Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rat style, מה הקטע?

ExoduS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ אוווו הרכב של המפלצת בסרט "Jeepers Creepers" היה פשוט "רע" במובן הטוב של המילה ! :twisted:

הייתי רוצה כזה בחנייה- היה עוזר מאוד בחניות יעד מיועדות לפורענות :lol:

glace_tim_1941a.jpg

glace_tim_1941b.jpg

זמין 8)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינתי זה על אותו משקל של היפסטרים.

היפסטרים מתלבשים מכוער מתוך ידיעה שזה מכוער כדי למשוך תשומת לב כאילו הם בסטייל. אבל הם לא יודעים שזה לא סטייל בכלל,כי זה מכוער!!

פורסם

אהבתי את אחת התגובות בסירטון הראשון:

" This is not rat style, rat style is an art for old cars, this right here is shit style for brainless people"

והוא צודק לדעתי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
^ אוווו הרכב של המפלצת בסרט "Jeepers Creepers" היה פשוט "רע" במובן הטוב של המילה ! :twisted:

הייתי רוצה כזה בחנייה- היה עוזר מאוד בחניות יעד מיועדות לפורענות :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=5-ZUsIoCLlM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

0:35

לדעתי הרכב עם הצפצפה הכי מלחיצה שיש .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

בא לי על רכב כזה,

אם הייתי נשוי, אשתי הייתה מפטרת אותי אחרי שהייתי מביא דבר כזה לחניה :-P

(לא שלא הייתי מפוטר עם גולגולת של פרה על הHOOD)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אם היה באוצר מילים שלי התאור שאני יכול לתת לזה הייתי רושם אבל... אין.

מרושע, זה נראה כמו רכב ש לבעלים שלו יש חלקי גופות על הדשבורד :shock::wink:

פורסם

^ תשמע לא יודע בקשר לחלקי גופות, אבל מה שבטוח שאם אתה רואה כזה רכב זה סביר להניח שהנהג הוא חמוש מכף רגל ועד ראש ! :2gunfire::snipersmi.

Kenworth Man - יש מצב מצאנו לך מתנת יום הולדת ! :bday:

יהיה שווה לקנות כזה טנדר רק כדי להפחיד מחבקי עצים על הכביש. תארו לעצמכם אתם עוצרים ליד היברידית או חשמלית כלשיהי עם הדבר הזה. סביר להניח שהנהג ברכב הירוק יעבור מ - :sissies: ל- :puppydoge בפחות משתי שניות !

זמין 8)

פורסם
בהחלט !

זה שברולט COE משנת 1941.

בואנה זה יותר ישן מאבא שלי , חיפשתי תמונות באינטרנט של הדגם הזה ויש כאלה שדווקא נראים נחמד ולא כאלה מאיימים .

אבל הם עשו עבודה טובה בסרט

פורסם

תשמע העיצוב של הרכב נראה מאיים אין מה לומר.

אפילו בצהוב בננה (ראה הודעה 27 ) זה נראה כמו משאית גלידה של אנסים ורוצחים סדרתיים.

משיהו בעיצוב של הפרונט פשוט מפחיד ! :shock:

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מבחינתי זה על אותו משקל של היפסטרים.

היפסטרים מתלבשים מכוער מתוך ידיעה שזה מכוער כדי למשוך תשומת לב כאילו הם בסטייל. אבל הם לא יודעים שזה לא סטייל בכלל,כי זה מכוער!!

אבחנה לוקה בחסר. היפסטרים מתלבשים מכוער + אייפון/אייפד/המוצר הכי חדש של אפל. הם חושבים שהם מורכבים מדי בשביל שתבין אותם, הם בכוונה הולכים נגד מוסכמות כדי להרגיש מיוחדים כשלמעשה הם עדיין מתנהגים כמו עדר, וכולם מתלבשים ונראים אותו הדבר.

rat style זה סוג של הצהרה - "אני נוהג בגרוטאה חלודה שנראית כמו משהו שיצא מסרט מצויר וכולכם על הז*ן שלי :lol: " אין חוקים בסגנון הזה, כל אחד מעצב את הרכב איך שמתחשק לו. בחיים לא תראה 2 RAT RODS זהים.

*הבחור שהרס ככה את הA4 צריך להצמיד לו את הישבן לאגזוז של הארלי שנסע 5 שעות בכביש מהיר כעונש :lol: . זה לא מתאים למכוניות חדשות נקודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...