Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי מיכל הדחה סמוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אלאה אתכם בפרטים, חברה טובה משפצת את הבית, הקבלן, שאמא שלו זונה לא קטנה ברח באמצע העבודה ושלח את בעלי המקצוע לגבות ממנה את הכסף שהוא קיבל עבורם ולא שילם להם.

אמרתי כבר שהוא בן של זונה?

אז עשינו בקרת נזקים, הזמנו מה שחסר, השיפוץ הולך ומסתיים בימים אלא חוץ מבעיה אחת עיקרית, אין את מנגנון הלחיצה באסלה הסמויה.

האופציות הן או לזהות באיזה מיכל מדובר, או לשבור הכל ולהתקין מיכל חדש בעלות גבוהה.

הבאנו כבר 3 שרברבים, שלושתם הסתכלו על המנגנון ואמרו שאין להם מושג מי היצרן אבל בהכירי את בעלי המקצוע האלה, מרבית הסיכויים שהם מנסים לזכות בעבודה ריווחית ולא מגלים לנו מי היצרן.

אז אני מצרף תמונה, אשמח מאוד אם מישהוא פה יזהה במה מדובר, מי היצרן ומי היבואן.

בשם החברה המבואסת, המון תודה מראש!

xnuhv eyi.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בבקשה

http://www.arnomij.nl/files/07-09-27%20SANIT%20bedieningspanelen.pdf

הרצתי חיפוש לפי המספר שרשום על המדבקה בפנים בגוגל עם האותיות הראשונות "cc 150 s-fo"

גוגל השלים אותי אותומטית ל cc 150 s-fo-2v-1c הוספתי את המילה TOILET בסוף והלינק הראשון שהוא הראה לי זה הלינק ששמתי למעלה...

תגדיל את התמונה על המיכל הלבן עם הצינור אתה תיראה תושבת בדיוק כמו בתמונה שלך עם 2 אוזניים בצדדים:)

בהצלחה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

שרברבים אומנם מתעסקים באינסטלציה, אבל לרוב מי שמתקין כאלו דברים אלו שיפוצניקים.

אין לכם את הפלסטיק שסוגר את המיכל וגם לא את הלחצן ? או שרק הלחצן חסר ? (אני משוכנע שאת הלחצן לא תהיה בעיה להשיג, אם תלך עם דוגמא ותחפש את סוגי הלחצנים הקיימים בשוק אני משוכנע שתשיג דיי מהר).

בנוגע למחיר, העלויות של סט חדש הן לא גבוהות (יחסית). לצורך הבהרת הנקודה, באתר "קרמיקה" יש סט שלם של GROHE ב 1340 ש"ח.

http://www.keramica.co.il/Product.aspx?productid=766

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
השארת אותי במתח. היא שילמה להם בסוף או לא?

לא, לא שילמה, אבל לא הכסף עצמו הוא שרש הבעיה, אלא בחורה שגרה לבד שבאים בעלי מקצוע שדופקים לה על הדלת באמצע הלילה ומתחילים לאיים, זה לא סימפטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הי המיכל הוא מיכל תוצרת גרמניה שמיובא לארץ על ידי חברת פלסאון

יש לי את כל החלקים עבורו יש לי שרטוט של המפרט הטכני ולפיו תוכל להזמין את החסר

בית העסק שלי נמצא ברעננה מספר הטלפון שלי 097413888

ניר

• תוכן חדש...