Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אם אתה רוצה לאמץ מישהו , כל מילה של Eric Thomas , ובמסיטר אוליפיק האחרון יש כמה סרטים חביבים ל-Kai Green (הנה טעימה ישנה יותר שלו) שאני פשוט מעריץ על ההשקעה בשנה האחרונה .

דבר שני , כל אחד יתן לך תוכנית אימונים אחרת (פיצולים\בלי פיצולים , עצימות\נפח , שילובים וכך הלאה) , דיאטה אחרת (מסך הקלוריות , יחסי החלבון\שומן\פחמימה ועד לדיאטות לא שגרתיות בכלל , למשל אני שאפילו שהפסקתי להתאמן לחלוטין ממשיך בדיאטות פלואו או אנאבוליק דיאט) וגם לגבי המנוחה (שוב אני לא מדד בימינו , אבל בימי היותר טובים הגוף תמיד דרש יותר מ-8 שעות , אבל גדלתי יפה גם עם 4 בתקופות קשות) .

מה שבאתי לעשות , זה לא להגיד לך מה לעשות , אלא לתת לך מפתח אחד שמורכב מהקפדה-התמדה-התקדמות .

במילים אחרות תדבוק בתוכנית שלך ותדאג להתקדם הן במשקלי העבודה והן במשקלי הגוף (בחיטוב זה ההפך , יורדים במשקל גוף ושומרים על משקל עבודה ככל הניתן) .

יותר חשוב לעשות תכנית בדיוק כמו שהיא נבנתה , לשמור על התפריט ולהתמיד בכל אלו תוך כדי שמוודאים שישנה התקדמות מאשר להיכנס לאם לעשות אימון עצים מלא לכל הגוף או אימון מפוצל לכל סיב שריר בכל שעה אחרת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
^ תאכלס.. הסרטונים האלה הם קסם, גם לי עשו תמיד דחף לאימון.

ברסרקר - קח בחשבון שבהעלאת מסה יש מעט מאוד מקום להתפשרויות.

על מנת לעלות במסת השריר, יש לקיים מספר תנאים-

*לפחות 4 ארוחות מזינות, בעלות איזון חלבונים ופחמימות, ביום.

*שינה של לפחות 8 שעות ביממה - חשוב מאוד על מנת להשתקם ולבנות מסה.

*מנוחה של לפחות יום אחד לאחר אימון

*לפחות 3 אימונים בשבוע, בתצורת AB (או SS ודומיו).

אם אתה מוותר על אחד מהם, במיוחד השניים הראשונים - תוצאותיך נדונות לכשלון מראש.

אין מקום להתפשר על צריכת חומרים שבסופו של דבר הופכים לשריר. אין גם אפשרות לוותר על שינה שבבסיסה הגדילה.

על הראשון אתה יכול להתגבר בעזרת תוספי מזון - גיינרים, חלבונים למיניהם, אולי שייק חלבון, אולי טייק אווי של איזה חביתה או עוף צלוי בנוסח סיני על מצע ירקות מסולסלות. מה שרק עולה לך בראש. אבל אין מה לעשות, אתה חייב למצוא דרך.

נצל"ש.

אני בתקופת מסה כ-3 שבועות, רואה שיפור לא רע בינתיים, ומשתמש בגיינר. אני בצבא, עושה סגור,

החסרון היחיד שלי בתקופת מסה זה שאני מתעצל לקום לארוחת הבוקר, כך שיוצא לי 3 ארוחות ביום (כולל הגיינר).

אני אקח את עצמי יותר בידיים בעניין הזה.

אבל רציתי לשאול אותך, האם חשוב המשפט שסימנתי באדום? את האימונים שלי אני עושה כך:

ABXABXX. כלומר ארבעה אימונים בשבוע, AB, ומנוחה באמצע שבוע ובסופ"ש.

זה ישפיע לרע אם אני אעשה כך ולא כמו שאמרת?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אתה לא חייב יום מנוחה לאחר אימון, אתה יכול גם לעשות ABCDEFX

המנוחה היא לשריר ספציפי ולא לגוף

כלומר אם ב A עבדת גב ולמחרת אתה עושה B אז לא תעבוד יד קדמית ורצוי שגם לא כתף אחורית/טרפזים (ולהפך)

כנל לגבי אם בA עבדת חזה אז למחרת לא תעבוד יד אחורית או כתפיים (וליהפך)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכולם על התגובות, ותודה מיוחדת גם לסופר T, הצגת כאן תחום מאוד מעניין המציג אפשרויות שלא הכרתי עד עכשיו.

בכל מקרה, הזמנתי כדורי קפאין, וברגע שהם יגיעו אתחיל להתאמן בבקרים.

בניתי סוג של תפריט שיתן לי משהו כמו 100 גרם חלבון ביום, עדיין צריך לבדוק נושא של עלויות.

מחר אתקשר לישראלבודי להזמין אבקת חלבון.. תענוג לא זול..

