Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן חבר'ה,

אני יודע שהרכבת קיט טורבו על רכב כולל ים של חלקים ושיפור חלקים קיימים על מנת ליעל אותם ולגרום להם להיות עמידים לשינוי שהטורבו מביא איתו.

השאלה הכללית שלי היא כמה יכול לעלות לי קיט טורבו מלא, כולל הרכבה וכולל כל החלקים והשיפוצים הדרושים כל מערכת קירור מתאימה, גיר עם יחס גדול יותר, חיזוק ציריות וכל מה שדרוש מסביב כדי שחוץ מדלק, לא יהיו לי לאחר מכן הוצאות מיותרות.

הרכב המדובר הוא פורד פיאסטה שנת 2000.

אני מכוון לקיט לא חזק במיוחד, ביינוני ומטה אבל שההבדל יורגש.

אני קצת קצר בכסף, לכן אני רוצה לדעת הערכה כללית כמה יכול להיות הקנס?

תודה לעונים :)

פורסם

קצר בכסף, ופרוייקט טורבו לא הולך באותו משפט.

זה יעלה עשרות אלפי שקלים, הרבה מעבר מערך הרכב.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא משתלם אה..

טוב אני כבר יחסוך לרכב רציני יותר :)

תודה אחי!

תגיד, אם לדוגמא אני יתקין את הכל בעצמי ובעזרת חברים שמבינים עניין יותר ממני, כמה זה יכול לחסוך לי לפי השוק?

פורסם

אולי חלק קטן, בכול מקרה טורבו רכב כזה יכול להפוך את הרכב לבהמה, ראה ערך טיפו טורבו ושוט.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

בהמה בכל המובנים,תלוי את מי שואלים,בשבילך במובן הטוב.

רק שכל עוד אתה קצר בכסף,אין לך טעם לחשוב על זה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

תיראו, אין לי בעיה לחסוך כסף ולעשות את זה.

אבל באותה מידה אני יכול לחסוך את הכסף ולקנות רכב שרירים מודם טיפה יותר ישן אבל גם לא פראייר.

אני מתכנן לרכב עוד שיפוצים הכוללים צביעה לצבע מטאלי (יקר.. אבל שווה!) ועוד כמה פיצ'רים כמו ג'אנטים וכו'.

עכשיו השאלה מה עדיף, רכב קטן וזריז עם הרבה כוח, או רכב גדול ועוצמתי שמבקר לעיתים קרובות מאוד בתחנת דלק?... :?

פורסם

בשניהם אתה תבקר הרבה בתחנת דלק, אתה לא מעל הפיזיקה.

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...