Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי המואבי באמת סנדל חלש מהקלאסיק, אבל נראה לי שגם סנדל סיני משופרסל מחזיק על הרגל יותר מחודש לפני שהוא משאיר את הסולייה מאחוריו.

אני לא איש קטן במיוחד ודווקא מצאתי שהמאסיביות של הצ'אקו טובה לי. הסנדל לא התעוות או שינה צורה תחת משקלי וגם הפלטפוס הנהדר שסבא הוריש לי לא מפריע כמו בשורש. חוץ מהתאמת הסנדל לא התעסקתי יותר עם הרצועות ולצ'אקו יש יתרון בטיולי מים שהסנדל לא נפתח כמו הסקוצ' של שורש או כל יצרן אחר.

איתמר.

צודק בהחלט! בושה שהם ממשיכים להוציא את הדגם הזה. אבל זה שאלפא ארנה יצא רכב חרא זה לא אומר שכל אלפא חרא...

אני לא גבוה במיוחד ורזה. עם הצ'אקו אני נראה ומרגיש כמו ליצן. גם לשורש יש (סוג של) פטנט להימנע מפתיחת סקוצ'. עובד? לא ב-100%.

אפשר להגיד שהצ'אקו הם ג'ולייטה, והשורש הם לאון... :wink:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה קיץ שני שעברתי עם שורש Crosser. שימוש כל יום כמעט, כולל שטח אינטנסיבי. מוכנות לקיץ נוסף במצב מעולה.

צ'אקו נראות לי מוגשמות מדי, ואני שומע יותר מדי תלונות על עמידותן. טבע היו לי פעם, לא קונה יותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

טרוצנצו', תודה על הקישור.

יש כאן מילכוד, הסנדלים נמכרים בטירת הכרמל.

אפשר לנסוע, בגלל מחיר הדלק זה הופך לא כדאי.

אפשר ללכת ברגל, אך אין לי סנדלי שורש, אז אין עם מה ללכת.

דילמת הסנדל.

פורסם
טרוצנצו', תודה על הקישור.

יש כאן מילכוד, הסנדלים נמכרים בטירת הכרמל.

אפשר לנסוע, בגלל מחיר הדלק זה הופך לא כדאי.

אפשר ללכת ברגל, אך אין לי סנדלי שורש, אז אין עם מה ללכת.

דילמת הסנדל.

אתן לך סנדל משומש :).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני קניתי לפני כשנה סנדלי LIZARD מדגם Creek II. אני מרוצה מהן מבחינת נוחיות. לא עברו יותר מידיי בשביל לבדוק עמידות.

סנדל לשימוש יומיומי, לטיולים ולטרקים סנדל עמיד למים המשלב מדרס בטכנולוגית ADS, אנטומי, אנטי בקטריאלי, אוורירי, דוחה מים ונוח במיוחד עם תעלות לניקוז המים \ זיעה, כך שאין החלקה של הרגל בתוך הסנדל גם כאשר הרגל מזיעה במיוחד או אפילו בתוך המים.

הסנדל הקל מבין המתחרים! רק 520 גרם לזוג!

סוליה: Vibram® Tokyo– גומי לא מכתים - סולית Vibram הינה הסוליה המתקדמת בעולם ומתאפיינת באחיזה איכותית של הקרקע, נוחות משופרת ועמידות לאורך זמן.

חלק עליון בסגירת שלוש רצועות ולקו. הרצועות עוברות דרך הסוליה ובכך מתאימות עצמן בצורה מושלמת לרגל. •לולאות בטיחות למניעת פתיחה לא רצונית של הסנדל. •מתאים לשימוש במים מתוקים ומלוחים כאחד.

סנדל תוצרת איטליה.

lizard_creek2_bushgrey_6317.jpg

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...