Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילומי ריגול בשטוטגארט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי שיטוט ממונע בשטוטגארט, בדרך למוזיאון מרצדס, עבר לידינו רכב מוסווה. בלי למצמץ לשניה, שלפתי את המצלמה והנצחתי אותו אה-לה צלם ריגול מקצועי.

למישהו יש רעיון מה הוא (או מה עומד להיות) הרכב הזה? חשבתי בהתחלה על מרצדס אבל הגריל אולי מרמז יותר על קרייזלר...

image142.jpg

image143.jpg

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. גם לדעתי זה ה-ML החדש שצפוי בקרוב מאוד. לקרייזלר אין רכבי שטח תחת שמה אלא תחת השם של חטיבת ג'יפ, ולמה שצילמת יש עיצוב שמזכיר מרצדס, לא כלים של ג'יפ.

פורסם

עדיין לא הבנתי; אם הם כל כך מעוניינים להסתיר את דמותו העתידית של הדגם למה להם להסתובב איתו ברחובות? ובנוסף אני בטוח שהם יכלו להסוותו טוב יותר, או אפילו לבנות לעצמם עיר קטנה לנסיעות מבחן מהסוג הזה בלי שאנשים יראו את הרכב, אני בטוח שלא חסר למרצדס אמצעים לבנות מסלולי נסיעות מבחן...

פורסם
עדיין לא הבנתי; אם הם כל כך מעוניינים להסתיר את דמותו העתידית של הדגם למה להם להסתובב איתו ברחובות? ובנוסף אני בטוח שהם יכלו להסוותו טוב יותר, או אפילו לבנות לעצמם עיר קטנה לנסיעות מבחן מהסוג הזה בלי שאנשים יראו את הרכב, אני בטוח שלא חסר למרצדס אמצעים לבנות מסלולי נסיעות מבחן...
כי צריך לבחון את הרכב בתנאים אמיתיים, ברחובות העיר, כביש, שטח וכו' אמיתיים שלא נבנו במיוחד, לבחון תחת אספלט משובש יחסית (אין הרבה מהסוג הזה בגרמניה).
פורסם
צלם הריגול Made In Israel הראשון!

תוך כדי שיטוט ממונע בשטוטגארט, בדרך למוזיאון מרצדס,

כי מרצדס מייצרת ובודקת דגמים חדשים בישראל, נכון?..

• תוכן חדש...