Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החיפושית נתקעה על כביש מספר 1 ליד שער הגיא. אמנם הגרר הגיע תוך שעה וחצי זמן סביר בהחלט. אבל אז התחיל הסיוט. שאלתי את נהג הגרר עם יש לו קרשים (כשמרימים חיפושית לגרר חובה קרשים אחרת בהרמה כל החלק האחורי מגרד את הרצפה) אמר אין לי. אמרתי לו אולי נביא קרשים פה שזרוקים בצידי הדרך התחיל לצעוק ״ עזוב אני אין לי סבלנות, ככה אני , רוצה אני מרים וגורר ככה לא רוצה אני הולך״ מכיוון שמדובר בכביש מהיר ושבת בבוקר ולא רציתי להוציא כסף על גרר פרטי לא הייתה ברירה והסכמתי. הוא הרים את הרכב תוך שהאגזוז מגרד את הרצפה. הגרר נסע ואני אחריו עם רכב אחר . עברנו את מחלף שער הגיא , לכיוון ירושלים(צריך לגרור את הרכב לפתח תקווה, ולהסתובב אפשר רק במחלף הבא) פתאם הגרריסט חתך שמאלה ועשה פרסה מסוכנת במעבר רכבי חירום (מדובר על כביש 1).. כמובן שאני המשכתי הלאה עד המחלף הבא כי לא רציתי לעבור על החוק. הגענו למוסך בפתח תקווה , הגרריסט הוריד את הרכב תוך שהאגזוז והחלק האחורי מגרדים את הכביש ברעש נורא. בקיצור גרר זברה רצוי להתרחק !! (רק הבעיה שהם היחידים שנותנים שירותי מנוי גרר לרכבי אספנות , שגריר מסרבים וחבל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

התופעה של גירוד יציאות האגזוז בחיפושית בזמן העמסה ופריקה ידועה. ניתן למנוע אותה ע"י כך שכשמעלים את

הרכב מחזיקים עם סמרטוט את 2 יציאות האגזוז ומושכים אותם מעלה 5 ס"מ.. כנ"ל בירידה בזהירות יתרה.

פורסם

מזלו של הגרר שלא גרם תאונה ב"קבר השייך" . מקום אסור ומסוכן מאד לחציה ונגרמו שם תאונות קטלניות בשני הכיוונים. בניידות מתנ"א אנחנו מחמירים עם עצמנו ולא עוברים עד כמה שאפשר שם כי אין שדה ראיה , לא לניידת הממתינה ב"עצור" ולא לנוסעים על כביש 1.

אם היה נתפס היה מועמד לדין על עבירות גרימת סיכון חמור. לא רק על אי ציות לתמרור. גם לאמבולנס/מכבי אש/למשאית מע"ץ אסור לעבור שם אם הם לא בדרך לחילוץ נפגעים.

פורסם

אם אינני טועה הגרריסטים של "זברה" הם קבלנים, ולכן תלונה למרכז שלהם עשויה להיות אפקטיבית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל להגיש תלונה.

המוסך שאתה מטפל בו עובד עם גרריסט בשם עמיחי, גרר לי פעם אחת ועשה עבודה מאוד מקצועית: גרר ארוך, רוורס קשה בהעמסה ורוורס קשה מאוד בפריקה, עשה הכל ברוגע, על הדרך לקח אותי טרמפ עם הקטנוע על הגרר (יעני עוד גרירה חינם).

פעם הבאה תשאל אותם אם הוא פנוי. לפעמים שווה לשים כמה שקלים ולא לשלם על אגזוז חדש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גרר זברה גוררים לי באופן שוטף את הרכבים השירות מצויין ואפילו אדיב .

כנראה נפלת על גרריסט חפר ולא מקצועי או ממורמר ולא חסר כאלה לא דרך זברה גרר לי גרריסט רכב קטן מאשקלון לרמת גן בהרמה מלאה ובהורדת הרכב הפיל אותו בגלל שפספס את המסילות ובשיא החוצפה דרש עוד כסף בגלל המרחק

אז לא חסרים חפרים

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

גם לי זברה גררו את הרכב בידיוק לפני חודשיים והשרות היה יותר ממצויין.

נתקעתי בקריות בשישי בערב עם הרכב השני שלי שהוא לא אספנות ותוך עשרים דקות

הגרר הגיע ולקח אותי ואת החברה שלי הביתה, למרות שהיה צריך לחלץ עוד רכב ולא היה לו

מקום לשניים.

לפי דעתי נפלת על נהג חסר סבלנות ומקצועיות. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זברה שרותי דרך – לעולם לא!

יש לי מנוי גרירה בזברה. כשהיתי צריך גרירה, לא קיבלתי שירות מנימוקים "מכובדים": פקיד לא רשם נכון מיקום התקלה, פקידה לא רשמה טלפון שלי (למה? הרי יש כבר במערכת), זמן קשה וחסר נהגים, עומס בדרכים (לקרת השעה 22:00 בנתניה). רשלנות, שקרים, חוצפה.

זיכוי? פיצוי? זה לא אמריקה. רק קיבלתי טיפ חשוב מניגת שירות לקוחות זברה:

"אתה רוצה לשלם רק מנוי ולקבל גרר? אין כזה דבר! רוצה גרר – תתקשר לגורר פרטי!"

תודה, כך אעשה. מלבינים את החיים, מסירים פסים מזברה!

• תוכן חדש...