Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בפקק והנהגת מקדימה יצאה מהרכב וטענה שנכנסתי בה מאחורה , לא הרגשתי דבר ובפגוש האחורי שלה היו כמה שריטות קטנות , היא טענה שזה לא היה קיים קודם וזה כתוצאה מ"התאונה".

היא טוענת שהיא מחוייבת לדווח כי היא בקבע וזה רכב צבאי ( יונדאי אקסנט ליסיניג של חברת אלבר) לא התנגדתי והבאתי לה את הפרטים של פוליסט הביטוח.

אני מבוטח בהראל בביטוח חובה וצד ג'.

נסע איתי עוד בחור שטען שגם הוא לא ראה אותי מתנגש בה.

השאלה שלי איך עליי להמשיך מכאן ? לא מתאים לי שחברת הליסינג שלה יתחילו להמעיס עליי עלויות.

ובכלל איך מתנהלת עלות השתתפות עצמית בצד ג' במקרה של צביעה פגוש שזה עד 500 ש"ח ? למרות שלא נכנסתי בה.

image.jpg

פורסם

איך אתה מתנהל? אתה מתקשר לסכנות הביטוח שלך, מדווחה להם על המקרה, והם ינחו אותך. זה שיש לך עד זה עוזר, אבל אני לא יודע אם הו קביל כעד במשפט, המתן למומחים.

עריכה: יכול להיות שהיא דפקה את האוטו, ועכשיו מנסה לצאת מזה, הכרתי נהג כזה בצבא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם זו התמונה היחידה שצילמת? האם צילמת גם את הרכב שלך?

מעניין לראות איך נראה החיבור של הפגוש לרכב במבט מן הצד.

מן התמונה לא נראה שיש פגיעה משמעותית. אני לא רואה צורך בצביעת פגוש, ייתכן שסימני השפשוף יעלמו כליל בפוליש. מכה כזו יכולה להיגרם גם בחנייה.

דווח לביטוח שלך, גם אם אתה מכחיש את הפגיעה , ציין את נסיבות האירוע. בכל מקרה הם לא יעשו כלום עד שלא יקבלו תביעה מחברת הליסינג.

אם וכאשר תתקבל תביעה:

אם תהייה פחותה או זהה לסכום ההשתתפות העצמית שלך תוכל לסגור את העניין ישירות עם אלבר.

אם תהיה גבוהה יותר, תחליט מה לעשות אז.

פורסם

הפגוש שלה בסדר גמור ולא ניזוק , הוא גם שרוט ומשופשף בפינות מלבד מה שצילמתי.

בכל מקרה היא התקשרה אליי וביקשה ת.ז וכתובת עדיין לא נתתי לה.

אלבר עלולים להחליף לה את כל הפגוש כי גם ככה הוא משופשף מכל הצדדים.

מה זה סכום השתתתפות ? 500 ? 1000 ש"ח ? אשמח להסביר.

בכל מקרה אם אלבר תתבע אותי יש לי את התמונה והבחור שהיה איתי להעיד.

פורסם

השתתפות עצמית הוא סכום כסף שאתה משלם אם יש תביעה של הביטוח שלך. הסכום כתוב בפוליסה של הביטוח שלך ואינו קבוע. אם אתה נהג צעיר הוא יכול להיות גם 1700 ש"ח. המשמעות היא שאם הנזק שנגרם בתאונה קטן או שווה לסכום ההשתתפות העצמית, לא כדאי לך להפעיל את הביטוח אלא לשלם ישירות לצד שנפגע.

מכיוון שאינך יודע מה עלות תיקון הנזק ואתה גם מכחיש את עצם הפגיעה. הדרך העדיפה מבחינתך היא לדווח לחברת הביטוח שלך על האירוע ולשלח אליה את התמונות. אתה יכול להודיע לחברת הביטוח כי אתה מכחיש את הפגיעה.

במקרה כזה, כאשר התביעה של אלבר (אם בכלל תהיה) תגיע לחברת הביטוח שלך היא תסרב לשלם את הנזק. אז תדע מה הוא סכום התביעה. לדעתי, רק אם יש לרכב השני נזק משמעותי חברת אלבר תתבע.

אגב, שים לב למה שאתה אומר בשיחות הטלפון שלך עם הנהגת, היא עלולה לנסות לגרום לך להודות בפגיעה.

אם היה מגע בין שני כלי הרכב בעת נסיעה בפקק כאשר שני כלי הרכב נוסעים קדימה ,הרכב האחורי ימצא אחראי לתאונה בגלל אי שמירת מרחק.

לא כתבת איזה רכב יש לך אבל ברכב כבד ייתכן שלא תרגיש פגיעה קלה ברכב שלפניך.

פורסם

יש לי פונטו כך שהרכב שלה יותר כבד , מה שמוזר שאין לי שריטות בכלל מקדימה.

היא התקשרה אליי וניסתה להשיג ת.ז וכתובת , שאלתי אותה אם היא דיברה עם אלבר והיא אמרה שעדיין לא.

לדעתי הנהגת בסדר ולא מנסה לנצל את הארוע הזה אבל אלבר יצטרכו למכור את הרכב הזה בסופו של דבר אז מבחינתם למה לא להחליף פגוש ועוד כמה חלקים על חשבון צד שלישי.

בכל אופן אני נהג צעיר.

מה שיש לנהגת זה המספר פוליסה והשם המלא שלי.

פורסם

היא צריכה את הפרטים שלך בשביל למלא דו"ח תאונות, ואותו לשלוח למשטרה צבאית, ולאלבר. לנהגת אין שום קשר לתיקון או העלות שלו, אלבר מטפלת בזה.

מההיכרות העמוקה שלי איתם, הם ינסו לתקן כל דבר קטן על חשבונך!, ולכן כמה שיותר תצלומים יעזרו לך.

בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לא למסור לה פרטים, היא גם יכולה לקבל אותם בעצמה ממשטרה צבאית/אזרחית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא חושב שאלבר יחליפו את הפגוש (אם אתה שואל אותי הם גם לא יתקנו את הנזק) אפילו חשבון על ~1500 ש"ח כנראה שתקבל.

(מניסיון דומה עם רכב ליסינג צבאי של שלמה-סיקסט)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חבל שנתת המס' פוליסה, אבל זה כבר אחרי, אל תתן עוד שום פרטים, תגידי לה בטלפון שאתה לא מכיר אותה וזהו. אלבר בטח ירצה להרוויח על חשבונך כי ככה הם עובדים בדרך כלל, במקרה של משפט אם יש לך עד אז אין לך בעיה.

• תוכן חדש...