע המקורי או שזה מהפגוש או הטמבון

שיטה חדשה הפלסטלינה הזה שמעתי על הננו על הציפוי אבל על הפלסטלינה עוד לא בכל אופן בלי עין רעה שיהיה בשעה טובה רק אל תשמור על המבערים שלה.:)

פורסם

תודה חברים,

הפוליש ממש עדין, לחצתי מאוד חזק וזה הוציא לדעתי יותר חולרות מאשר הצבע עצמו, המרקם שהוא עושה ביחד עם הפלסטלינה פשוט מדהים! כיף לגעת ברכב פשוט.

התהליך מאוד פשוט אך יש לשים לב לא לשרוט את הצבע של הרכב, צריך בעזרת יד אחת כל הזמן להתיז מים וסבון ולהחליק את הפלסטלינה על הצבע עד שמרגישים שהמשטח חלק לגמריי, וככה עוברים הלאה, מדי חצי דקה מומלץ " לערבב" את הפלסטילינה בשביל שלא יצטבר לכלוך רב.

הרכב לא נופל עכשיו במראה שלו מאחד שהיה אצל דייטלר מקצועי:wink:

פורסם

אחלה תמונות, האוטו נראה מעולה.

רק שאלה אחת קטנה, מה קשור בקבוק הקולה בתמונה הראשונה? אני מניח שלא השתמשת בו... או שכן? :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא בטוח שהצבע שלו מצופה בלכה, גם bmw בצבעים מסוימים מספקת רכבים ללא לכה. בייחוד בשחור ולבן. קשה לי להאמין

שזה אבק מכיוון שהבחור עבר עם פלסלינה שתפקידה לשלוף את הלכלוך ולהשיאר משטח חלק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכב בוודאות עם לכה:-)

זה שחור אפור, הגוון האפור בגלל הנצנצים שיש בו, וכנראה הפוליש קצת יותר חזק ממה שחשבתי אבל הוא עושה עבודה נהדרת,

והוא מיועד בעיקר לצבע מטאלי.

• תוכן חדש...