Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן יש שמן

זה כבר טוב !

האם אתה יכול לזהות מה זה הנוזל שפרץ החוצה ?

האם המנוע מניע עכשיו לאחר יום ? במידה ולא, האם צליל הסטרטר רגיל או נשמע שהוא מתאמץ לסובב המנוע ?

האם רצועת האביזרים (מזגן , אלטרנטור) שלמה ?

רענן

פורסם

כרגע אני לא יכול לבדוק את הרכב כי הוא לא נמצא, הנוזל שפרץ בצד ימין של המנוע לא הצלחתי לזהות אותו אבל הוא פרץ על כל החלקים שמם רחוק מהמנוע אבל הנוזל שפרץ בצד המנוע היה שמן המנוע.

פורסם
כרגע אני לא יכול לבדוק את הרכב כי הוא לא נמצא, הנוזל שפרץ בצד ימין של המנוע לא הצלחתי לזהות אותו אבל הוא פרץ על כל החלקים שמם רחוק מהמנוע אבל הנוזל שפרץ בצד המנוע היה שמן המנוע.

עכשיו בילבלת אותי .

אם הרכב איננו, אך ענית לי שיש שמן במנוע מעל המינימום ?

רענן

פורסם

ענית לך כי אתמול פתחתי את המכסה מנוע שיצא כל העשן, בדקתי את שמן המנוע כדי לראות עם היה לי שמן.

פורסם
ענית לך כי אתמול פתחתי את המכסה מנוע שיצא כל העשן, בדקתי את שמן המנוע כדי לראות עם היה לי שמן.

בדקת 10 דקות לפחות לאחר כיבוי המנוע ?

עכשיו לעניין שיפוץ הראש שכתבת, האם זה הערכה מהמכונאי שהרכב אצלו כעת ? אם כן,

האם הוא יכול להגיד מה הגורם לכול הקטסטרופה ?

רענן

פורסם

כן בדקתי אחרי 10 דקות והוא לא אצל מכונאי אני פשוט משאר מזה שאני יהיה מוכן כבר לתוצאות לפי דעתי זה מנוע או אוטו חדש..

פורסם
עדכון: הלך מנוע אין בכלל קומפרסיה הפלסטיקים נמסו בקיצור אפשר לנעול תודה על העזרה

מה קרה, זה החלק הפשוט בהבנה.

למה זה קרה, זה יותר קשה. אבל זה יותר חשוב. לך בפרט (שלא תתקין מנוע ותחווה אותה חוויה בשנית).

רענן

• תוכן חדש...