Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי האוף צהריים טובים.

לאחרונה שמתי לב שאני בבעיה די מסובכת, ומכיוון שאני שומע עצות שונות מכל אחד, חשבתי לפנות לכאן.

אני בחור ממוצע שמתחיל את יומו ב6 בבוקר בדרך כלל, ונמצא בלו"ז שמשאיר לי רק 3 ערבים בכל השבוע לאימון משקולות.

עקב אותו לו"ז וקשיים כלכליים, אני מתקשה לשמור על תזונה נכונה לפיתוח נכון של הגוף.

השגרה היא כלהלן:

3 אימונים בשבוע שלם הבנויים מאימון חזה ויד קדמית אימון אחד, כתפיים יד אחורית וגב באימון הבא.

כפיפות בטן כל אימון. סך הכל שעה כל אימון עם מנוחות של דקה. 2 תרגילים בממוצע לאיבר עם 3 סטים של 8 חזרות בכל תרגיל בהפרשים של דקה מסט לסט וקצת יותר מתרגיל לתרגיל.

הנ"ל מתבצע בעזרת 2 דאמבלים עם משקלים מתברגות בתנאי בית...

אני משתדל לאכול כמה שיותר מזון עם חלבונים ופחממות (חזה עוף, טונה וכו'), אבל זה לא עקבי ובעייתי מכיוון שהמזון חייב להיות נייד.. אין מצב ל3 ארוחות רציניות ומשביעות ביום, ותפריט לעליה במסה יוצא סיפור יקר מאוד בסוף כל חודש...

התוצאה היא שכבר מעל לשנה אני כמעט ולא עולה במשקלים, ירדתי במשקל של עצמי משמעותית, ופיזית לפי המראה אין מספיק מסה.

הפתרון שחשבתי עליו, הוא לקום שעה לפני ולהתאמן מוקדם בבןקר, כך אצליח לדחוף 4 אימונים בשבוע מלא. לצורך העניין להיעזר בכדורי קפאין לצורך האימון בלבד.

לקנות אבקת חלבון או גיינר ע"מ להשלים את התזונה הלקויה באופן נייד.

ולהלן ההתלבטות, חלק אומרים שהאימון שלי לא מספיק חזק, אני חייב חדר כושר, והכל יהיה לשווא. חשוב להבהיר כי אחרי כל אימון השרירים שעליהם עבדתי מותשים, ואין ביכולתי לעלות אפילו מתח אחד... הפחד הכי גדול שלי הוא להשמין.

אחרים חושבים שאני לא אוכל מספיק ולכן לא מצליח להתקדם..

אשמח לעצות מאנשים הבקיאים בתחום, האם הפתרון שלי לגיטימי ובכלל מה אוכל לעשות ע"מ להתפתח כראוי (אין לי כוונה להפוך לענק או משהו).

Honda civic EJ6

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם מתאמן בבית (דמבלים, צלחות וספסל).

התוכנית אימונים שלך לדעתי לא נכונה.

אני אישית לא הייתי מחלק את האימונים לפי השרירים שחילקת. אימון שלם רק לגב?

כמה תרגילים יש לך כבר לגב עם דמבלים?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כידוע זה תלוי בהרבה דברים.

תפרט יותר איזה תרגילים אתה עושה ועם איזה משקלים, לא נתת פרטים בכלל.

אני לדוגמה מתאמן 3 פעמים בשבוע, שעה ורבע משקולות ועוד 20 דקות אירובי בדרך כלל אופניים, אבל אני ממליץ להתאמן 4 פעמים בשבוע לפחות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הייתי פונה לישראלבודי שיבנו לך תפריט לפי הדרישות שלך,ובנוסף גם יבנו לך תוכנית אימונים.

אני רק התחלתי איתם וכבר אני מתחיל לראות תוצאות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצטער אם לא הייתי מובן בנק' מסוימות.

זה הולך ככה:

אימון 1:

חזה-

פרפר בשכיבה 3X8

לחיצת חזה בשכיבה 3X8

יד קידמית-

מתח 3X מקסימום

פטישים 3X8

מרפק אל שקע ברך 3X8

תוספות-

אמות 3X מקסימום

כפיפות בטן 3X מקסימום.

אימון 2:

כתפיים:

הרחקת כתפיים לצדדים 3X8

כפיפת כתף (לקדימה) 3X8

יד אחורית:

פשיטת מרפק בהטיית גו 3X8

פשיטת מרפק עם מש' יד (מאחורי הראש) 3X8

גב:

מתח 3X מקסימום

חתירה 3X8

תוספות:

טרפזים 3X8

כפיפות בטן 3X מקסימום

וכל זה מתבצע לסירוגין, 3 אימונים בשבוע. מנוחה של דקה מסט לסט וקצת יותר לתרגיל לתרגיל.

ישראלבודי זה קצת יותר בעייתי... אני לא אדם מובטל ועשיר שיש לו את כל הזמן והמזומן להתאמן לפי תפריט מסודר שיתן 120 גר' חלבון ביום עם 4 אימונים בשבוע בחדר כושר...

Honda civic EJ6

פורסם

גם אני לא,אבל הם בונים לך תוכנית לפי הצרכים שלך.

הם שואלים אותך אתה יכול ללכת 3 פעמים בשבוע? יותר? פחות?

מתי אתה קם? מתי אתה הולך לישון? מה אתה יכול לאכול ומה לא.

אני כרגע אוכל 130 גרם חלבון ביום רק עם 4 ארוחות קטנות יחסית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגדול אימון זה הגירוי.

