Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה ללא עור

yurime
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר לכתוב עור ולשים דמוי עור, זאת הונאה ואף חברה מכובדת לא תסתכן באלפי תביעות שבה הם יודעים מראש שהם יפסידו.

אם כתוב עור, זה עשוי מעור של חיה.

לא הייתי סומך על זה, הם יכולים טעון שזה "עור" תעשיתי.

ממתי החוק מונע מחברות גדולות לשקר ?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל אלה שלא מבינים את הבן אדם .

זה היה עוזר לכם להבין יותר טוב אם הוא היה כותב שהעור הוא עור כלב או חתול או עור אדם?

גם אם לא הרגו את הפרה רק בשביל זה, זה חלק מהרווח של אלה ששוחטים את הפרות לצורכי מאכל והוא קשור בד בד לאותה תעשיה.

ראיתי פעם סרטון שמתאר מה עובר על פרות שמובלות בהודו לשחיטה. מראה נורא.

אי נוחות מצפונית היא בהחלט עיקרון, ויש פה גם עיקרון של לא להחזיק בבעלותו מוצר כזה שנבע מהסבל של החיה.

אני מסכים שנעשתה טעות ומלכתחילה היה צריך לבדוק אם אפשר להזמין את הרכב ללא ציפוי עור, והסרת ציפוי העור עצמאית לאחר הקניה כבר לא משנה מבחינת צמצום התופעה.

פורסם

אבל הוא קנה כבר את ההגה מעור. הוא שילם כבר עבור חתיכת העור וזה לא שעכשיו הוא ימסור את זה למישהו שבלעדיו היה קונה חתיכת עור אחרת.

אם 100 איש קונים מעילי פרווה או 90 איש קונים מעילי פרווה ו-10 איש קונים מעילי פרווה ושורפים אותם בהפגנתיות זה אותו הדבר לתעשיית הפרווה. אם כבר כמה שיותר ישמידו יותר טוב כי זה מעלה את ערך השוק, כי יש פחות פריטים בשוק.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינה לוגית אתה צודק, אבל רגשית זה כנראה מפריע לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ראיתי פעם סרטון שמתאר מה עובר על פרות שמובלות בהודו לשחיטה. מראה נורא.

אני כבר רואה בעיה אחת בסרטון שראית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני כבר רואה בעיה אחת בסרטון שראית

זהו שבגלל שבהודו מותר לשחוט רק בקשמיר או משהו כזה, מובילים אותן בתת תנאים עד לשם.

פורסם

עור תעשייתי. ושלא תגידו שלא חרשתי בשביל לקבל אסמכתא לזה (מעבר לעובדה שמאוד לא סביר לשים הגה עור ברכב בקטגוריה הנ"ל) הלכתי ובדקתי. אז אני אומר שני דברים: האחד - אני לא צמחוני ואני לא מבין אותך, באמת, אפילו שניסיתי, ולא פעם. מה שכן, חשוב היה לי להגיע לאמת ולמרות שלא מדובר פה במסמך רשמי הנ"ל מתייחס לסוגיה הזאת: http://www.carpages.co.uk/suzuki/suzuki-splash-09-07-12.asp.

Leather trimmed - מושג שבו משתמשות היצרניות והיבואניות כדי להטעות את מי שרוצה עור אך להיות מוגנות. עור סינטתי בשמו המלא.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא מדוייק, לפי מה שאני קורא פה:

http://priuschat.com/threads/what-does-leather-trimmed-mean.33102/

זה עור מעורבב עם חומרים אחרים.

לדמוי עור יש שמות אחרים.artificial leather, leatherette, faux leather

מה שאני לא מבין זה מה ההבדל הגדול במחיר בין עור מלאכותי לעור רגיל שהם טורחים כל כך להטעות את הציבור ולהשתמש בעור מלאכותי כדי לחסוך כסף.

