Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמעתי וקראתי הרבה שיש לא מעט רמקולים וסטים של קומפוננטים עם תג שם של חברת הרץ שהם בעצם מזויפים.

ואני לאחרונה מתעניין בסטים של הרץ ורציתי לדעת איך אני מזהה בין האמיתי למזויף?

ורציתי לדעת גם אם יש להם עוד מוצרים מזויפים שצריך להיזהר מהם או רק רמקולים וקומפוננטים?

אבקש תגובה מאנשים בעלי ניסיון שמבינים וראו הבדלים שמעיד בטוח על זיוף.

פורסם

יש אשכול על רמקולים של הרץ שמשתמש פתח ליפני כמה ימים כנס ותקרא וגם שמעתי מכמה אנשים עם ניסיון בתחום שאמרו לי פקח עיניים.

פורסם

קראת והבנתי השאלה אם יש זיופים רק של הסט הנ״ל או עוד סטים ואפילו מוצרים אחרים?

ואיך מבדילים בין מזויף למקורי?

פורסם
אני מאמין שיש, יצרני הזיופים לא יתמקדו בזיוף של רמקול אחד, אבל הHSK165 הוא הרמקול עם השוק זיופים הכי גדול של הרץ.

אתה יודע אולי לכתוב לי איך אני מבדיל בין המקור לזיוף או שרק בשמיעה של הסט אפשר להעלות על זה?

פורסם

יש לך אולי איזה לינק לתת לי כדי שאבין והחכים יותר בנושא הזה כדי שלא אפול בפח לזיוף סיני עלוב?

ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי ישועה.

פורסם

חיפשתי שוב ומצאתי שההבדל העיקרי הוא המספר הסיריאלי של המוצר אבל לא מצאתי את כל המספרים הסיריאלים של המוצרים של החברה כדי שיהיה לי לרגע אמת.

אז אם למישהו יש את המספרים הסיריאלים של המוצרים של החברה לא משנה קומפוננט מגבר סאב רמקולים פשוט הכל שיעלה בבקשה את המספרים שיהיה לי ולשאר המשתמשים הנתקלים בהצעת מכירה של מוצר מהחברה הזאת כדי שלא ניפול בפח למוצר סיני עלוב.

ועוד שאלה המספר הסיריאלי נמצא או מוטבע על המוצר עצמו או שבכלל רק על הקופסה שלו או על שניהם?

פורסם

תודה על העזרה אבל המידע הזה לא יועיל לי כל כך בגלל שלא ראיתי אי פעם אמיתי ובחנתי אותו כל כך כדי שאם אראה מזויף אני אמצא את ההבדלים לכן אם יש למישהו את המספרים הסיריאלים של המוצרים של החברה או אתר ששם כתוב המספרים אשמח ואודה לו מאוד.

והאם באמת המספר הסיריאלי מוטבע על מגנט הרמקול ועל כל מוצר או שרק על הקופסה שלו?

פורסם

בשורה התחתונה לא ניתן לדעת אם הרמקולים שאתה רוצה לקנות מזוייפים, אלה אם פיזית אתה רואה אותם, ואז פשוט אתה בודק אם המספר הסידורי שמוטבע עליהם מאושר ע"י היצרן או לא.

• תוכן חדש...