שעות שינה מהוות מכשול לא קטן, לעולם לא אגיע ל8 שעות שינה, גם לא בשבת...

וחלחליק, אם אני יראה כך כשאהיה בן 60 (רק מקועקע יותר) אהיה המאושר באדם...

Honda civic EJ6

פורסם

100 גרם חלבון? אתה שוקל 50 ק"ג?

אתה צריך 2 גרם חלבון לכל ק"ג, לאבקת חלבון אין יתרון משמעותי על פני אוכל מלבד ספיגה מהירה ונגישות.

תוסיף לתפריט גם פחמימות ושומנים ו6-7 שעות שינה

בנוסף אל תעשה אירובי בתקופה הקרובה ותקפיד על 3 אימונים קבועים בשבוע עם תוכנית חדשה, מותאמת.

ותעשה לעצמך טובה- בתוכנית החדשה תכניס סקוואט,דדליפט,בנץ',מתח ולחיצת כתפיים. יהיה לך קשה לגדול בלי התרגילים הכבדים.

אם אתה לא יכול להקפיד על אורך חיים נורמלי- בעיקר בעניין התזונה והשינה (ולא משנה מה השיקולים.לישון 4 שעות ולאכול כמו ציפור זה לא נורמלי), עדיף שלא תיכנס לזה בכלל. סתם יכניס אותך לתסכולים ואימון יתר.

פורסם

אני לא ממליץ על ישראל בודי גם בתור חנות וגם בתור יעוץ

לא ארחיב מפאת הוצאת דיבה - לא חסר חומר כתוב עליהם ברשת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בהצלחה ,

קרא הרבה חומר על כל עניין השייקים וקח החלטות מושכלות .

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא הבנתי למה אתה צריך כדורי קפאין? לאיזה אפקט אתה מצפה מהם?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

2 גרם חלבון לכל קילו בגוף זה משהו כמו 140 גרם ביום... לא פשוט.

מתכוון להזמין מהאתר של ישראלבודי אבקת חלבון אופטימום גולד 100% ע"מ לדגדג את אותם 140 גרם.

בניתי סוג של תפריט, אנסה לקפוץ לסופר בקרוב לחישוב עלויות זריז (זול זה לא יהיה).

כדורי קפאין אני צריך מכיוון שאני רוצה לנסות להעביר את האימון לשעות הבוקר המוקדמות, כדי שאוכל להכניס 4 אימונים בשבוע שלם. אני לא טיפוס של בוקר ולקום כל בוקר אחרי 6 שעות שינה זו מלחמה עבורי... כדורי הקפאין עלולים לעזור להתעוררות מהירה והכנה לאימון.

Honda civic EJ6

פורסם
אני לא ממליץ על ישראל בודי גם בתור חנות וגם בתור יעוץ

לא ארחיב מפאת הוצאת דיבה - לא חסר חומר כתוב עליהם ברשת

אז על מי אתה ממליץ?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה אתה לא עובד רגליים ? איפה החלק המאוד חשוב הזה ?

עיקר הורמון ה G (הגדילה) משתחרר בעיקר אחרי עבודת רגליים, השריר הזה הוא שריר עם יכולות מטורפות ..

מי שלא ניסה סקוואטים לא נהנה בחדר כושר מימיו

פורסם

מחזק לחלוטין את שניר.

כשאתה עובד כמו שצריך על רגליים הגוף מפריש יותר הורמון גדילה - הרגל מורכבת משרירים ענקיים.

משולש הברזל של היפרטרופיה (בניית מסת השריר): תזונה, אימונים ושינה.

במצב הנוכחי אני די בטוח שאתה בגרעון קלורי - הגוף שלך שורף יותר ממה שאתה מכניס. בכדי לגדול אתה מוכרח להפוך את המצב לעודף קלורי, כלומר להכניס יותר קלוריות ממה שהגוף שורף. אז כמובן ש-2 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף אבל לא לשכוח גם פחמימות ואף שומן איכותי.

ממליץ להיעזר בתוספי תזונה, במקרה שלך גיינר, ולא לוותר על כמות החלבונים שצריך ביום.

לגבי אימונים, ממליץ לך לעבור לתוכנית AB - ארבעה אימונים בשבוע.

ראשון(A)-שני(B) אימונים, שלישי מנוחה כללית, רביעי(A) חמישי(B) אימונים, שישי שבת מנוחה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

140 גם חלבון?

1 קופסת טונה במים

1 קופסת קוטג' 3%

-אם אין בעיות כולסטרול, 1-2 ביצים ביום

גביע יוגורט

150-200 גרם חזה עוף

תאכל את אלה ותיהיה קרוב לצריכה היומית שלך, תוסיף אבקת חלבון לאחר האימון כדי להשלים ל140 גרם

קפאין זה מיותר והגוף מתרגל לזה- ההשפעה תהפוך לשולית די מהר

• תוכן חדש...