הגדילה תלויה מאוד בשעות שינה ותזונה נכונה.

אתה אמור לאכול בין 5-6 ארוחות לא גדולות אבל מספקות ביום.

זה אומר כל ארוחה 30 גרם חלבון.

כמובן שזה בכלליות, יש הרבה הסברים בנוגע לאיך להתאים את הכמות פחמימות ןחלבון למשקל הגוף שלך בשביל לא לאכול יותר מדי ולהשמין.

תפריט למאסה ממש לא עסק יקר.

פורסם

בדיוק.

לפחות 4 ארוחות מסודרות ביום, לא גדולות, ואתה תראה ישר עליה במסה.

בלי זה אתה מבזבז את הזמן שלך.

כמובן שהייתי ממליץ על חדר כושר כי אימון בבית זה נחמד ולא יותר.

בינתיים יאללה עלי, תתפנק בסרטון מוטיבציה :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=AMXi-uwNGc0&feature=g-hist דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בדיוק.

AMXi-uwNGc0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועכשיו תתפנק בתמונה שממחישה למה עדיף לעלות לאט, מאוזן, מסודר ולהתמיד :lol::

arnold-body.jpg

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בדיוק.

http://www.youtube.com/watch?v=AMXi-uwNGc0&feature=g-hist דרך יוטיוב

דה-מוטיבציה אולי.

אני רואה דברים כאלה ומרים ידיים, ואני לא אחד כזה שנכנע מהר :lol:

בהצלחה איש!

תמתין גם לתשובתם של ohadohad ו gsi16v משהו כזה

8)
פורסם

בזמנו אחרי סרטון כזה הייתי רץ למכון לדחוק קצת כי הרגשתי רע עם עצמי...

יחסית לבן 65 הוא עדיין נראה קרנף רציני :!:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

^ תאכלס.. הסרטונים האלה הם קסם, גם לי עשו תמיד דחף לאימון.

ברסרקר - קח בחשבון שבהעלאת מסה יש מעט מאוד מקום להתפשרויות.

על מנת לעלות במסת השריר, יש לקיים מספר תנאים-

*לפחות 4 ארוחות מזינות, בעלות איזון חלבונים ופחמימות, ביום.

*שינה של לפחות 8 שעות ביממה - חשוב מאוד על מנת להשתקם ולבנות מסה.

*מנוחה של לפחות יום אחד לאחר אימון

*לפחות 3 אימונים בשבוע, בתצורת AB (או SS ודומיו).

אם אתה מוותר על אחד מהם, במיוחד השניים הראשונים - תוצאותיך נדונות לכשלון מראש.

אין מקום להתפשר על צריכת חומרים שבסופו של דבר הופכים לשריר. אין גם אפשרות לוותר על שינה שבבסיסה הגדילה.

על הראשון אתה יכול להתגבר בעזרת תוספי מזון - גיינרים, חלבונים למיניהם, אולי שייק חלבון, אולי טייק אווי של איזה חביתה או עוף צלוי בנוסח סיני על מצע ירקות מסולסלות. מה שרק עולה לך בראש. אבל אין מה לעשות, אתה חייב למצוא דרך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לאחרונה , אני הלכתי על כיוון אחר לחלוטין, החלטתי להתאמן אך ורק עם משקל גוף,

לא אוהב מכוני כושר , גדלתי כשחקן כדורסל וכיום גם רוכב אופניים (בשטח , רק בשטח) וכל סביבת המשקולות הזו נראית לי סטרילית מידי.

בחיפושי "גיליתי" (לשמחתי הגדולה) את חברי הBARSTARZZ מארה"ב , שהם סוג של תשובה מנומסת ומדריכה לכל אותם רוסים ואוקראינים שמבצעים Street Workout בחו"ל (וגם כי רוב העולם לא דובר רוסית) , כמו גם גילגול של הGhetto Workout שהיה נהוג לפני עשור או יותר בשכונות השחורות של ארה"ב .

יש לחבר'ה האלה (מניו-יורק במקור) ערוץ יו-טיוב נהדר עם הסברים על תרגילי כוח וגמישות, איך עושים כל דבר נכון ועל איזה קבוצת שרירים זה עובד, כמובן שכפי שנכתב מעלי קודם לכן חייבים (!!!) לנהל נכון את התזונה , אבל אם בלעשות "מתח" עסקינן - זו הדרך.

אנשי הBarstarzz הוציאו גם DVD להדרכה , מצויין, שמסביר בסבלנות ובשלבים מה לעשות כדי להתפתח ולהיות חזק יותר (וכתוצאה מהטירוף שחלקם עושים שם בסטים שלהם) ולהיראות טוב יותר מבחינה חיצונית.

אגב, בתוספות של הDVD יש גם התייחסות לארוחת בוקר (ותזונה) ומתכון לשייק בריא ..:wink:

אני ממליץ לכולם לצפות בזה .

הנה הכתובת לערוץ שלהם :

http://www.youtube.com/user/OfficialBarstarzz

וגם וידאו נחמד להדגמת תכלית ותכנית אימון - במקום שלכולנו "כואב" - הבטן :-P :

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה שתוסיף עוד אימון אתה כנראה רק תחמיר את המצב שבו אתה נמצא.

לגדול זה אומר לא רק להתאמן קשה והרבה ומגוון וכו'. חלק בלתי נפרד (ואפילו עיקרי) מזה זה תזונה וכמובן שינה.

אתה לא אוכל כמו שצריך? לא נמצא במאזן קלורי חיובי? אתה גם לא תעלה מסה. אין פה קסם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...