Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני משתמש חדש כמו שאתם בטח רואים, רק עכשיו נרשמתי... ומשיטוט קל כאן נראה שיש כאן אחלה קהילה, מקווה להשתלב ;-)

בכל אופן, בבעלותי פיאט פונטו 95', ולצערי לא בדלתות הקדמיות ולא באחוריות יש מקום לרמקולים מכל סוג שהם.

מקדימה על הדש יש אולי מקום ל-4' אבל אני לא סגור על זה, וגם ככה המיקום מפגר.

יש מאחורה מגש שנורא לא בעייתי לחתוך אותו למידות הרצויות ולעשות שם בנייה עצמית לרמקולים מכל סוג שהם ומכל גודל, אבל הבעיה היחידה היא שאם הבנתי נכון מקריאה נרחבת כאן בפורום - רמקולים אחוריים בד"כ מיועדים רק להשלמת סאונד ולא מומלץ שהם יעבדו עצמאית.

אז בטוטל - כמה נוראי זה אם אני אעבוד עם מערכת איכותית (כמובן מגבר, סאב, זוג קומפוננטים) אבל שהקומפוננטים ישארו מאחורה על המדף (טוויטר כמובן מקדימה)?

פורסם

השאלה עד כמה אסטטי אתה רוצה שזה יהיה ,

ולא לשים סתם טבעות הגבהה שיראו מכוער ,מבחינת שמע זה יהיה הרבה יותר טוב מאשר ״4 בדשבורד.

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

אני גם הפתח היה ל6.5 פשוט חתכתי חתיכה מהדלת עשיתי טבעת עץ עבה מאוד עשיתי איטום והתוצאה פשוט נפלאה :-)

פורסם
ברור שלא בעיה, אבל השאלה לי היא כמה זה גורע מחווית השמע הכללית?

תלוי איזה רמקול אתה מתכוון להכניס שם ,אבל עדיין בניה בדלתות תיתן את האיכות הכי טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן יש בזה משהו אבל תלוי איזה רמקול אתה מתכוון להשים שם

איכות=איטום

• תוכן חדש...