Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פרטים על המגבר הזה כי לא כתוב עליו שום דבר. הוא 4 יציאות וכתוב עליו V12

הוא בצבע כסף.אין לי מצלמה אז אני לא יכול להעלות תמונה

פורסם

יש ברשותי אחד, לגבי ההצהרות שלו אם זיכרוני אינו מטעה אותי הן 50 כפול 4

לגבי גישור, 200 בגישור ב4 אוהם.

דרך אגב,לפי ניסיון אישי שלי איתו, ולפי השוואות עם הגברות שונות

לפי דעתי הגישור שלו באמת עומד על משהו כמו 200-220, (הערכה

אך ההצהרה של כל יציאה בנפרד לפי דעתי היא UNDERRATED, היתי אומר שהוא לפחות 70 אר אמ אס ליציאה

אבל שוב, זה רק מניסיון שלי עם השוואות, לא נתוני מעבדה ולא הצהרות..

אה עוד משהו, הוא מאוד רגיש לכוח שהוא מקבל, משמע אם יש לך נפילת מתח, הוא יפיק הרבה פחות כוח

ההבדלים בין 14 וולט ל12 וולט הם עצומים.(מבחינת הספק)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק דיברו על המגבר הזה לא מזמן ואמרו שאין דגם כזה ושזה זיוף ויש דגם שהוא 540 לא 504....

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אין לי ניסיון עם הסאב, אז אין לי מושג כמה כוח הוא צריך בשביל לעבוד כמו שצריך

הרצתי איתו את הסאבים שלי של זוג 305, עבדו יופי... אך כמובן שלא קיבלו את מלוא הכוח שלהם

הם יכולים לקבל כימעט 400 אני מאמין.

דרך אגב, המגבר הזה יכול לרדת ל1.3 אוהם סטראו, זה מה שהוא עושה כרגע אצלי... (זמנית עד שאני יביא מגבר חדש)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ניאו, כניראה מי שדיבר עליו לא מבין הרבה אם טען שאין דגם כזה

הדגם אומנם לא נפוץ

אך הוא אמיתי וקיים, תשלח תמונה של המגבר לאלפיין העולמית והם יאשרו את זה, זה מה שאני עשיתי

דרך אגב, אכן יש דגם בשם 540, לכן אנשים הסיקו שכניראה 504 זה זיוף... מדובר בדגם ישן יותר.

ה540 חדש...

ROEI כמובן שכתוב לך על המגבר ALPINE MRV-F504

נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה הכל.

המגבר אמיתי מחברת אלפיין, יורד ל1.3 אוהם בסטראו

תהנה

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בזמנו התייעצתי איתך בנושא אם אני לא טועה.

הוא מפעיל שני מידים של 4 אוהם, במקביל.

שהם ביחד במקביל עם קומפוננט, שמפעיל מיד של 4 אוהם, וטוויטר של 4 אוהם.

לפי החישוב שנתת לי בזמנו, אם אני לא טועה.. הגענו ל1.3 אוהם (DC)

ואז אמרת שזה לא מה שקובע את ההתנגדות אבל זה נותן תמונת מצב

ובדקתי עם רב מודד את ההתנגדות בזמן עבודה

קיבלת 1.0 פחות או יותר.

משהו בחישוב לקוי?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שני התנגדויות זהות = (x1*x2) /(x1*x2) זה השיקלול של שניים זהות, אני טועה?

התנגדויות לא זהות= (x1*x2) / (x1 + x2) זה חישוב של שני התנגדויות לא זהות, אני טועה?

עשיתי חיפוש בפורום לגבי מה שהיה בעבר, לא מצאתי משהו מיוחד את האמת, גם לא בחיפוש של העכבה..

איפה הטעות שלי?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

התנגדות הDC תהיה קרובה להתנגדות הנומינלית של הרמקול אבל תמיד מתחת. זה אומר שאם יש לך התנגדות DC של 1.3 בפועל ההתנגדות הנומינלית קרובה יותר ל2 אוהם.

ציטוט של אריאל אריאלי:

כאשר רוצים למצוא את האימפדנס שהמגבר רואה השיטה היא חיבור נגד קטן ביותר בטור עם מעגל הזרם של מוצא המגבר לרמקול ומדידת המתח עליו (כידוע, המתח המתפתח על גבי הנגד הוא מכפלת הזרם בהתנגדות - חוק אוהם) ויחד עם זאת מדידת מתח מוצא המגבר. חלוקת מתח המוצא בזרם הנמדד נותנת לנו את עכבת הרמקול השקולה בכל תדר ותדר.

הגראף שהובא קודם מראה בבירור כי לרמקול המדובר ישנה תדירות תהודה מכנית באיזור החמישים הרץ מה שגורם לצריכת זרם קטנה ביותר באותה תדירות והמשמעות היא כי באותה תדירות האימפדנס של הרמקול גבוה ביותר. אם המדידה תעשה ע"י "מד אימפדנסים" לא תתקבל עליה באימפדנס באותן תדירויות.

באותו הגראף, אפשר לראות גם כי באזור ה-1 קילוהרץ ישנה עליה נוספת באימפדנס. עליה זו נובעת מהעובדה כי לסליל הרמקול ישנו, חוץ מתגיבות השראית גם קיבול פרזיטי. שני אלו ביחד מכניסים את הסליל לתדירות תהודה חשמלית הגורמת לעלית האימפדנס.

וכדי לסבך עוד את העניינים, יש להוסיף לכל הנ"ל גם את התנהגות הרכיבים הריאקטיביים של הקרוס-אובר.....

בקיצור, החיים לא כל כך פשוטים...

• תוכן חדש...