Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בכמה שנים האחרונות עשיתי טיפולים לאוטו לבד ועכשיו נשארתי עם גריקן 20 ליטר שמן שרוף וכמה מסננים? היכן אוכל לרוקן את השמן ולזרוק את המסננים , יש מוסך באשדוד שיקבל זאת?

פורסם

בכל מוסך חוקי ישנו מיכל לאיסוף שמן משומש ומיכל לאיסוף מסנני שמן/דלק/סולר.

פנה לכל מוסך ובקש רשות לרוקן את השמן שלך למיכל של המוסך ולהשליך את המסננים אל מיכל איסוף מסננים, אני לא צופה שתהיה התנגדות לכך.

פורסם

לא צריכה להיות התנגדות לכך כי בסופו של דבר המוסך מקבל כמה שקלים על השמן המשומש. אם אני לא טועה חבר טוב שלי אמר שזה 500 שקל על כל 1000 ליטר.

לא שזה יעשה את המוסך למליונר אבל מה כבר יש לו לעשות? במילא הוא אוגר את השמן במיכל ענק אז למה לא לקבל על זה כמה שקלים?

יש חברות שמשלמות עבור השמן ויש כאלה שפינוי השמן בחינם זהו בעצם השירות שלהם. לכאן או לכאן זה ברור שהחברה שאוספת את השמנים לא עושה זאת בחינם ומן הסתם הם מרוויחים על השמן יותר ממה שהמוסך אבל בכל זאת, לא לשכוח שהם משנאים את השמן למקום המחזור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...