Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזור שלי ראיתי יותר מזדות ושאר רכבי ליסינג

זה כמובן אצלי, ומשתנה לפי האוכלוסיה. ערס בביואיק הוא עדיין ערס. לא משנה באיזה רכב, ההתנהגות שלו זהה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי איך זה עדיין נושא אחרי שעיריית תל אביב פרסמה בריש גלי שהיא גוררת רכבי יוקרה על ימין ועל שמאל ?

אם היה לבן אדם ההוא טיפת כבוד עצמי היה מפרסם התנצלות פומבית על הרעש שהוא עשה על כלום.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

העובדה שעירית תל אביב אומרת משהו, אינה הוכחה ניצחת לשום דבר מעבר לכך שהיא באמת אומרת משהו. אני בעוונותי לא גר בתל אביב, אפילו משתדל שלא להגיע לעיר המאוד צפופה הזו שרובה ככולה המון המון סוגים של בתי אוכל, אבל גם במקום מגורי התופעה של כלים "של עשירים" שחונים איפה שבא להם, נפוצה למדי בעוד ל"לוזרים" למיניהם יש אולי איזה פחד מובנה באישיות ממוראו של החוק בתוספת איזו תחושה של צורך מוזר להתחשב בזולת, ולכן הם דווקא ממעטים לחנות "איפה שבא לי".

• תוכן חדש...