Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העניין? בעלי רכבי יוקרה שילמו כל כך הרבה מס, אז מגיע להם להנות מהטבות כלשהן...לא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם ב.מ.וו-ים של השוק האפור שחונות על המדרכה ביהודה הלוי באזור של פינת נחלת בנימין לא מקבלים דוחות, והפקח ״מדלג״ לרכב הבא..

את האמת, קשה לבוא בטענות לפקח שבסך הכל חושש ״לבריאותו״..

פורסם
השיקול של העיריה נכון, כלכלי וחוקי.

עוד התבכיינות של סטודנט ממורמר מהחיים ומשועמם.

אני מקווה שאתה צוחק. מקווה שהבנת את ההגיון שדני הסביר לך.

emotion of motion

פורסם

הייתה איתי בבסיס בחורה שלאבא שלה הייתה קאדילק (מהמרובעות האלו החדשות, אני לא בקיא בדגמים שלהן) בצבע שחור עם חלונות מושחרים.

הבחורה נהגה לחנות באדום לבן בנתניה (במקרה מקום מגוריה) באופן קבוע בלי חשש ואף פעם לא קיבלה דו״ח.

לעניין המקרה: אין זה משנה אם הסטודנטים הם בעלי ממון או לא, משנה העובדה (ואני חוזר על מה שאמרתי בתחילת השרשור) שהעירייה במובן ובמודע לא מוכנה להחיל שיוויון בחוקיה על כלל האזרחים.

אז כמו שכבר אמרתי ואמר פה עוד חבר פורום. אם העירייה אינה מסוגלת לאכוף את החוקים באופן שווה לכולם שלא תאכוף אותם בכלל - באופן שווה לכולם.

יש הבדל מהותי בין דו״ח למצב שבו אדם מגיע ומגלה שרכבו איננו. זה נחמד שנהג הניסן יידרש לשלם, אבל אם זה המצב, שיתנו דוח לסטודנטים גם ושיהיה שיוויון.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני לא מבין מה כל כך קשה לכם להבין?

אם מדובר ב 350Z, הרכב נמוך מאוד, ויש לו גם פלסטיקים בצדדים שבהרמה עם מלגזה

יישברו, אם בגלל היא תצליח להכנס מתחתיו.

עכשיו נניח שאתה גרריסט, היית מוכן לקחת סיכון שאתה שובר לרכב כזה את אחת

החצאיות? או חס וחלילה מגרד לו את תחתית הרכב? אני מניח שלא.

ראיתי על הגרר במוו סדרה 3,5, וגם 7, מרצדסים ואאודים לרוב.

לעומת זאת מכוניות נמוכות כמו הניסן, לא תראו אף פעם על גרר מלגזה, וכל רכב שיש

לו גם בלם יד חשמלי, או כל מנגנון אחר שנועל את הרכב בלי אפשרות ידנית לשחרור,

גרר רגיל לא יעז לגעת בו.

פורסם

לא מתוך אהבתי אליהם, אלא מתוך איזון - תגובת עיריית תל אביב:

עיריית תל-אביב-סטטוסים מצייצים

הטענות שפירסמתם הבוקר שקריות. רכב הניסאן שבצילום נגרר באותו לילה לחניון רדינג.

הנחיית עיריית תל אביב יפו הינה חד משמעית: העירייה גוררת כלי רכב החונים בניגוד לחוק בלא הבחנה בין דגמים. בבדיקה מדגמית של חודש נובמבר אותרו עשרה כלי רכב שנגררו מהדגמים הבאים: ביואיק, ב.מ.וו, מרצדס, וולוו ואיסוזו ועוד רבים אחרים.

לתגובה צורפה תמונה של רכבי יוקרה שנגררו

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=527003990646108&set=o.260689792175&type=1&

פורסם

אני לא יודע מה הגובה של הניסאן, אבל פעם ראיתי תמונה שגררו פורשה קאיימן יכול להיות שהן זהות מבחינת גובה (אני ממש לא בקיא בפרטים על הפורשה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המקרים היחידים שלא גוררים אלא רק משאירים דו"ח זה מקרים בהם יש רכב

שהוא נמוך מידי/גדול מידי/בעל מדרכות צד

אתה יכול לתת כמה דוגמאות לרכבים כאלו? אתה יודע, מסקרנות... :lol:

מה הבעיה לגרור אם לרכב יש בלם יד חשמלי?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התבכיינות מיותרת לגמרי.

אולי רכבים ממש יקרים או נמוכים לא גוררים, ובצדק, אבל בהחלט חוטפים דוחו" על ימין ועל שמאל!

אני רוצה לשמוע את האחד שיצא נגד העירייה אם תחליט לא לגרור פרארי, הרי ברור שהשיקול שלה הגיוני וצודק, בסוף הפיצויים שבעל הפרארי יקבל אם יתלש לו הטמבון מהמקום יוצאים מהכיס שלנו בין כה וכה.

דוח הוא בטוח יקבל אין מה לדאוג.

פורסם

מצד אחד אפשר להבין את העירייה. מצד שני, אם החוק אינו שווה לכלל האזרחים, יבטל כבודו את החוק ויקיים שיוויון בין כל משתמשי הדרך.

פתרון פשוט,

דוח על השמשה בגובה הקנס על החניה, עלות הגרירה,

והאכסנה במגרש.

כך הנהג "יקבל את מה שמגיע לו",

והגרר לא יחשוש מרכב יוקרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה יכול לתת כמה דוגמאות לרכבים כאלו? אתה יודע, מסקרנות... :lol:

מה הבעיה לגרור אם לרכב יש בלם יד חשמלי?

לדוגמא הבימרים החדשים, אם הסוויץ לא דולק, אתה לא יכול לשחרר בלם יד, או להעביר את

הרכב לניוטרל, ויש ידית מיוחדת שאתה צריך לסובב ולהחזיק בזמן שהגרריסט מעלה את הרכב.

אם לא תעשה את אתה גורם נזק לגיר ולבלם היד. אני מניח שיש עוד רכבי יוקרה שזה קיים

בהם.

אני מכיר מישהו שנתקע עם מצבר גמור, ועד שהם לא מצאו את הידית המיוחלת, הגרריסט סירב

להעלות את הרכב על הגרר.

זה כמובן שמדובר בגרר רגיל, שאתה צריך להעביר רכב לניוטרל ולשחר בלם יד.

בגרר מלגזה אין את הבעיה הזו, אבל אם הרכב נמוך או עם חצאיות בצדדים, יש שוב סכנה לנזק,

ואז לא ירימו את הרכב על המלגזה.

לגבי דוח על חניה אסורה, תהיה בטוח שהוא יקבל אותו כמו כולם, אלא אם כן המדובר בעבריינים

וכדומה, שאני מניח שגם אתם לא הייתם מעוניינים לתת להם דוח. עצוב, אבל מציאותי.

פורסם

אז אתה אומר לא לקנות קיימן S, הא? :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מיסים ששילם בעל רכב יוקרה - דוחות חנייה ובכלל דוחות מכל הסוגים צריכים להיות כלולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...