Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU

shmul87s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הגיע הזמן להתחדש כרגע בחלק חדש למערכת ,

התקציב , 1000 שקל

אני בעיקרון ראיתי כמה דברים והכי הרבה אני חושב כרגע על רוקפורד 9120 או פיוניר 4600

יש לכם עוד רעיונות, חוות דעת , המלצות , כל דבר יעזור

תודה

פורסם

אישית, ברוקפורד לא הייתי נוגע. לא אוהב.

הפיוניר הוא מכשיר טוב ואמין, אך הייתי ממליץ לך לשמוע גם כמה דגמים של פנסוניק,

שלטעמי הם ממש מעולים, מבחינה מוזיקלית, יחסית למחיר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לי יש את ה 4600

אני ממש ממש מרוצה ממנו עושה את כול העבודה בצורה מצוינת אבל אני מציע לך הוסיף עוד 100 שקל

ולקחת את ה 560 הוא קצת יותר יפה לטעמי ויש לו יותר כיוונים

בכול מקרה אני חושב שבתקציבים כאלה פיונר הם הכי משתלמים ונותנים תמורה הכי טובה

שוב זה רק דעתי...

פורסם

ה9120 באמת נקטל בכלמיני מקומות, לי אין ניסיון אישי איתו אבל אתה יכול להתסכל בתגובות של אחרים כמו בזאפ. מבין שניהם עדיף את הפיוניר.

בכל מקרה אתה לא הראשון שמחפש רדיודיסק ב-עד 1000 ש"ח אז תחפש בפורום.

פורסם

בסכום הזה לך על הפיוניר, הרוקפורד הספציפי הזה די נקטל פה בפורום ובפורמים אחרים, הרבה תקלות.

תבדוק גם את הדגמים הזולים של פנסוניק, JVC.

פורסם

אנשים ,

אתם קוטלים את רוקפורד , ואומרים שאנשים אחרים קוטלים אותו , מבלי סיבה ובלי שום הסבר ,

אם תוכלו בבקשה קצת לפרט

תודה

פורסם
לי יש את ה 4600

אני ממש ממש מרוצה ממנו עושה את כול העבודה בצורה מצוינת אבל אני מציע לך הוסיף עוד 100 שקל

ולקחת את ה 560 הוא קצת יותר יפה לטעמי ויש לו יותר כיוונים

בכול מקרה אני חושב שבתקציבים כאלה פיונר הם הכי משתלמים ונותנים תמורה הכי טובה

שוב זה רק דעתי...

כך מילה נוספת מיותרת.....

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

אכן הרבה קוטלים את רוקפורד, אני לא יודע אם בצדק או לא בצדק, יש לי ניסיון איתו דרך רכב של חבר טוב, הרוקפורד מחובר אצלו כשנה+- ואני נוסע על הרכב הזה דיי הרבה (בלשון המעטה.)

עד היום לא קרה לי שהפאנל קפץ, וזאתי התלונה העיקרית ששמעתי עליו..... אז תגובה חיובית יש לי

אם היא תופסת לגבי שאר התגובות את זה אני לא יודע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...