מניסיון שלי, דווקא להשיג מוצרים שהם לא עור כמו ארנקים, נעליים וחגורות קשה הרבה יותר והמחיר שלהם די זהה. ומוצרי העור לא יקרים.

פורסם
עור תעשייתי. ושלא תגידו שלא חרשתי בשביל לקבל אסמכתא לזה (מעבר לעובדה שמאוד לא סביר לשים הגה עור ברכב בקטגוריה הנ"ל) הלכתי ובדקתי. אז אני אומר שני דברים: האחד - אני לא צמחוני ואני לא מבין אותך, באמת, אפילו שניסיתי, ולא פעם. מה שכן, חשוב היה לי להגיע לאמת ולמרות שלא מדובר פה במסמך רשמי הנ"ל מתייחס לסוגיה הזאת: http://www.carpages.co.uk/suzuki/suzuki-splash-09-07-12.asp.

Leather trimmed - מושג שבו משתמשות היצרניות והיבואניות כדי להטעות את מי שרוצה עור אך להיות מוגנות. עור סינטתי בשמו המלא.

קראתי את השרשור ואני לא רואה כל התייחסות לעניין, תוכל לצטט עבורי בבקשה?

זה בערך כמו שיצרן ישים במוצר מרגרינה ויכתוב שזה מכיל חמאה.

שים לב שהחוק כ"כ קפדני שאפילו אסור לקרוא לעוגיות חמאה בשם הזה אם אין בהן חמאה, זו הסיבה שבד"כ כתוב עליהן "עוגיות בטעם חמאה".

אף יצרן (אלא אם מדובר ביצרן סיני של חיקוי ארנקים) לא יעיז לכתוב עור בלי שהמוצר אכן יהיה מעור של חיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

leather trim לא מעיד על כך שמדובר בעור מלאכותי. המילה trim מתייחסת לחלקי קישוט של הרכב. זה יכול להיות גם fabric trim עבור חלקים המצופים בד או wood veneer trim לחלקים המצופים פורניר עץ.

יש סוגים שונים של עורות טבעיים:

full grain - לא משמש לריפוד ברכב ולכן לא רלוונטי לדיון

top grain - עור טבעי שהטקסטורה שלו היא טבעית. זה עור יקר מאוד שאפשר למצוא במכוניות יוקרה.

corrected grain- הטקסטורה של העור "מתוקנת" בכבישה אשר מסתירה פגמים בעור. לעין בלתי מקצועית קשה להבחין בהבדל בינו לבין עור לא מעובד (כשהעור כבר גזור ומרופד). כאן עושים יצרנים רבים חיסכון בעלות המוצר.

split - שכבה פנימית של העור . בדרך כלל מודבקת על חומר מלאכותי כדי לספק לה חוזק.

מחלק זה מייצרים גם את הזמש suede

יש להניח כי חומר המוגדר על ידי היצרן leather מכיל רכיבים של עור חיה.

פורסם

קראתי את השרשור ואני לא יכול שלא להתייחס באמירה קיצונית להמחיש את הנקודה (מצטער מראש על התיאורים הקשים).

הבן-אדם קנה אוטו עם רכיב שעשוי מעור של חיה - תהליך שדוחה אותו ולכן הוא לא רוצה אותו ברכבו.

אתם אומרים שהחיה כבר נשחטה אז מה זה משנה...

אני אומר, גם בתקופות אפלות יותר בהיסטוריה שלנו ידעו להכין מוצרים כאלו ואחרים מחלקים של בני אדם (לרבות יהודים בזמן השואה). האנשים הללו כבר מתו ואפילו האנשים שעשו את המעשה הנורא מתו בעצמם. האם תרצו להחזיק בביתכם אהיל מנורה שעשוי מעור של בן-אדם, או שמיכה עם מילוי של שערות אדם?

