Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב סופר מיני - איפה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לשכור סופר מיני חסכוני לטיול בצפון של שישי שבת,

באיזו סוכנות מומלץ לעשות זאת (מבחינת מחיר, שירות וכו') באזור ת"א?

מהי בערך העלות (ואיך עובד עניין הדלק, מקבלים מיכל מלא וצריך להחזיר?) האם אפשר להחזיר את הרכב במוצ"ש,

או שאוכל רק להחזיר בראשון בבוקר כך שיחייבו אותי על יום נוסף?

תודה!

פורסם

דלק - לוקח מלא מחזיר מלא.

לגבי החזרה במוצ"ש - לא כל הסוכנויות פתוחות במוצ"ש.

סניף נתב"ג בד"כ פתוח 24/7 אבל לא בטוח שיתנו לך להחזיר בסניף אחר מזה שלקחת.

בנוסף - מתי אתה לוקח את הרכב? בשישי בבוקר? אז גם מוצ"ש זה יותר מ24 שעות.

שורה תחתונה - שאל את כל השאלות האלו בחברת ההשכרה.

אגב לפעמים יש גם מגבלת ק"מ יומית, כך שיכול להיות שלשלם על יומיים כשנסעת 400 ק"מ יהיה לא רחוק מלשלם על יום אחד+200 ק"מ חריגה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכוונה היא להשכרה ליומיים כיוון שהיציאה היא בשישי בבוקר והחזרה בשבת בערב,

השאלה היא האם אחוייב על שלושה ימים.

בכל זאת, האם יש חברות השכרה שמומלצות יותר וכאלו שמומלצות פחות?

פורסם

לידיעה כללית, אתה יכול לעשות גם בלי ביטוח לשבת , מרגע כניסת שבת עד רגע צאת השבת, אבל זה עניין פעוט של שקלים, עדיף לך גם לעצמך להחזיר בראשון, שתנוח אחרי הטיול

פורסם

אם אתה לוקח את הרכב, למשל, בשישי ב9:00 בבוקר, אז כל עוד אתה מחזיר עד ראשון ב9:00 בבוקר אז זה יומיים (48 שעות)

אם תחזיר בראשון בצהריים כבר יחייבו אותך על היום השלישי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הכוונה היא להשכרה ליומיים כיוון שהיציאה היא בשישי בבוקר והחזרה בשבת בערב,

השאלה היא האם אחוייב על שלושה ימים.

בכל זאת, האם יש חברות השכרה שמומלצות יותר וכאלו שמומלצות פחות?

לרוב החברות יש "דילים" בדיוק כאלו - השכרה משישי בבוקר עד לראשון בבוקר. המחיר בדרך כלל סביב 200-300 ש"ח, תלוי בעונה. אני לא יודע איזה טיול אתה מתכנן אבל קח בחשבון שאם אתה מקבל את הרכב ביום שישי בשעה 9, עד שתחזור הביתה, תאסוף את החברה, תעמיס את הציוד ותצא לדרך - לא יהיה לפני 12. עד שתגיע לצפון, כנראה שיהיה כבר חושך (מחשיך מוקדם עכשיו, שעון חורף). בקיצור, אם אתה רוצה לנצל את יום שישי כמו שצריך כדאי שתיקח את הרכב ביום חמישי בערב.

לגבי חברות מומלצות - לי יש ניסיון טוב עם אוויס, הרץ ואלדן. צור קשר עם הנציגים שלהם כאן באתר, בקש שיחזרו אליך עם פרטים לגבי השכרה של רכב לסופ"ש ובדוק באיזה חברה המחיר טוב יותר והגבלת הקילומטראז' גבוהה יותר. בחר את החברה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני גם בדקתי מחירים לסופ"ש הקרוב, אבל באזור באר שבע. עושה רושם שאלדן הם הכי זולים - כ-250 ש"ח ל48 שעות בסופ"ש לשברולט ספארק ידנית (או רכב דומה). גם מבחינת הגבלת הקילומטרים הם "מנצחים" - עד 250 ק"מ ליום.

יש גם את קל אוטו עם המבצע של רכב אוטומטי קטן לסופ"ש (48 שעות) ב200 ש"ח, אבל אצלם ההגבלה היא ל200 ק"מ ביום.

פורסם

היי,

יש לנו מבצעי סוף שבוע שנקראים קוויקי,

המחיר לרכב מקבוצה B הוא:

מיום ה' עד א' בבוקר –

900 ק"מ הגבלה ומע"מ:

קב' B – 383 ₪ כולל מע"מ

מיום ו' עד א' בבוקר:

500 ק"מ הגבלה ומע"מ:

ב' B – 255 ₪ כולל מע"מ

אם מעניין אותך מוזמן לפנות אלי בפרטי,

גיל מאוויס

פורסם

אני השכרתי רכב משלמה סיקסט בסופש האחרון (משישי ב10 בבוקר עד ראשון ב 11 בבוקר) והיתה לי חווית השכרה נפלאה! נתנו לי רכב שרציתי ובמקרה זה זאת היתה אופל קורסה אוטומטית, קיבלתי רכב עם פול טנק והחזרתי עם פול טנק והסוכן בסניף נתניה היה כל כך נחמד ומקצועי ואפילו ויתר לי על חריגה של 15 קילומטר ועשה לי הנחה בעוד איזה משו.. סהכ התענוג עלה 282שח ואני בטוח אשכיר שם גם בפעם הבאה :) ממליץ בחום!

• תוכן חדש...