Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התייעצות לגבי) טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לקבל חוות דעת מנסיונכם לגבי הדילמה שיש לי .

לפני שנתיים בדיוק רכשתי דרך אלבר יונדאי I20 מהשכרה ששירתה אותי נאמנה עד היום .

חצי מעלות הרכב שילמתי מזומן וחצי במימון דרך פמה (הלוואת בלון) שכל חודש שילמתי רק 99 ש"ח.

עכשיו אחרי שנתיים אני צריך להחליט אם אני משלם את יתרת המימון שזה 35000 ש"ח או עושה טרייד אין לאוטו וממשיך שוב את שיטת המימון לעוד שנתיים.

הייתי היום באלבר ואפשר לומר שדיי שחטו אותי ובקושי נתנו לי מחיר על האוטו שלי ועוד רוצים שאני אוסיף כסף וגם אשאר עם המימון .

לדוגמא בשביל שברולט קרוז 2009 הם רוצים שאני אתן את האוטו שלי + 17000 מזומן+להשאיר את ההלוואה של 35000 ש"ח , שזה יוצא מחיר הזוי כאילו קנו את האוטו שלי

במחיר אפסי.

לכן מה הייתם מציעים שאני אשלם לפמה את היתרה של 35000 ש"ח ואסגור את ההלוואה ואז אשאיר את האוטו אצלי או אמכור אותו בשלב יותר מאוחר כפרטי או אבצע שוב טרייד אין .

האוטו שלי אגב עשה 90000 קילומטר.

תודה רבה

פורסם

לדעתי כדאי לך לסגור את ההלוואה ולהמשיך עם הרכב לכמה שנים טובות (כמה שיותר).

הרי כשאתה בא בלי כסף לעסקה כזאת אז "מטפלים" בך במסירות מכל הכיוונים:

1. אתה משלם כמעט מחירון על רכב שצריך לרכוש כ 15-35% מתחת למחירון (תלוי במצבו ובקילומטראג')

2. אתה משלם לחברת פאמה ריבית + הצמדה על כל סכום ההלוואה כשריבית בנקאית הייתה מסתכמת בכ 7% בתנאי השוק.

3. הרכב משועבד וכשתרצה למכור לפני הזמן, בד"כ יהיה לך "קנס יציאה" בצורת הפרשי ההצמדה והריבית שהם היו צריכים לקבל עד תום העסקה או משהו דומה.

4. לאחר שנתיים חזרת כלעומת שבאת: רוצה אוטו חדש, שוב אין לך כסף, ואתה מחפש הרפתקאות.

אם מלכתחילה היית לוקח את הכסף מהבנק (משלם כ7% ריבית) ובא לרכוש את הרכב מאלבר במזומן, רק בכוח המיקוח שלך כבר היית מוריד להם ממחיר הקניה את כל עלות המימון ששילמת לבנק + עוד סכום נכבד. הרכב שלך ללא שום התחייבויות ואתה יכול למכור מתי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה.

אז עכשיו עדיף לך לשלם את ה 35 אלף, להחזיק את הרכב לעוד הרבה שנים ולהנות ממנו (מכונית טובה בסה"כ) ובהנחה שאתה עם נסועה ממוצעת, גם הקילומטראג' יתאזן עם השנים.

אם בא לך קצת להתחדש - תרכיב לאוטו ריפודים חדשים ואולי חישוקי מגנזיום :-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חייך, אכלת אותה. זו ה"שיטה" בכל החברות.

הם בכוונה מנסים לפתות אותך לתת להם את הרכב במתנה כי הם יודעות שאין לך את ה-30K ש"ח להוסיף כדי לקנות את הרכב.

לכן להבא תדאג לא להכנס לעסקאות שבהם אתה תלוי בחסדי החברה בעוד X שנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...