Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון שיפורים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העניינים חבר'ה?

שאלה כללית:

כמה מערך השיפורים אפשר לבקש בזמן מחירת רכב?

בלי קשר לערך הרכב

כל תשובה תתקבל בברכה

בתודה מראש!!!

(אני לא מדבר על טסות ועל סופית של אגזוז)

פורסם

לפי דעתי זה נושא שנתון לוויכוח מפני שיש שיפורים שמוצדק לדרוש עליהם את המחיר המלא

שבעל הרכב שילם ויש כאלה שהערך שלהם יורד

לדוגמה: פילטר אוויר פתוח או טורבו, שניהם תוספות נפוצות וקשה לדעת מתי הם הורכבו

ובני כמה הם, ואם הם נקנו חדשים מהחנות או שהם עברו כמה ידיים לפני בייחוד פילטר אוויר

למרות שהטורבו הוא חלק רגיש יותר וכך גם יקר יותר ולכן הערך שלו יורד ככל שעובר הזמן.

או שיש שיפורים שהוגן לדרוש מחיר מלא: תוכנת ניהול למנוע (ציפ') למשל ערכה לא יורד מפני שאין

לה בלאי, או מחשב לניהול מנוע אם הוחלף ויש קבלות עליו גם הוא אינו מבין החלקים שסובלים מבלאי

ולכן הוגן לבקש על שניהם מחיר מלא.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

זה לא רשימת מכולת, שאתה עושה סה"כ של מוצרים בודדים.

האוטו נמכר שלם, כולל הכל. אין תמחור לפי סעיפים.

אין מחירון מחייב.

תבקש כמה שתרצה, אם תמצא מישהו שישלם את זה - תמכור.

אם לא - תבין שאתה צריך לרדת במחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שיפורים דינם כתספות - קונה עם חוש עסקי יגיד לך "תפרק אני רוצה את האוטו, לא מעניין אותי שיש שם שיפורים".

לכשיתאפשר שיפור האודי שלי עם תוכנת ניהול מנוע חדשה - אני רוכש כזו בדיעה מוחלטת שאני לא אקבל את הכסף במכירה...

כמובן שאם הקונה מתעסק בשיפורים ואתה יודע שהוא גם ירצה לשפר - יש סיכוי טוב שתוכל להוציא ממנו חלק מההשקעה.

אגב - אצלי באודי התוספות שהגיעו עם הרכב רשומות ברשיון כרמת גימור ונכנסות למכירון (יש סעיף עליהן במחירון לוי יצחק), זו התוספת היחידה שאני יודע בוודאות שאני אקבל עליה משהו...

פורסם

לדעתי (ואני כותב לדעתי מכיוון שאין כאן אמת מוחלטת) בהנחה והרכב שלך כסטנדרטי נמכר באזור המחירון (נניח), ראוי לבקש כחצי ממחיר התוספות כחדשות בהנחה והן יעילות כחדשות. כלומר - באם התקנת נניח מערכת בלימה משופרת לפני כ-10000 ק"מ, תוכל לבקש כחצי ממחירה כחדשה (זאת אם שמרת את הקבלות על הקנייה) בנוסף למחירון. אם הרכב שעליו מדובר נמכר לא במחירון (למשל 205GTI) אז כל זה לא תקף וכמו שרז כתב - צריך לבקש מחיר כולל לרכב בלי להתעסק בזוטות כמו השיפורים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שיפורים דינם כתספות - קונה עם חוש עסקי יגיד לך "תפרק אני רוצה את האוטו, לא מעניין אותי שיש שם שיפורים".

מוכר עם חוש עסקי יוריד אותם וימכור אותם בהרבה יותר ממה שאני יקבל מהקונה.

לכשיתאפשר שיפור האודי שלי עם תוכנת ניהול מנוע חדשה - אני רוכש כזו בדיעה מוחלטת שאני לא אקבל את הכסף במכירה...

שיפורים כגון צ'יפ או פילטר פתוח כמובן שלא ישלמו לך עליהם אבל שיפורים ריצינים צריך לדרוש עבורם תשלום.

כמובן שאם הקונה מתעסק בשיפורים ואתה יודע שהוא גם ירצה לשפר - יש סיכוי טוב שתוכל להוציא ממנו חלק מההשקעה.

אגב - אצלי באודי התוספות שהגיעו עם הרכב רשומות ברשיון כרמת גימור ונכנסות למכירון (יש סעיף עליהן במחירון לוי יצחק), זו התוספת היחידה שאני יודע בוודאות שאני אקבל עליה משהו...

זה כמו למכור למישהו את האוטו עם מערכת סטריאו - אם היא פשוטה וסטנדרטית אז מן הראוי להשאיר אותה ולא לדרוש עליה תשלום נוסף. אם היא מערכת ב20000 ש"ח והקונה רוצה אותה שישלם !

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...