כנראה שלא... וזה לא משנה שבזה שתזרקו אותם לפח לא מנעתם כלום, אתם פשוט לא תרצו שום קשר כזה או אחר עם הפריטים הללו. ולכן אני יכול לחלוטין להבין אדם שיתלוש עור חיה מההגה של רכבו ויזרוק אותו לפח, אפילו ישלם עוד כסף בשביל מוצר שנחשב בשוק נחות וזול ממנו, רק בכדי לא להיות במגע עם משהו שמציק לו מצפונית יום יום.

(גילוי נאות: אני אוכל בשר וקונה מוצרי עור אבל למרות זאת עדיין יכול להזדהות עם מישהו שלא)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
הסיפורים על מוצרים מבני אדם ע"י הנאצים הם אגדה אורבנית ללא כל אחיזה במציאות.

אתה טוען שלא עקרו שיני זהב? שלא שמרו טונות של שיער אנושי?

אתה כנראה לא היית במחנה השמדה מעולם... ואני מעדיף לא לשלוח לך את התמונות.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני מבין שאת המפלצת מבוכנוולד אתה לא מכיר.

הנה עדויות של ניצולים מבוכנוולד ולמרות שאהילים כאלה לא נמצאו מעולם, תרשה לי להאמין לעדויות שלהם ולא לנאצית מופרעת.

At least four separate witnesses for the prosecution testified that they had seen Ilse Koch choose tattooed prisoners, who were then killed, or had seen or been involved in the process of making human-skin lampshades from tattooed skin.[16] However, this charge was dropped by the prosecution when they could not prove lampshades or any other items were actually made from human skin.[

תחבר את זה עם העובדה שבבוכנוולד אכן פעל מפעל לייצור מוצרי עור (עפ"י טענות הנאצים מעורות של צאן) ואין לי כלל ספק שאכן היו כאלה אהילים.

בנוגע לסבונים, אין שום עוררין על כך שהנאצים ייצרו סבון מיהודים!

הויכוח הוא האם זה נעשה בצורה תעשייתית או נקודתית פה ושם.

הנה עדויות מעניינות של נאצי שעבד במעבדות בדנציג:

During the Nuremberg Trials, Sigmund Mazur, a laboratory assistant at the Danzig Anatomical Institute, testified that soap had been made from corpse fat at the camp, and claimed that 70 to 80 kg of fat collected from 40 bodies could produce more than 25 kg of soap, and that the finished soap was retained by Professor Rudolf Spanner. Eyewitnesses included British POWs who were part of the forced labor that constructed the camp, and Dr. Stanisław Byczkowski, head of the Department of Toxicology at the Gdańsk School of Medicine. Holocaust survivor Thomas Blatt, who investigated the subject, found little concrete documentation and no evidence of mass production of soap from human fat, but concluded that there was evidence of experimental soap making.[14] Danzig was the German name of the now-Polish city of Gdańsk.

בנוסף, הנה עדות של חייל סובייטי:

The specific story is part of a report titled "The Extermination of the Jews of Lvov" attributed to I. Herts and Naftali Nakht:

In another section of the Belzec camp was an enormous soap factory. The Germans picked out the fattest people, murdered them, and boiled them down for soap.

Artur [izrailevich] Rozenshtraukh - a bank clerk from Lvov, in whose words we relate this testimony - held this "Jewish soap" in his own hands.

The Gestapo thugs never denied the existence of a "production process" of this kind. Whenever they wanted to intimidate a Jew, they would say to him, "We'll make soap out of you."[13]

יש אפילו מתכון!:-(

The recipe given by Mazur read, "5 kilos of human fat are mixed with 10 liters of water and 500 or 1,000 grams of caustic soda. All this is boiled 2 or 3 hours and then cooled. The soap floats to the surface while the water and other sediment remain at the bottom. A bit of salt and soda is added to this mixture. Then fresh water is added and the mixture again boiled 2 or 3 hours. After having cooled, the soap is poured into molds."[4]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...