Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C4 2006 אוטומט הדגם הפשוט - האורות דרך לא נכבים כאשר מכבים את הרכב, האם משהו מכיר דרך פשוטה לשנות זאת

פורסם

דרך פשוטה - איני מכיר. אני מניח שכך תוכנן הרכב ואם היה זה הרכב שלי, לא הייתי משנה זאת בשום אופן (לא צריך שיתעסקו במה שבסדר ותקין).

מה שכן - אמור להיות זמזם המתריע על אורות דלוקים ברכב (לאחר כיבוי המנוע וכשנפתחת דלת, אולי הלוגיקה קצת שונה, אבל אני מקווה שהבנת את הכוונה). וודא (גם עם בעלי רכבים דומים כי איני סגור על כך לחלוטין), שיש כזה זמזם, ואם יש - שהוא תקין.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני די בטוח שאפשר לשנות קונפיגורציה (עם מכשיר אבחון ואלי גם על ידי שינוי פרמטרים על ידי הנהג) כך, שהאורות ידלקו עם פתיחת סוויץ' ויכבו עם סגירת סוויץ.

אבל אז לא תהיה אפשרות לכבות אורות ידנית, האור ידלק קבוע בנסיעה, ללא קשר למצב הידית.

נ.ב - לא רק בסיטרואן האורות לא כבים עם סגירת סוויץ. אין אחידות בעיניין זה, אצל חלק מהיצרנים האורות כבים, ואצל אחרים לא. לדעתי אצל הרוב דווקא לא כבים.

פורסם
הי, לא מכיר אופציה של כיבוי/הדלקת אורות אוטומטי ברכב,

יש לך בידית האורות מצב AUTO בין מצב "0" לבין מצב "אורות חניה"?

פורסם

אין אפשרות לבצע את מה שאתה רוצה.

אם סובבת את מתג האורות והדלקת אורות מעבר, הדרך היחידה לכבות היא לסגור את המתג.

בקונפיגורציה ניתן להפעיל DAY TIME RUNNING LIGHTS אבל זה טוב רק אם תזכור להשאיר את מתג האורות כבוי (האורות אכן ידלקו ויכבו עם הסוויץ').

בכל מקרה, לעשות כמו שהיו עושים פעם במכוניות הישנות - אי אפשר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בסיטרואן שהייתה לי, אם שכחת אורות הם נכבו אחרי איזה פרק זמן, כדי לא לגמור את המצבר.

הפעם היחידה שראיתי את זה, הייתה שנתתי את המכונית למישהו והוא שכח את האורות דולקים.

בדרך כלל, אני אפילו לא שם לב להדלקת או כיבוי אורות, המוח עושה את זה אוטומטי, כמו להכניס את הגיר לפארקינג ולהרים בלם יד.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
בסיטרואן שהייתה לי, אם שכחת אורות הם נכבו אחרי איזה פרק זמן, כדי לא לגמור את המצבר.

אכן, גם בברלינגו זה כך. לאחר כ 20 דקות האורות כבים אוטומטית, גם האור הפנימי.

• תוכן חדש...