Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש קבל 1000F 16v?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול שבק מסך המחשב של סמסונג חיים, אין לי ממש מה להפסיד אז פירקתי אותו וחיפשתי קבלים נפוחים. מצאתי חשוד אחד, יש מישהו מהמרכז (רמת גן, תל אביב, גבעתיים) שיש לו בשלף קבל כזה?

תודה,

uploadfromtaptalk1349687903790.jpg

uploadfromtaptalk1349687926868.jpg

uploadfromtaptalk1349687938834.jpg

פורסם

1000 מיקרו פאראד. יש שם מיו קטנה.

אגב, איך עושה חתול מחליק בשיפוע? מיו מיו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
1000 מיקרו פאראד. יש שם מיו קטנה.

אגב, איך עושה חתול מחליק בשיפוע? מיו מיו.

אחת מבדיחות החנונים המוצלחות ששמעתי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אהלן,

אתמול שבק מסך המחשב של סמסונג חיים, אין לי ממש מה להפסיד אז פירקתי אותו וחיפשתי קבלים נפוחים. מצאתי חשוד אחד, יש מישהו מהמרכז (רמת גן, תל אביב, גבעתיים) שיש לו בשלף קבל כזה?

תודה,

אם במהלך השעה הקרובה תוכל להגיע לרמת-גן אז תקבל ממני קבל של 1000 מיקרו' למתח של 35 וולט.

המידות הפיזיות קצת יותר גדולות מקבל למתח עבודה של 16 וולט.

שלח לי מספר טלפון בפרטי לתיאום המסירה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ההמלצה שלי הי להחליף את כל הקבלים האלקטרוליטים.

אם אחד כבר הלך סימן שאחרים בדרך.

כמו כן יתכן ויש קבלים יבשים ללא סימני נפיחה (בעיקר הערכים הקטנים) ולא ניתן לדעת מה מקור התקלה ללא החלפתם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב, זה היה longshot אבל זה עבד! המסך חזר לעבוד אחרי החלפת הקבל שקיבלתי ממרק10.

שוב תודה רבה למרק10 שעזר לי ולכולם. אני מתאר לעצמי שבקרוב המסך ישבוק חיים, נראה כמה זמן הוא עוד יחזיק.

uploadfromtaptalk1349699756177.jpg

פורסם

יפה לך :-)

אני לא רואה סיבה שהמסך ישבוק חיים בקרוב שוב פעם.

בשביל זה תרמתי לך 2 קבלים אלקטרוליטים :-).

במקרה הגרוע תוכל להחליף את כול הקבלים בעלות של 10-15 שקלים במקום להחליף מסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

זו תקלה שחוזרת בהרבה מסכים. הרבה פעמים, לפני שהמסך שובק חיים, הוא יפיק צפצוף מעצבן בתדר גבוה.

אם אתם רוצים לתקן את המסך ולא יודעים אילו קבלים אתם צריכים, אפשר לחפש ב-ebay קיט תיקון למסך הספציפי שלכם ושם יהיה רשום את ערכי הקבלים שיש להחליף - הנה דוגמה רנדומלית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

קבלי 1000uF 16V הם קבלים מאוד מאוד מאוד נפוצים בספקי-כח של מסכי טלויזיה.

לפני שנה היתה לי בעיה דומה במסך 19" (בשירשור הזה) והחלפתי שם מספרי קבלים שפתרו את הבעיה.

בטלויזיה של אחי, שגודלה 37", החלפתי בשבוע שעבר 2 קבלים כאלה שגרמו לרעש טורדני (מעין זימזום\ציפצוף) אך הבעיה במסך לא נפתרה (המסך היה נדלק, ואחרי כמה שניות כבה האור האחורי). הבעיה של הרעש הטורדני נעלמה לאחר החלפת בקבלים. בכל מקרה, טכנאי טלויזיות קבע שה-BACKLIGHT INVERTER הלך לעולמו (מדובר בכרטיס שלם, לא רכיב ספציפי).

עלות התיקון המשעורת היתה כ 550 ש"ח, ולבסוף הזמנו את החלק מ EBAY ב 150 שח כולל משלוח. החלק בדרך.

אם אתה צריך עוד קבלים (נשארו לי עוד כמה של 1000uF 25V), דבר איתי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...